® Португалия - тема № 8

• 29 251
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
 newsm59Светле, честит празник,да е жива, здрава,и много щастлива Теди,само победи й желая в живота,и много късмет!  :party023:20ия рожден ден е важна дата,може да се каже,че сега започва самостоятелния й живот,нека е изпълнен с радост,любов и успехи!!!!
И на нас с Вики разликата ни е 20 години и тя ме е родила на 20г.Весел празник!  bouquet
Деси,извини ме .че пропуснах вашия двоен празник smile3525желая ви да растете здрави и усмихнати и много палави!
Приятна неделя....имам много за разказване,само време се търси newsm78

# 181
Честит рожден ден Теди, желая ти много здраве и късмет, да си постигнеш високи цели и с лекота да ги осъществиш   bouquet
Между другото и майка ми е родила сестра ми на 20 а мен на 21.
Ние преди мако се върнахме от страхотна разходка до крепоста в Сливеш, един парк мако преди Моншик, и най-високия връх в Агарве - Фоиа. По късно ще пусна и снимки.
Вчера купихме Коледния подарък на Крис- акумолаторен мотор, но той веднага си го плозва. И без това няма да го разкарваме до БГ за да му го дадем точно на Коледа. Купих и последните подаръци за БГ, и дигитална фоторамка за родителите на мъжа ми, и вече съм готова  Crazy
Приятни дни на всички  Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 17:58 от viki81

# 182
Благодаря ви за пожеланията Hug
6те се вклу4а по късно като оправят компа #Cussing out
сега съм на клуб за малко Peace

# 183
Светле дано по-бързо да ви оправят компа и да се включиш по-подробно с разказ и снимки. Как лети времето и децата растат като гъбки. Аз затова гледам да се наслаждавам пълноценно на времето с малката ми фурия, въпреки че на моменти ми иде да го ...
Ето снимки от днешната ни разходка. Гледката от Фоиа е божественна.
http://picasaweb.google.bg/petkobonchev/Monchique#

# 184
Хайде да ви се похваля аз с моите хубавици  Embarassed Laughing

Вики,снимките от Моншик са прекрасни!  HugНа нас ни е много близо,а никога не сме ходили-ще го запланувам скоро Grinning

# 185
  • Стара Загора
 newsm59 Със закъснение и от мен - ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН, ТЕДИ! Бъди здрава и много, много щастлива!

# 186
Вики,чудесни снимки,малкия е пораснал много.
Деси,наистина са красавици!!!
Успешна седмица на всички.  bouquet

# 187
Деси големи са бонбони. Като две капки вода са. Човек би казал че е един и същи човек.

# 188
Много са хубави и мишките на Деси,и Крис на Вики Hug,айде като сте по4нали със снимки и ние да се покажем Laughing

Ина4е кашлицата и хремата продължават,но има подобрение,откакто взех да давам едно лекарство,което ми пратиха от Бг,ве4е не прави кризи нощем Praynig
Деси как са твоите щерки излекувахте ли се?
Приятна седмица на вси4ки Hug

# 189
zoui , благодаря-добре сме! но аз го давам по народному-сиропи гадни разни,варени. Mr. Green..компреси с мед на гърдите...солена водичка в носа ...и клеева тинктура...
това ми е цялата философия hahaha
Зойче,много сладък Дани   Heart EyesHug А триколката каква е?Питам ,че след седмица идват нашите и ще купуват триколки,но всички едни грозни ми се струват newsm78
една от тези трябва да избера....

# 190
Деси кажи някой бабин лек за хрема. Крис има големи секрети които предизвикват кашлица и излизат и през очите, прилича на конюктивит.
Зои много е готин порасналия ти юнак.

# 191
Вики- аз правя сироп от една бира,4 ореха с черупките,2л.мед, всичко на водна баня ,докато остане на половина.
капки за нос- първо физиологичен разтвор да прочисти,или солена вода от 1лъжичка  морска сол в 1 чаена чаша вода,най-добре преварена!
после разтвор от клеева тинктура с вода  3 към едно .
ако нямаш- скоро разбрах,че продават в португалия био прополис 
Varja,Lda -Loulé
tel: 289 40 10 40- Fax. 289 41 39 45
Nº azul 808 201 227
e-mail : info.diet@varja.pt

fabricado por: Laboratórios Bioligo ,S.A. 1260
Nyon-Switzerland

tintura-mãe de própolis biologico

само да уточня,че е много концентриран/на 50% е клеевата тинктура, трябва да му добавиш още спирт 70/75% до 30%тен разтвор!
поне този ,който видях, но сега виждам,че в брошурата пише 12% newsm78
ако искаш мога да ти взема още утре от ерванарията при нас и да ти пратя-пиши ми на лични или на мейла!

да се оправяте бързо  bouquet

# 192
Благодаря за комплиментите към Дани Hug
Деси триколката е от яслата,там са ги снимали,ние имаме обикновена и определено е лЮбимата игра4ка на Дани,а ина4е от двете триколки втората пове4е ми харесва Wink
Ина4е и аз не мога да се преборя с хремата,ве4е пове4е от месец си я вла4им,нито физологи4ен разтвор,нито морска сол,нито солена вода,нито витамин Ц в носа,нито капки,нищо не помага Rolling Eyes

# 193
Зойче ,пробвай с капки от сварена лайка - 2 ч.л. в 200лм.,да ври поне 5 мин.после го прецеждаш и  смесваш на око с бадемово масло от аптеката.Всъщност това са 2 вида капки,но аз смесвам двата подхода,че е много трудно да слагаш капки на малки деца! повече от 2-3 пъти на ден така или инъче няма да успееш да сложиш сигурно...много е ефикасно това с бадемовото масло!

# 194
А как е бадемово масло на португалски?Бадем не е ли амендоа амарга или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт