® Португалия - тема № 8

• 29 343
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Деси да са ти много здрави малките, много късмет им желая и много да те слушат  Hug
Да оздравявате бързо, Зои и вие.  Praynig
Ние сме горе долу добре. Крис има сополи и аз подсмърчам но това да е. И тук адски застудя. Аз работя с 2 блузи и жилетка. Извадихме и зимните дрехи. А някои още се къпят и идват с къс ръкав  #Crazy
Броя дните до почивката ни и до ходенето ни в БГ. Крис е станал с адски претенции, които понякога трудно разбирам защото повечето думи не ги казва хубаво, понякога и той не знае какво иска, иска - не искам, всичко иска САМ да прави, почти нищо не яде и само разбутва и цапа, но какво да се прави  ooooh!
Лека и успешна седмица на всички  Hug

# 151
  • В голямото море...Живот
Здарвейте  Hug Heart Eyes
Деси   bouquet   bouquet   bouquet Да са ти здрави и весели малките мишки,много да се слушате!Бързо да се оправяте от всички болести!
Зои верно много ме нямаше,но пък и нищо интересно не се е случило  newsm78 Писах за новата къща и котарака,друго няма.Ако нещо специално те интересува питай  Wink
хванали сме се да се учим на Корел Драй  ooooh!  Rolling Eyes

# 152
Ехооо,къде сте?
Ето малко снимки от Гърция...http://www.facebook.com/album.php?aid=46784&l=0333e&id=656430196
Приятен уикенд!

# 153
 newsm10   
Пожелавам ти скоро и от Бразилия да ни покаже6 такива снимки Peace

Ина4е по4ти не сядам на компа...имаме доста работа...

# 154
Доре нищо специално просто малко ми се стори,4е писа Hug
Меди виждам,4е си с нова при4еска,много ти е добре,а с 4ерната рокля си направо супер Hug
Светле радвам се,4е имате работа Peace
Аз в4ера бях на гинеколаг,а днес на зъболекар и за 2 дни заминаха 100 евро #Crazy,а в събота съм на фризьор ,та и там 20 сигурно,само пари този месец,а още не съм полу4ила заплата.
Приятен уикенд Hug

# 155
Зои не скромен а съвсем реален е коментара ти, определено изгелждаш супер  Peace А водата е толкова чиста, първо помислих че си на пясака и после едвам се вижда че краката ти са във вода  #Crazy Резервирахте ли дата за Бразилия?
И свекърва ми щяла да ходи до Гърция на някаква командировка и ме питаше какъв номер дрехи носи Крис ако му хареса нещо.
Светле лека работа
Доре успех с Крел Дроу
Зои всичко наред ли е след прегледите. И мен ме чака това като отидем до БГ.

# 156
Вики да вси4ко е наред,сдобих се с още една пломба,а за гинеколкога ще трябва доста да си по4акам за резултатите от цитонамазката,4ак след около месец и даже пове4е,ина4е вси4ко друго е ок.

# 157
 Thinking каква е това 4акане за цитонамазка
Аз на държавен като ходя и ми излиза на следва6тата седмица...а и съм доволна от самата генеколижка..
Зоуи какво стана с Дани оправи ли носа?

# 158
Зои,и на мен ми се налага да отида на гинеколог  ooooh! Ама само като си помисля колко ще чакам и ми се отщява,а е наложително.
Светле хубаво е че имате работа.Само това да се чува  Peace
Меди  Crazy нямам думи.........
Вики приготви ли подаръците?На 15.12 ли тръгвате?

Моят син има желание да дойде за ваканцията.Най-вероятно лятната,че има повече време.Но.......половинката не е във възторг.Всъщност има много време до тогава,не се знае какво ще стане с бизнеса,с парите,с работата....Нещата не вървят гладко.Един дистрибутор за материали не можем да намерим в тая Португалия.Да се чуди човек как работят другите  newsm78
Снощи реших да пробвам новата боя за коса на Лореал-Ексел10.Супер е  Peace Само за 10 мин и всичко е перфектно.Ако се стои повече цвета става по-тъмен.Много съм доволна,спестих 20евро от боядисване  Party

Лек уикенд  Hug

# 159
При нас е сланчево но хладно. Пия си кафето, а Крис за малко да налапа едни лекарства на баба му вместо бонбони, понеже преди му казвах за едни лекарства че са бонбони за да ги пие. След малко ще ходим за хляб и ще правим обяд.
Сигурно ще работя до 11.12. Вече е слабо и бавно минава времето но по-добре така от луницата през лятото. На 12.15 е последния ден в яслата и сигурно ще имат тържество следобяда.
Тръгваме на 14.15 вечерта до Лисабон а от там през нощта ни е полета. Купих няколко от тези панички за маслини. В БГ не съм виждала такива. Купих и няколко малки керамични петлета. Смятам да взема и малко от тези малките кашкавалчета но за тях още е рано.
Отивам по задачи. Приятни почивни дни  Hug Честито на всички които празнуват днес   bouquet Аз имам няколко именници в БГ на които ще честитим по-късно - свекър ми(щеше и Крис да е но честно казано не ми харесва много името, въпреки че свекър ми е прекрасен човек), един братовчед и мъжът на леля ми.

# 160
ЧЕСТИТ АРХАНГЕЛОВ ДЕН!!!

Весел празник на празнуващите   bouquet

# 161
Здравейте Hugпри нас е супер времето! уползотворяваме го с разходки...днес имам и помощ- дойде свекърва ми малко да поглези маймуните Wink а те,и двете вече щъкат, и ме правят луда #CrazyВиви повече от Карина,но все едно--и двете са по белите,а като се съюзят-равни нямат на света...вчера съм се загледала в Биг брадър, а те уж мирни и тихи, та се отплеснах в телевизора, но изведнтж ми се стори измамно това спокойствие ...и какво мислите- човъркат и ронят мазилката в коридора  #Cussing outпетно около 50 сантиметра в диаметър ! абе, лудницата е голяма #Crazy
сега се чудя как да им давам прясно мляко вече,че вече започна много да тежи това адапте -по 15евро на 2 дни изпиват!

Casper , само идея Peaceаз на почти всички ,не толкова близки приятели и познати ,занесох сувенири от корк.и всички много ги харесаха- разни канички,вазички,разни съдове за сол или захар...в Бг такова няма,а и корка не е много познат.А на кръстницата ми ,даже бутилка за ракия-много е ефектно!
 zoui ,и аз трябва да намеря време за гинеколог,че в Бг до него не стигнах Embarassed-по-точно на  видеозон ходих,но папаниколау не съм правила никога,даже и след раждането,нещо ме пропуснаха newsm78

# 162
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.В момента съм в София (по-точно тази седмица).Утре си тръгвам за Стара Загора.Тук започна да ми харесва вече.Не било чак толкова зле. Laughing
Ще ви пиша по-подробно като си отида в Стара Загора, защото сега нямам възможност.
Прегръщам ви!!!

# 163
Ами оправил се е Дани още си кашля и хърка,ама поне дробовете са му 4исти.Като не искат да ни лекуват португалските лекари ще трябва пак да се лекуваме по интернет като миналата година,поръ4ах си ве4е едно лекарство от Бг и 4акам с нетърпение да полу4а колет и да го пробвам.
Ами резултатите ми излизат късно,понеже ги пращам в една лаборатория,там правят анализ и ми го връщат и там всъщност се бави 3 седмици.Деси задължително да отидеш на гинеколког,препоръ4ва се да се прави цитонамазка един път в годината.
Тука времето днес беше много студено,даже палихме камината,сутринта само беше изгряло едно лъжливо слънце,но бързо се скри.
Деси за млякото аз се престраших  да давам прясно мляко 4ак след 2г,след годинката давах детските мллека на Нестле и Мимоза,слади4ки са и добре се възприемат,незнаех 4е АМ е толкова скъпо #Crazy,на мен никога не ми се е налагало да купувам.
Аз ве4е съм още по руса,а дори се замислям да се подстрижа късо,но още не съм се решила newsm78

# 164
 zoui , аз Нестле няма да дам никога,че само като знам как се натровиха в Африка негърчетата...А и в Китай фирмата ,производител на онова мляко е дъщерна на Нестле! Освен това нашето мляко-Нутрибен е най-хранителното на пазара и не мога да дам друго, с по-малко калории.Освен това те пият мнооого за възрастта си-800-900мл.на ден.и вече е време да се намали.Днес махнах сутрешното и следобедното при малките закуски,замених го с кисело,...и мен ме е малко страх,но е неоправдано според педиатърката.

За Дани и неговия проблем ,защо не пробваш да дадеш клеева тинктура-и имуностимулатор е , и помага за прочистване след прием на лекарства.Освен това се понася леко- по капка на навършена година живот ,три пъти на ден.Аз малко забравям ,та понякога наведнъж по 3 капки давам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт