Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 12 006
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
EEE,добро утро!Доредих се и аз да драсна два реда.

Ема,потресена съм #Cussing out,добре че детенцето е здраво.На пешеходна пътека НИКОЙ не спира,много е престижно майката с количката да дава предимство.Замислила съм да си направя голяма табела,която да вдигам щом стъпя на пешеходната пътека.Ще и измисля кратък и ясен текст така че всеки дебил да му светне да спре.

Сисе,спим с чувалче Peace

Такааа,Стефинка и се изчака чакалото с моя кекс GrinningАз го спретнах ,чуден чудесен   ,но той уви не беше прелюдия за другия кекс,щото аз от много мерак всех че зациклих....та така,работата отече,но ще дам отчет на Хелън когато дойде ред.Ей,много се смях на готината бавачка с брадавицата Joy

Вчера организирахме срещичка с Дороти и малката Тея,вижте каква любов кипи 

Ах,много хубави снимки на Бебоците,а пък Габи я искаме за снаха,ще бъдем многоженци Grinning

Запръв път пускам снимки така,дано не съм оплескала нещо.Я да видим сега.Нъц,не съм успяла... SadВмъкнах линка към снимките след като цъкнах на вмъкни.По спомен от вашите обяснения,ама май не съм внимавала достатъчно.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 11:30 от naana

# 241
Нана виж аз какво намерих във правилата на форумите, мноого полезно нещо за новаци като мен:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

# 242
Само мааалко съм неграмотна: В правилата!!!! (а, не във)

# 243
  • София
doly_dog и Буренче блаогдаря ви   bouquet Hug

# 244
НАни, прати ми снимките на мейла, аз ще ги кача в пикасата и ще сложа и тук да ни видят другите мами Simple Smile
Ето ми адреса
doroty_dencheva@abv.bg

# 245
Привет!
вчерашния шопинг приключи с няколко торби с дерхи за Дани и чувалче за сън PeaceИ ние вече си имаме Mr. Green
anilinda идея си нямам за това общежитие "Чайка" newsm78Пусни си въпроса при варненските майки /в Отчетни,Родени по градове....варненската тема/ Peace
galivo карйно време беше да драснеш 2 реда  Hug
isanebouquet за изпратените снимки

Смешни снимки на Дани.... Thinking май нямаме такива!
Като се нахраним и приспим към 12 пак ще се включа Peace

# 246
sisee, от къде пазарувахте за Дани?
 А за това общежитие anilinda....да не става въпрос за това към Свободния? то нали е хотел, ама са го префасонирали за общежитие за студентите им....ама не съм сигурна хич.

# 247
  • в илюзия
Здравейте
не ща да чувам за руски , 2 години съм го учила и пак нищо не знам , много ми е гаден езика Sick

Хеленбоди пуснала съм снимки от сватбата бе жена , не гледаш ама май са в другата тема.  newsm78 не помня.

Смешни снимки ние нямаме  Whistling

Вие чуте ли снощи по новиите , че ще голямото майчинство ще се взима вече 12 месеца? да ви кажа закона са го приели и само чакаме да видим от кога ще влезе в сила , май от 01.01.2009 , ако е така ще ни хване.

# 248
sisee, от къде пазарувахте за Дани?
 А за това общежитие anilinda....да не става въпрос за това към Свободния? то нали е хотел, ама са го префасонирали за общежитие за студентите им....ама не съм сигурна хич.

Аз попитах, не anilinda Simple Smile
Мисля, че точно за това става въпрос, знам че е към някакъв университет, ама кой точно  newsm78
Знаеш ли нещо за него?

# 249
Малиииии bibobibo сори, направо много мъй исрам...
 Ами университета се води Варненски Свободен Университет и е точно по пътя за Златните, ама не знам как да ти обясня да стигнеш до там, то и аз всъщност не съм ходила, имах приятелка, която учеше там и от нея знам за тея общежития, тип Хотел! Не мога да ти кажа нищо за условията....абе въобще нищо не ти помогнах, що ли въобще дърдоря  smile3505

# 250
  • София
Добро утро Simple Smile

Ако наистина става въпрос за това което е към Свободния не ви го препоръчвам. Не е мръсно но леглата са супер малки. Аз съм живяла там, защото учих малко в Свободния, през вечер падах от леглото, а стайте са супер тесни. Мое мнение, но аз не бих отишла там особенно с бебе  Peace А има и стай под всякаква критика разбира се. Но може и да са го пооправили де аз бях там отдавна, разпитай още.....Иначе има рейс който спира точно пред Чайка, това почти на пътя, ама кой номер беше вече не помня.............както емма е писала

И ние имаме чувалче, но Ради не иска да спи в него Sad Сега спи по боди с къс ръкав и ританки, защото се отвива и на мен ми писна да го завивам, така поне като се отвие и краката не са му голи и не му става студено, защото още спим на отворен прозорец Simple Smile

arodoet2 дано влезе в сила наистина от 01,01,2009 защото Ради на 01,01,2009 прави 9 месеца .........ама незнам ще ни хване ли или не и как точно ще е въпроса  Thinking

Ние отиваме на разходка че пощуря айде до после Simple Smile Хубав ден

# 251
Привет мамчета!!!
Емма, ммм много добре си направила закуската тази сутрин - отличен 6, седни си! bowuu Hug
Котето7975, стискам палци при ортопеда да мине ок! Praynig
bebkobub, не ми се е случвало такова нещо. По-добре заведи бебчо на преглед да си спокойна Peace
Алокация, аз купих Аптамил, не съм го отваряла още да ти кажа дали го хареса беба.  Thinking
Анилинда, Hug
Аквариел, браво за покупките! Peace

днес оставих за 5 минути Елица при пра-баба й - тя е на 85 (баба ми Елена) и недовижда и недочува...и влизам в стаята - Елица маже с крак и ръка крем Бочко по леглото и се хилоти на баба си, а тя нищо не вижда и и пей песнички...
  hahaha hahaha

А новия номер на Лидия е да плюе пюрето дето й давам! ooooh! ooooh! ooooh! Всичко беше морковено вчера Mr. Green

Емма, много е сладък тоз Самуил, тоз малък double trouble Laughing Laughing Laughing
Верчо, чудни снимчици бее!!! БравоС!!! Peace
Аквариел, Габи ще я изяяяяяямммммм! Crazy

Eто ни нас - оповръщани! Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 11:32 от ЛУРДЕС

# 252
Емма, doly_dog, тенкюююю  Hug
Стигането до там е  лесна работа, условията ме интересуваха. Чичо ми е преподавател в този университет и го питах става ли да отидем с бебе, но отговорът му беше много уклончив и започна да предлага да ми потърси някой хотел. Аз реших че щом е общежитие на хотелски начала, би трябвало да е добре, поне в София тези общежития изглеждат по-добре от другите. Иначе сватбата е в хотел Лилия, а там цените са  ooooh!
От сутринта разглеждам в интернет разни оферти и направо ме заболя главата. Така е, като се сетихме да се организираме в последния момент, сега си бием главатите  Banghead

arodoet2
, аз не вярвам да ни хване нас, защото ние ще сме заварено положение. Така жените, които родиха месеци преди да влезе решението за 9-те месеца по-високо майчинство си останаха на минималната заплата. Пък ако ни хване, супееееер

# 253
  • Добрич
ee,най-после качих снимките Grinning

Лурдес, и ние сме така,ама за разкош и кихаме,щото майка му го съблича гол когато яде.

Забравих да се похваля,моя вагабонтин вече два дни яде пюре от картофи,домашно и му харесва Heart EyesМного съм щастлива и ще готвя всеки ден.Нали ги научих снимките ,ще  ви пусна още една на хранителна тема

# 254
Здравейтееееееее  Hug
Аз съм малко ...........зле ми е болят ме яйчниците ,пишкам през 5 мин.  Confused  снощи направо ми се ревеше  Tired тая сутрин пуснах една урина нямам цистит имам малко песъчинки май съм настинала обаче пък странно нямам течения  Thinking ама болката е ужасна  Sad
дадохме и секрет от нослето на Стефи  за МБ да видим защо хърка така в петък ще е готов ,че вече 3 път отлагаме последния пентаксим .
не успях да прочета всичко а което прочетох не помня всичко Embarassed .... поне за някои неща да се включа
Емма направо съм потресена ,бясна , ядосана и каквото още се сетиш нямам думи с който да се изкажа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire простотията на хората няма граници  #Cussing out не случайно  таксиджийте  се славят с много "мозък" в главите си  Close преди години имах подобни лоши случки който оставиха в мен доста трайни и лоши последствия (безумно много ме е страх от превозни средства) Много съжалявам ,че е трябвало да преминеш през това .     bouquet Hug
Има спор отново .........няма да заставам на ничия страна всеки си има собствено мнение ,аз отговарям единствено за себе си само ще кажа ,че чуждото мнение не се уважава те и затова така споровете се задълбочават тука  Thinking аз съм родена в БГ ,не съм била никъде (пак ,защото ме е страх да пътувам  Embarassed ooooh! не се смейте !!!а в самолет ..... Sick ужас как може да съм такава ще гледам света само на картинки  ooooh!) да има красиви места ,но тук е най -хубаво ,що се отнася до неуредиците в страната ни ........тя се намира в това положение ,защото на всеки на които не му изнася си събира чукалата и бяга а повечето който си остават пък "спят" има безумно много "търтей " дето само чакат на някой както и да е тук визирах познати хора които са на 34-35 години и досега дори не са работили защото мама и тате дават (да са им живи и здрави родителите ,че не знам иначе )  Whistling туко виж някои се ПРЕКИНАЛ от работа
bebkobub добре завърнала се приятелко  Hug
ох извинете ме много дълго стана благодаря на тези дето ме прочетоха   bouquet Hug
п.с. ВаняМ много ти благодаря за загрижеността към нас  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт