® Португалия - тема № 8

• 29 325
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
След 1,5 година аз давах на Крис и прясно. После понякога му давахме плодови и сега отказва обикновенно. Сега много ги обича и пие задължително сутрин. Като стане първото което иска е мляко. Даваме му от плодовите(без Нестле, Данон или на Мимоза или на Континент), кисели, разбити с малко вода, като айрян. Това е едно от малкото неща които яде.
Преди малко се върнахме от Континент. Голяма лудница  ooooh! Имаше намаление на играчките и купуваха като не виждали. Видях новата боя и другия месец ще я пробвам. Доре отговарят ли цветовете както са показани на опаковката? И наистина ли само за 10мин. аз с другата стоя 30мин.  newsm78
Деси и при нас затиието е равно на беля  Mr. Green

# 166
А аз да ви кажа Теди преди 20г Joy изоб6то не е пила прясно мляко...нито адаптирано...като ми спря кърмата на 3 месеца и по4нах с разредено кисело.... Peace
Но сега  е разли4но( не знам за6то де) Thinking
Но е въпрос на усет според мен от страна на майката...пробва се с едно и ако понася добре се продължава...така е и с храната(захранването)...Аз млада майка имах мерак да я захранвам и на 3.5 ве4е бе6е на супи4ки от кухнята (пасирани де с биберона)...абе много си експериментирах...а си порасна здраво дете bowuu
 А за боята аз ползвам от край време BELLADY  и съм много доволна...последно време  Теди се нау4и и ме боядисва Peace

# 167
и на мен много ми се иска да давам кисело мляко,още повече,защото си го квася аз  с бактерии от Бг,но не искат! само с лъжичка! и даже искат сами! те,затова и не ядат много, че искат всичко сами!

# 168
  • В голямото море...Живот
Момичета,какъв е тоя страх от прясно мляко  newsm78
Ние и тримата сме захранени с кисело мляко,защото майка не е имала кърма за нито един от нас.
На моя син прясно мляко започнах да давам на 4 месеца,разбито с банан,праскова,бисквити...на 7 месеца вече ядеше всичко,минато през пасатора естествено.
Сега,понеже има всичко на пазара и трябва да се продава съответно,лекарите и майките започнаха да се вманиачват малко  newsm78 мое мнение

Вики,наистина е само за 10 мин боята.Колкото повече стоиш толкова по-тъмно става,започваш да отчиташ от поставянето.Белите ми коси станаха в показания цвят,другото малко по-тъмно  Simple Smile И аз понеже се боядисвам сама пак съм си в 3 цвята.

# 169
Casper ,вярно е това -за консуматорското общество и за модерните храни Confused
не съм се отказала да им дам прясно,само че я карам бавно,че от 2 дни им махнах сутрешното и следобедно адапте и го замених с кисело...и веднага се започнаха старите проблеми-запека, и обрива от АД на Виви ...и така го е разчесала ,че има кръв по цялата буза Cry

# 170
Доре ето тук например има информация за киселото и прясното мляко:
http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=99
Всеки сам си ги решава тия неща,аз както казах из4аках доста с прясното мляко и при положение,4е Деси имат ве4е АД аз ли4но не и го препоръ4вам.А йогурти даваш ли и въобще други мле4ни храни,сирене,кашкавал?

# 171
  • В голямото море...Живот
Зои съгласна съм с всички тези нови открития  Peace
Мисълта ми беше какво ни е било на нас едно време  newsm78
Никой от нас няма алергии.Дали времената станаха други,дали в храните започнаха да слагат недобри добавки  Thinking Но така след примерно 20г всички бебета да започнат да не приемат кисело мляко от рано  все е следствие от нещо.
Деси щом Виви е с АД забави малко нещата.И да се оправяте бързо!

# 172
  • Стара Загора
Аз да добавя, че една приятелка (има си бебче на 5 месеца) говорила с педиатърката си за киселото мляко и тя и казала, да не дава.Това, което се предлага на пазара не е кисело мляко, а нишестета и ... каквото още имат вътре (някакви добавки).Ако си правите кисело мляко в домашни условия - да, но това което е по магазините - не било същото. Peace

# 173
Олаа,
само влизам да ви кажа 4е сме без компутър от неделя и не знам кога 6те стане #Cussing out
 Hug ви

# 174
Здравейте! Мерси за инфото за млякото! Аз точно това имах предвид- квася си млякото с лактобацили ,давам им кисело от 2-3месеца, още не съм дала прясното,защото не му беше време,не защото има АД.Той няма нищо общо с алергия към белтъка на прясното мляко-изследвани са и двете!По-скоро е дисфункция на червата и чревната флора, затова и много настоявах Виви да прояде киселото,че му слагам от това  http://www.mlm.daflorn.com/Starter-cultures.category 

два дни не мога да си включа компа-направо ме втриса  #Cussing out...пак пари за ремонт! вече се замислям да го засиля някъде и да купим нов...,но и парички трябват Rolling Eyes
 днес правихме прощъпулник на малките...малко като ритуално ходене по-скоро,че беше без гости и т.н. че ми се вижда излишно и претруфено точно за това да правя парти Embarassed

Виви се избра бъркалка за яйца- готвачка ще е ,...ключовете за колата...и отвертка -инжинер ,каза тати! Grinning
А Карина ...книжка....,портфейла ...,ключовете...,химикалка...умно ще ми е момичето Grinning

# 175
Светле 4естита ти рождени4ка,да е жива и здрава и само радости да ти носи HugНа 16 ли става newsm78

# 176
Теди днес става на 20 год.  Heart Eyes
Да бъде здрава  Hug
Светле, честит празник   bouquet Hug Heart Eyes

# 177
ЕЕЕ не наистина ли 20г???Мале аз съм изостанала с 4г Laughing,голяма съм шматка CrazyМале тя е жена ве4е бе,ами Светлето като не споделя много за нея,кажи сега гадже има ли си WinkАйде прати някоя нова снимка да я видим де Hug

# 178
Растат децата, а Светлето на нейните години стана майка  Whistling
Нямат компютър в момента - по-късно ще ги чуя  Wink

# 179
Честит рожден ден на Теди!
Да е най-щастлива на земята!
Да побеждава във всяка битка!

Общи условия

Активация на акаунт