Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 12 006
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Ох момичета немога да ви изчетаааа  Confused Embarassed Мноого сте писали- направо вече съм  Crazy Crazy Crazy Ама карай, ще пиша -колкото, толкова...  Wink
Първо: Честито на всички, които са имали повод да почерпят през последните дни- независимо по каква причинка/ЧРД или Годишнини всякакви  Laughing/   bouquet  bouquet  bouquet
И второ: Честити месечинки на празнуващите бебчета!   bouquet
Елена Драганова- незная какво е станало след ходенето в София/ не съм прочела, за което се извинявам  Embarassed/, но искренно се надявам да си смела и не губи надежда, че всичко ще свърши благополучно и детенце ще е добре!  Hug Много ти съчувсвам, и не мога да си представя какъв кошмар си изживяла като си видяла разликата между крачетата, само мога да те  Hug Hug Hug силно и да кажа, това което и другите мами са казали- споделяй тука всичко, ние сме тук да те подкрепим!  Heart Eyes
Сисе не се впрягай излишно- има толкова много важни неща, за които ще мислиш по една или друга причина! Гледай си мъжа и детето и се наслаждавай на живота- толкова бързо върви времето...  Hug Hug Hug
Емма прочетох и за твото ПТП  #Crazy #Crazy #Crazy Ей м*** му стара тоя гад щях да ошамаря както аз си знам  tantrum bash tantrum bash tantrum bash smile3517 smile3517
Иване снощи, ако знаеш как сме се кокорили  Shocked с мъжо на клипа щеше да паднеш от смях  rotfImbo Да жив и здрав малкия бързак, току виж и пропълзял по пода тия дни  Hug Laughing
ОФф за друго не сещам сега newsm78
Ама пък и аз да се похваля  Mr. Green В петък ходих да пускам документи за детските /голямо размотаване , знаете  #Cussing out/  и от 11 до 18ч. бяхме по улиците... Та дребният е спал само два часа в количката, а през останалото време  sling съм го носила на ръце  #Cussing out Ей голям дявол т'ва диваненце, ще ми скъса нервите ви казвам.  Shocked #Crazy   И не признава седнало положение, нито кенгуру, ... Sick
Айде като понапредна с четенето ще се включа пак, че сега стана мнооого дълго  Embarassed Heart Eyes   Hug Hug Hug

# 256
  • Стара Загора
Добрютро и от нас  Simple Smile

Ние вчера ядохме картофено пюре за първи път, не го плю, беше й интересно, ама не мога да кажа дали й хареса. Та в тая връзка я да питам за какви евентуални реакции трябва да следя, повръщане и разстройство-това е ясно, а нещо друго? newsm78 Днес продължаваме пак Simple Smile

Иначе ние сме много кисели тези дни, голямо мрънкане е, сигурно са зъбите, друго не виждам какво може да е, ами дано поне по-скоро да пробива. Вчера взехме калгел, има известно облекчение, иначе ръфа настървено каквото свари, а ако не може да го налапа са големи сръдни Joy, за лигите няма да говоря изобщо...

Пущам една смешна снимка

Емма, това с таксито е  наистина ужасно, но за съжаление нямаме никаква култура, нито като шофъори, нито като пешеходци. На пешеходна пътека е цяло чудо ако някой те пусне да минеш #2gunfire, добре поне че Сами е добре

Айде стига толкова, отивам да бъркам пюрето, хубав ден   bouquet

# 257
Цитат
Малиииии bibobibo сори, направо много мъй исрам...
Емма не сЪ срамувай...аз обърках нещета,хем знам,че Бибо е на сватба на Златни и пак глупости пиша! Главно от детските магазини на Колохозния пазарих Peace Там на реда имам един любим магазин от който не пропускам да взема нещо,казва се Тони,а иначе на Владислав има детско магазинче Ива се казва..такива яки дрехи има /но и по- скъпи/ дънки,джински,анцузи,пуловери...
Ценителката,Хиксита не се крийте толкова дълго време  Hug

Днес дадох на Дани да ближе банан...не му хареса Naughty вчера близна нектарини.....мммм,осладиха му се Crazy и аз внимавам да не засмуче твърде силно и да се задави Peace

а ето как спим на голямата спалня Wink
Хриси-Писи гледай какви гънки имаме на ръцете...и вие ли сте така?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 12:41 от sisee

# 258

Ценителката,Хиксита не се крийте толкова дълго време  Hug

мерси Сисе ама нали виждаш .......криво ми е и така ме боли  Confused сега мисля изследванията ......дано ми се върне хубавото настроение отгоре на всичкото и кантара вчера показа ,че Стефи не е мръднал  Tired сега се чудя той  ли не е верен  детето ли ми не е пораснало ??????????????????  #Crazy затова не ви занимавам

# 259
  • Popovo
Емма, що не го тупна с нещо този " шофьор"  #Cussing out, добре, че Сами и ти сте добре.
Ценителката, всичко да се оправя бързо при теб и изследванията  на Стефи да са добре. Ние също отлагаме третия Пентаксим, първо гърлото му беше червено, после кашляше и още не е оправил съвсем.

Днес Гого за първи път опита пюре от ябълка, много му хареса и рева за още. Но сега пък както спи и започва един реев, само като го гушна се успокоява и така през 10-15 мин. Мислите ли, че е от пюрето - колики или нещо такова. Изяде само 2 лъжички.

Сисе, как режеш клипчетата на Дани, да са по къси?
Емма, ми беше обяснила, но нещо не се справих  Embarassed

Много са ми сладки децата, като са оплескани до уши с пюре  Heart Eyes

# 260
cenitelkata права си,че едва ли ти е до нас Confused Аз не мога да повярвам и да си обясня как може да не наддава Стефи....мисля,че е от кантара...той изглежда добре  на кг.,активен е.....дано излседванията са добри и да се успокоиш малко!Ти същи да се оправяш ей Hug
koketka аз ти бях писала вече по повод клиповете,но сигурно не си видяла Wink аз не ги режа....побирам се в лимита на You Tube  Peace Средно дължината на клиповете е 2 мин. Имам качена една програма за смаляване на клипове на компа,но така и не я открих къде е да ти я кажа Tired Ще питам мъжа ми ако той е открие...ще ти я напиша Peace

# 261
Цитат
Малиииии bibobibo сори, направо много мъй исрам...
Емма не сЪ срамувай...аз обърках нещета,хем знам,че Бибо е на сватба на Златни и пак глупости пиша!
Брей пък срамежливи ще излезете  Laughing Айде нема нужда

cenitelkata, дано всичко е ОК с изследванията. А като го гледам Стефи как си дебелее и хубавее, по-скоро кантара да не е верен.

Ей, ама много са ви хубави на всички снимките. Така им се радвах.

# 262
Големи са сладури малките  smile3534
cenitelkata дано всичко се оправи по бързо и Стефи е добре  Simple Smile

# 263
Имаме си два зъба!!!   
 smile3534 smile3534 smile3534
Много се радвам!!!
Я кажете бях чела докато бях бременна, че има някакви ритуали при първо зъбче се купува ма някаква бяла дреха и нещо.........................к'во беше забрайла съм вече!!!
Ако някой знае да казва!!!

Айрин, моля те да не спреш да пишеш сега - не се обиждай само моле те - тука сме много жени всяка с мнение и така се получава - я се отчети набързо, че да не те мислим!!!
А пък за общежитията просто отидете около свободния университет има хотели бол - само си харесайте някой и питайте за цената - всичките са евтини.
Торо - Негро е добър и не е много скъп!!!

# 264
леле Стефи браво ,честито ви двойно озъбване  Hug  tooth tooth
за ритуала .....наистина имаше нещо но не помня  newsm78

Момичета много ви благодаря за подкрепата   bouquet Hug  bouquet

# 265
Привет! Честито озъбване, Стефинка! Нищо не знам за ритуалите. Някъде в мрежата няма ли нещо?
По темата за снимките - ето една смешна прическа и от мен: Качеството е зле, но идеята е ясна.
Ценителката, да оздравяваш бързо!   bouquet

# 266
  • Добрич
cenitelkata ,много ти се е събрало на душицата,стискам палци бързо да влезете във форма HugА пък бебчо най-добре да го замерите на друг кантар и да се усмихнеш на резултата Peace

Стефинкооо,айде да са ви честити и много моркови да хрупате с тях!

# 267
момичета направо започна нов живот за нас.Вчера в Стара Загора прочутия Доц. Васев просто ни отчая каза ,че имала хипоплазия на цялото краче и се оправя само с операции и то няколко и веднага трагнахме за София в Горна Баня при Д-р Алексиев и този човек е страхотен каза ,че няма нищо такова гледа я на ехограф и каза че абсолютно нищо и няма каза че само30процента от хората са със еднакви крака и че няма никаква клинична картина за хипоплазия.Мери и крачетата по друг начин и са равни и каза че дори и да има нещо то ще се разбере когато проходи и че има начини без такива тежки операции да се оправи като се забави разтежа на крачето което избързва.Ние започнахме захранването със зеленчуково пюре от ранни моркови и картоф на хип ,на кой ден да заместя изцяло обедното кърмене.А и друго Д-р Алексиев к7аза ,че ядрата и са готови за прохождане и да я тренирам права като се държи някъде.

# 268
  • Бургас
milena1976 това бялото гащеризонче което си го поръчала от Ларедут кой размер е 74 ли?И ставали ви сега или е голямо,защото и аз съм поръчала същото и се чудя дали ще ни стане  Thinking

ОФФФФ голяма съм блейка сега видях че си написала 74 извини ме ама ставали ви ?
Да, за ръст 74 е, но вчера и днес излизахме с него. Малко й е широк в торса, но на дължина й е добре. Е, аз ползвах опцията за навиване на крачолчетата, но просто защото все още не е толкова хладно. Иначе й стои супер.  Wink

# 269

Филип май ще става футболист!!!
Елена Драганова - браво мила - много се кефя за вас, че всичко е наред!!!
можеш да го заместиш след 1 седмица, ама и дава по малко кърмица все пак - да си има млекце!!!

Общи условия

Активация на акаунт