Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 12 005
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
ей докато напиша аз темата ше изпишете ужас сте  Hug
 И тамън да напиша на Стефинка че са убили коня с правата лопата  с тея два зъба наведнъж и на Емма ми взе думите от устата  Joy добре че дадох рИфрИеш .ТААА Стефинка избихте рибата братче,те това се казва убава работа .
 Елена Драганова много се радвам че така се стекоха обстоятелствата ,аз бях сигурна дее  Embarassed Hug
 Уф ценителката и ти си седнала да се тревожиш,ние тез килограми сигурно на годинка ша ги стигнем,яяяя да се стягаш,в тая жега ти ядеш ли бе човек,пък за бъбреците много гадно,като знам как боли,по- добре да раждам още един път,то май това е най-силната болка (от бъбреци) ,която човек може да изпита.
Дороти преробих де що имам листченца и телефон ,обаче нищо не намерих,спомням си само че се казваше човека Ибрахим и че телефона му беше вивателски и че е от добрич.Извинявай ако съм те подвела.
 Снимка не мога да ви покажа сега че нема време,пък и да ви се оплача направо съм си стегнала чантата за лудницата,тая мойта дъщеря взе да се буди в 6 часа сутринта,не както преди в 8 и после цял ден ходя като строшен валяк>намерила съм кво да ви се оплаквам,вие сте с нощни хранения ,пък аз мрънкам че се буди в 6 а не в 8,абе да хване некой и да ме набие това ми требе>А за нерви няма да ви казвам ,чак се учудвам от себе си  колко мога да се нервя,и то като през ден няма на кой да викнеш и да се скараш и се въртя като обран еврейн у дома че пред хората гледам да се сдържам(ужким).Ама и то мойто като е замрънкало спирката незнае къде е,Еййй само се оплаквам  ooooh!
Айде после ще пиша пак че са ще бягаме на разходка  Hug

# 286
Да ви питам,с яденето на жито зная,че не трябва да се прекалява заради високото съдържание на глутен,а дали така стои въпроса и с овесените ядки,защото си хапвам всеки ден от тях?

Аз ям почти всеки ден овесени ядки! От раждането Peace

# 287
Абакалъм на НОВАТА ТЕМА
 Малко модифицирах заглавието на hrisi_pisi предвид изненадващата новина на Стефинка-дано не се сърди   bouquet

КАЗАХ ЧЕ ИМА НОВА ТЕМА......слушайте внимателно щото няма да повтарям!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт