Ето повече инфо:
Може и да не е при вас, но щом има кърма като стиснеш - не се притеснявай! Кърми често, макар и по по-малко. Всичките тия стачки са периоди и отшумяват. Успех!

Засега и не захранвам, макар че й давам да близва разни зеленчуци, защото проявява интерес
!!!
!!!А да си призная,не съм и чела,само два-три пъти по малко
.Всъщност
не обещавам да бъда редовна.........
,но ще се опитам да ви навестявам,по-често.
,но какво да се прави,отговорността да си майка е огромна и няма място за отпускане.Понякога ми се иска да мога да гледам по-ведро на нещата,защото,какво по-хубаво от това да имаш детенце за което да се грижиш...,но явно постоянните ми притеснения дали всичко е наред,не мога да ги превъзмогна.
.Преди два дни се захранихме/със зеленчуково пюре/,защото много ми намаля кърмата и започнах да дохранвам с АМ,а така ми се искаше до 6 месец да е само на кърма...Важното е,че пюренцето много ни хареса и си го хапваме с огромно желание
.Много неща около захранването не са ми ясни,защото очаквах да се случи по-късно,но мисля,че ще се справя.Ще трябва и режим да си направим,защото до сега се хранихме на поискване,спинкахме по сто пъти за кратко и общо взето..... бъркотия
Днес не сме излизали,защото беше много студено и не посмях да го изведа,та целия ден си го изкарахме в игри върху спалната.И да ви кажа в най-скоро време май ще започнем да пълзим
.

) Дано да ни е успешен старта. За сокчетата и аз съм на мнение, че са прекалено агресивна храна(ако може така да се изразя) за незрелия бебешки стомах, а и повечето от познатите ми с малки деца, които са дали сокче съжаляват.

По ограничена и сбъркана нация от американците аз не знам- мое мнение. Напълно съм съгласна с Доли и Дороти
Какво става по света незнам ама америкaнските лекари не могат да стъпят на малкия пръст на българските, най-малкото по системата за образувание и обучение и най-вече със знания
Сори ама много се ядосвам на хора които определен период са живели в чужбина и изведнъж всичко българско и родно е втора ръка или пък не става за нищо! Не съм съгласна!
Не ме разбирай погрешно, просто пиша каквото мисля
Надявам се да си дойдете без проблеми в родината 
Харесах си доста неща, ама сега ще видим като се върнем от почивка дали няма да сме се одрусали повечко и ще си поръчам някои нещица

Deathline-а го спазих доста пъти , тъй че съм примерна
или ако хапне сукне 4-5 пъти и това е 

) че жената така изгледа Габи че кръвта ми се смръзна, такава намръщена физиономия с присвити очи че чак и се обърна след нас, направо ми стана супер кофти и страшно
И ние нямаме червено конче
И наблюденията ми не са само от докторката ни която е рускиня.Раждала съм в американска болница с различни по народност доктори.В Бг също съм сменила доста доктори така че и от там имам известни наблюдения.И искам друго да споделя,което е малко извън темата.Щом наще са НАЙ защо всичко ново исе случва в америка и развитите държави.Щото много нашенци плюят-американците били тъпи,англичаните били ограничени и задръстени,германците били алкохолици и простаци....ПЪК НИЕ СМЕ СИ НАЙ НАЙ.Само не виждам с какво сме НАЙ и от къде това самочувствие.С тъга искам да призная че ми се прибира в БГ,но само на почивка.Не бих си представила да се върна за постоянно да живея там.И причините са мнооогооо.Съжалявам че обърнах темата
Но просто неуредиците в страната ни са страшно много-в здравеопазването,в образованието,с това пучене на обществените места,което не мога да понасям.....

Край, че ще вземем пак да се скараме, а не искам, форума не е за това
Ако има обидени предварително се извинявам
Всеки има право на собствено мнение и избор къде да се лекува и да живее 

ДА ТИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ПОСЛУШНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА 
.