Отговори
# 90
..Да попитам гледахте ли снощи Биг брадър аз лично не съм  възхитена но нашата представителка си я бива  (даже я обърках с Емилия фолк певицата ).

Това "нещо" не го гледаме в къщи (не обвинявам и тези, който го гледат - пояснявам, че да не ме нападне някой), но видях тази екземплярка от Хасково, обаче не мога чак да кажа, че си я бива - съжалявам, не ми е по вкуса Wink

Как сте през тези дъждовни дни, на мен направо ми се втресе от дъжд Whistling

# 91
  • France
Здравейте, момичета. Днес е слънчево, дано така остане и през деня.
Аз така и не разбрах къде се намира магазина на Зара.....Може ли по-подробно да ми обясните.

# 92
  • Някъде там на юг...
Добро утро мами, въпреки че нашето не е съвсем такова  Confused Да ви се оплача, че в нашата ясла от днес всички групи са с нови госпожи  Close Директорката е направила разместване, от което никой не е на ясно има ли смисъл. Може би е решила да имитира дейност. Решихме като родители да си изкажем мнението, но познайте......днес естетвено я няма. Обаче трябваше да е в яслата, за да види и се убеди лично в "ползата" от нейните велики промени  Close
Незнам дали може да си представите какъв бяс ме гони. Старите госпожи познаваха децата и обратното. Кому беше нужно да се разместват госпожите? Днес от всички групи се чуват писъци, децата са нервни. Ужас.... Сигурно и на учителките не им е съвсем лесно. Все пак не познават нито едно дете от новите си групи  Close

Дълго стана, сори... Ама тоя бяс днес няма да ме напусне май  Close

# 93
 Добро утро -нов месец нови проблеми  Thinking.
Вярвам тази сутрин е било кошмарно но и аз не виждам никаква логика защо трябва да се прави такова разместване .Но директорката като е решила да го направи поне да ги сменяше една по една някакси да ги върти да има по една нова госпожа можеше да се  измисли и компромисен вариант.

# 94
  • БГ
Привет и от мен в този слънчев есенен ден!!!   Hug

Хм, аз пък хич не се загледах кои госпожи бяха тази сутрин, май ми се видяха познати?!? До вчера, обаче, ІІ-ра А и ІІ-ра Б групи бяха обединени, госпожите им се редуваха, та сигурно затова не усетих днешната промяна, иначе наши 2 госпожи си ги няма още от обединението на ДЯ с ДГ?!?!?

Toni4ka, мерси за инфото за пантофките, в Пловдив така и не успях да хвана работното време на магазинчето, добре че и в Дисни са ги заредили, та Марти от вчера е със Zetpol-ки!!!

Вчера ходих до магазинчето на Зара. Избор голям, но като всеки аутлет или размера или цвета няма да ти пасне, та така - нищо не успях да си купя!!! Ако някой все още не е разбрал къде се намира, да пита.

По повод магазини, и тази седмица си имаме нов - Хит мания, намира се зад бившата Руска книжарница, сега кафе Егоист. И той май е аутлет?!?

Хайде, стига толкова от мен, желая ви приятен ден!!!   bouquet

# 95

Toni4ka, мерси за инфото за пантофките, в Пловдив така и не успях да хвана работното време на магазинчето, добре че и в Дисни са ги заредили, та Марти от вчера е със Zetpol-ки!!!

По повод магазини, и тази седмица си имаме нов - Хит мания, намира се зад бившата Руска книжарница, сега кафе Егоист. И той май е аутлет?!?

Моля, моля!

А за този хит мания, мисля, че пише Dolce & Gabbana, но не знам защо нещо ми намирисва  Rolling Eyes

# 96
  • Някъде там на юг...

Моля, моля!

А за този хит мания, мисля, че пише Dolce & Gabbana, но не знам защо нещо ми намирисва  Rolling Eyes

D&G в Хасково?! Естествено, че ще ти намирисва  Joy

# 97
абе те всичките станаха едни аутлет-и. Да им се неначуди човек от къде пък толкова много?
Точно D&G в Хасково и на мен много ми намирисва!

# 98

Извинявайте за въпроса, но понеже детските градини и ясли в Хасково са ми слабо познати, не разбрах къде точно се намира магазина на Зара? Някой би ли ми го обяснил на лични или пък тука в темата, за да стане ясно и на другите не разбрали като мен /едва ли има такива/.
Благодаря предварително!
[/quote]

и аз като теб нищо не разбрах,ако можеш обясни и на мен  Embarassed,че аз много си падам по Zara.А дали е добре зареден като този в Пловдив или не?

# 99
Магазина на Зара се намира -ориентир читалище Заря, подминаваш пазарчето за цветя ,пресичаш сфетофара ,отсреща се намира бившия  кръвен център ,подминавате и по-нагоре е намира кафе "Лагуна",непосредвено да него има блиндирани врати и след това се намира прословутия магазин.Няма как да не го видите има едно голямо
 Z   на вратата.
Мопси как  е днес в яслата директорката беше ли там ?

# 100
  • Някъде там на юг...
Стана ясно, че директорката идвала рядко  Rolling Eyes Уж стояла повече в градината  Rolling Eyes Сега и аз се зачудих, как се управляват едновременно две детски заведения, които се намират на значително разстояние едно от друго  newsm78 В яслата знаят, че директорката е в градината, но ако идем до там, дали ще я намерим или там пък знаят може би, че е в яслата   Outta Joint

# 101
  • БГ
Mopsy, аз съм в тази чуденка още от първия ден, в който новата директорка "пое" ясления директорски стол, някой тогава ме упрекнаха, но аз все още смятам, че притесненията ми са основателни, ами, неможе един човек да управлява персонала на две сгради, отдалечени на незнам си колко км една от друга?!?!   Naughty

За ориентира до магазина на Зара, само да допълня, улицата между бившия кръвен център (сега новострояща се сграда на 5-6 етажа) и ДНА е една, просто я хващате и държите лявата страна, стигате до кафенето, качвате се по стълбите и вратата в дясно е вратата на магазина, просто няма как да сгрешите, успех!  Peace  Относно зареждането на магазина, има стока, но нито площта, нито количеството могат да се сравнят с пловдивския.

А за новият магазин вече съм 100% сигурна, че също е аутлет, но не на определена марка, а на множество такива.

# 102
  • Хасково
Момичета търся жена за гледане на първокласника. Моля ако знаете някоя пенсионирана учителка или просто желаеща да се занимава с писане и т.н. обадете се

# 103

А за новият магазин вече съм 100% сигурна, че също е аутлет, но не на определена марка, а на множество такива.

О, извинете, аз ли пуснах интригата за D&G Mr. Green явно нещо грешно съм видяла (и то не отвътре) ooooh!

# 104
Май да   Wink.

Общи условия

Активация на акаунт