Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 12 006
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Ай ша му се невиди келеша му с келеш ..... smile3507  smile3507   smile3507 - сега разбирате ли ме за каво ви говоря??? Брех туй чудовище ще ме умори......няма сън и това си е! За капак на всичко май се е спекъл, от сряда не е акал и в чудо се виждам...давайте съвети, че иначе хващам термометъра (не че знам какво да правя с него ама  tooth), дала съм му срок до късния следобед да я свърши голямата работа! а какво пръцкане падааааа.....че и смърди да му се невиди  smile3556...уффф наду гайдата, аре ще излизаме, адиос....за сега

# 166
Емма, можеш да му дадеш Дуфалак вместо термометър, мисля че беше еднократно 2.5 мл, но прочети упътването.

Мисля че много време си чакала, максимума е 72 часа  Thinking

# 167
  • София
Vanyivan , исках да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията.
За това paste-вам тук :

Ваня, случайно попаднах на това :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319061.0
Мисля, че не е лошо да потърсиш още едно мнение за оченцето на Боби.
Не знам защо, но аз не вярвам много-много на частните клиники....Миналата седмица водих по спешност Деси в една такава и не стига, че ми взеха 30 лв за преглед, изобщо не помогнаха на детето.

# 168
  • Popovo
Добро утро!
По темата нямам какво да кажа, то всичко което трябва е казано.
Имам една питанка обаче. Как и с каква програма да режа клипа от камерата. И от къде да си изтегля програмата. За да ги кача в В-бокса трябва да са по къси, а не знам как.
Мерси предварително.
Честит рожден ден на дъщеричката на Иване  newsm67 newsm59
и честито на всички месечинковци.

# 169
  • София
Емма можеш да пробваш с дуфалак, но доколкото знам ефекта не е веднага. На мен ми обясниха когато давах Дуфалак, че има ефект чак след 2-3 прием, и аз доста време му давах докато се регулира. По-добре се посъветвай с педито. Аз сега оправям вече запека с пюре/сок от круша или слива, но вие не сте захранени така че това отпада. Е аз какво написах май само термометъра остава, ама нищо не ти прачи обаче да пробваш и с Дуфалак  Peace

koketka аз незнам, и аз поради същата причина нямам качени клипове на Ради Sad

# 170
ВаняМ, много ти благодаря, че прояви отззивчивост към нашия проблем и ми изпрати линка, ще потърсим второ мнение и ще опитаме да направим каквото трябва , за да минем без сондажа  Hug Ще потърсим и този доктор Кемилев, дано да помогне  Praynig

По темата за Българското, нека си обичаме страната и да не я подценяваме. на никой българин не прави чест да оплюва и напада така родината си. Аз лично съм живяла в САЩ 6 месеца и избрах да се върна тук, да създам тук семейство и да отгледам тук децата си и не съжалявам. Ако ние не ценим нашето, кой друг ще го направи. От нас зависи в каква страна ще живеем. Аз лично не се оплаквам. Живея добре и съм сигурна, че детето ми получава много добри грижи. Моята педиатърка е страхотен човек и спеициалист. Винаги е насреща, мога да я потърся по всяко време на денонощието и тя си вдига телефона.Ходя при нея непрекъснато, за какво ли не - тя винаги е отзивчива и винаги с любов преглежда Боби. Винаги ми помага и успокоява. Освен това много ми е мъчно, че хората, които спасяват животи в България и са толкова самоотвержени, получват толкова ниски възнаграждения. Но това също зависи от нас. Ако всички си плащаме данъците и не подкрепяме корупцията, рано или късно и при нас колелото ще се заъврти и икономиката ще се задвижи в правилната посока. нека подкрепяме и обичаме държавата си и да правим каквото е по силите ни, за да вървим напред. най-малкото държавата ни няма нужда, някой да я оплюва и напада,а има нужда от истински БЪЛГАРИ. Ние имаме история, ние имаме култура, с които всяка дъжава би се гордяла, нека подкрепяме страната си и я обичаме   Peace

# 171
Ема, Боби имаше един период, когато акаше трудно. Аз му помогнах с ежедневни масажи на коремчето по часовниковата стрелка и повдигане на крачетата на колело. Незнам обаче дали това е за вашия случай, при положение, че е инцидентно състояние, защото не действа веднага, а постепенно проблема изчезна.

# 172
Добро утро! Hug

Да се включа и аз за Щатите Mr. Green
Че са много развити - така е, че имат съдебна система, която наистина действа - така е. Но има много "НО"-та.
Първо, за да живееш добре, трябва да бъхташ като луд, да работиш 12-14 часа на ден.  Tired Иначе живееш обикновен живот на обикновен американец, който определено не мож ма грабна Naughty Naughty
Второ , Европа е далеч по-социален континент, има добра пенсионна система, здравеопазване. Гледала съм филм на Майкъл Мур (така ли беше) за американското здравно осигуряване, което просто е някаква ужасна система, даже американци от северните щати ходят до Канада, че да им обърнат внимание ooooh! ooooh!
Целта на управляващите е да създават нация от немного образовани хора, които се управляват лесно!! Затова са така ограничени, това е целта на образователната им система.
Ритка, стискам палци Peace
Иване, честито на рожденничката ти! Hug
Честити месечинки на празнуващите!  bouquet
Емма, ние тази нощ НЕ спахме между 4 и 6... 1 час вилнях из форумЯ Laughing Laughing

# 173
  • Бургас
Ема, аз давам Лактулоза МИП. Не води до привикване и ефект има до 2-3 часа. Ние също не акаме по няколко дни и давам сиропче едва след като започне много да се пръцка и се пъне /явно я присвива коремчето/. Според док това ще изчезне като се захраним и включим и плодовите пюренца. До тогава каза, че не е фатално да не ака всеки ден  Peace

Връщането към нощното кърмене явно се връща при повечето - преди спеше по 10 часа без прекъсване, но от около 2 седмици се буди около 5 часа сутринта и после откарва до 9... За разлика от днес сутринта, когато се ококори още в 7 и нещо, събуди ме, а сега спи ли, спи...  Thinking Надявам се следобяд да ме остави да поспя, ама да не си правя планове от сега...

Само да споделя, че аз съм националист и когато съм някъде навън, се чувствам като дърво без корен. Не съм била в Щатите, мечта ми е до отида, но само на екскурзия. Била съм обаче в Германия и колкото и да ми хареса като чистота, подреденост и ред, ми липсва топлотата на хората, които те поздравяват "защото така е редно", а не защото им е кеф. Лично мнение  Peace

# 174
  • София
Здравейте и честити рожби на всички! Щастие и пак щастие и още щастие ви пожелавам!

Аз съм кандидат мама за края на април началото на май 2009 г. Искам да се обърна за съвет към Вас, ако някой може да ми препоръча добър и човечен гинеколог за ЖК. Смятам да се запиша някъде по ЗК и на частно (Токуда!?). За фетална морфорогия при Марков. Доколкото разбирам в Токуда много се чака и доста напред трябва да се запише час. Чудя се и за Майчин дом!? Южните райони, бул. България и Витоша са ми удобни. Ще мога ли винаги да минавам на ехограф и безпроблемно да ползвам болнични? Как ще мога в началото да ползвам болнички, джипито ли да ми ги издава или гинеколога, не ми се иска колегите от сега да разбират... Благодаря Ви предварително!

# 175
  • In someone's dreams
Момичета, да ви попитам набързо още нещо че днес за сефте щерката тръгва на детска градина Simple Smile Бебчовците кривят ли още очичките, че една сопната докторка ми обясни че Алекс още кривял очите и трябвало да го водя на очен след месец ooooh!

ritka и Хриси криви очичиките все още и нас ще ни пращат на очен лекар като стане на 6 м. Но при нас и баща му има проблем с очите, така че сигурно ще се окаже наследствено. Поне ни успокоиха, че се лекува успешно като навърши 1 годинка.

По "американската" тема ще кажа само едно, което се сетих още докато имаше страсти за ранното и късното захранване: вярно е, че американците захранват късно децата си, но как ви се струва това, че на 1 година менюто им се състои главно от т. нар. junk food, т.е. пици, хамбургери, чипсове и то обилно поляти с техните супер мазни сосове  Sick  Това ли им е добрия хранителния пример. Те затова стават по 50 кг още в детската градина. Не говоря наизуст, а пак от личен опит - братовчедка ми беше две години детегледачка на бебе от 9 мес до към 3 год., докато следваше там. Айрин  Hug . Много ми хареса, че повдигна този въпрос  Peace

# 176
Ех момичета какво ни се случи със Самуил  Confused....претърпяхме ПТП, но не се шашкайте за сега вичко май ни е наред. Нали бяхме тръгнали на разходка и аз ще пресичам една голяма улица с количката и един бакшиш прави ляв завой и не спира бе, аз го виждам как  идва към нас ама не ни вижда и аз се затичах и той в последния момент би спирачки и нацели количката на Самуил, той чак подскочи в нея (добре че е дълбока, че не ми се мисли ако беше изскочил от нея  Cry  Cry И като се разпищя детето аз направо останах като вцепенена, счупи се фара на колата и част от стъклата бяха в количката, аз си помислих че може и да са порязали Самуил, но му нямаше нищо, надявам се да се е оттървал само с уплахата....както и аз. Работата е там, че тъпия бакшиш ми се развика още от колата, после отби на пътя (аз се върнах на тротоара), излезе от колата и продължи да ми вика като си оглеждаше тъпия фар. После се качи в колата си и замина!!!! Нито ме попита добре ли съм, как е детето, имаме ли нужда от помощ....просто ме увика и си замина по живо по здраво.....а аз само стоях и гушках Самуил и не знам какво да направя. Събраха се хора, добре че бяха те да му отговарят на таксиджията, успокоиха ме, а единия човек дори извика КАТ, записа номера на таксито.....както и да е! Обадих се на лекарката на Самуил да идем да го погледне, просто така за всеки случай, мислите ли че не е трябвало да й се обаждам след като изглежда добре? Ох, благодаря че ме изслушахте.
 мисля че се сещам за една програма за рязане на клипчета, сега ще я потърся и ако е същата ще я обясня  Peace

# 177
Ема, какъв ужас  Sick А този с таксито  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire
Отивай на лекар, въобще не се притеснявай, редно е да го прегледат и дано всичко е ок. Сигурна съм, че е така, но нека лекарката те успокои. Потърсете си правата и този безотговорен шофьор да си понесе вината. Добре е, че сте записали номер и има КАТ и очевидци.

Моля се за добри новини от педиатърката  Praynig

# 178
Привет, момичета! Не съм писала отдавна, бях болна и нещо нямах настроение. Но ви четях всеки ден! По темите, които обсъждате - за американците нищо не мога да кажа, защото нямам лични наблюдения. За българите - мисля, че трябва да сме по-възпитани един към друг и да спазваме правилата. Понякога и на мен не ми се живее в България, но съм сигурна, че ако замина за някъде бързо, бързо ще се върна. Все пак хората, които обичам са тук!
За захранването - все още не съм захранила.  Peace Но вчера купих от "Метро" три вида пюренца на "Хип" - картофи с тиква, тиква, и картофи с моркови.
Нощното кърмене и при нас се върна. Заспива в 9. Събужда се в 3ч. и после в 6,30. И винаги и давам да яде, може би не и стига количеството през деня... newsm78

Попълних анкетката. То много въпроси, много нещо.
За запек бих дала "дуфалак". Май и овесената вода помагаше, но след 6 месеца ли беше  newsm78.
Очичките вече не ги криви. Но ака ЗЕЛЕНО. Случвало ли се е на някой скоро???
Емма, какво сте преживели!!! Разбира се , че ще се обадиш на лекар!! А този идиот  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето затова понякога не искам да живея тук! Вместо да се извини, той ще те наругае и ще избяга!!! Грозна картинка!

Честити месечинки на празнуващите днес!!!
Честит рожден ден на дъщеричката на Иване!

# 179
Добро утро и от нас  Grinning
Емма ужасно е по тея улици ,важното е че сте добре и на Самуил му няма нищо отиди да го види за всеки случай докито за твое успокоение.И на мен един път ми се случи нещо подобно пресичам си аз  на пешеходната пътека и първата кола спира да ми направи пъти аз тръгвам и до нея другата на другото платно така се беше засилила и ме вижда и нахално усилва повече и мина на сантиметри до количката ни аз направо изпаднах в ужас изтръпнах.

Общи условия

Активация на акаунт