Отговори
# 120
  • Хасково
Честит Рожден Ден, Стефи bdbaloni!!
Желая ти здраве, щастие, късмет и много, много любов във живота!!       

# 121
Честит Рожден Ден, Стефи bdbaloni!!
Желая ти здраве, щастие, късмет и много, много любов във живота!!       

И все така усмихната и лъчезарна! Hug

# 122
  • пред екрана
Благодаря ви за топлия прием!  bouquet
С малкия бяхме в Котел на рехабилитация за 12 дни.
Идваме в събота!
И в понеделник тръгвам по задачи - детска кухня, рехабилитация, педиатър, Джи пи за нас. И на последно място много ме е яд, че затвориха "Пещерата". Обожавам китайска кухня, а там беше добра. И незнам къде има друга такава. Не съм срещала китайски ресторант, но се надявам горещо да има.

# 123
  • France
Благодаря ви за топлия прием!  bouquet
С малкия бяхме в Котел на рехабилитация за 12 дни.
Идваме в събота!
И в понеделник тръгвам по задачи - детска кухня, рехабилитация, педиатър, Джи пи за нас. И на последно място много ме е яд, че затвориха "Пещерата". Обожавам китайска кухня, а там беше добра. И незнам къде има друга такава. Не съм срещала китайски ресторант, но се надявам горещо да има.
Чух, че в "Тепро" има китайски ресторант. Но, не съм ходила.

# 124
Здравейте мами   Wink
Бившия ресторант " Тепро" и аз знам че е станал китайски ,но не съм ходила.
Вече цяла седмица сме на ясла ,но дойдоха почивните дни  smile3558.В понеделник  ще ходим в София да водим Митака на преглед за да видим дали всичко е наред и вече  да  можем  отпуснем края малко че .......  #Crazy това пазене и непрестанните забележки ми писнаха  вече .
Приятен уикенд на всички и дано времето да е по-топло   Nature Sunny

# 125
  • БГ
Ехо, ето ме и мен!!!  Hug  Благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат стократно!!!   Heart Eyes  Рожденият ден си мина и замина, а ние не спираме да празнуваме, през уикенда продължаваме в Пловдив!  Flutter

nadya_geo, добре сте си дошли!!! Аз съм посещавала китайския ресторант и съм доволна, чисто е, приятно, вкусно и евтино, дано и на вас ви хареса!

Вчера мярнах нов магазин за чанти, до Булбанк, някой посети ли го вече, отзиви?

Хайде, стига толкова от мен, с пожелания за слънчев ден и приятен уикенд!!!    bouquet

# 126
Здравейте момичета. Бихте ли ми помогнали като ми препоръчате или дадете някакви коордиданити на хомеопат от Хасково за когото имате добри отзиви. Може и на лични.
Благодаря ви предварително  bouquet

# 127
  • пред екрана
Здравейте вече от Хасково! Малкият е много доволен от кухнята, която ми препоръчахте. Благодаря и за китайския ресторант само малко повече инфо къде точно се намира, моля!
Нали -д-р МАрио Янакиев е хомеопат също. Тази седмица трябва да запиша малкия при него. Сега опознавам глада и все повече ми харесва.

# 128
В Хасково има лекари, които ползват хомеопатия, обаче за истински добър хомеопат не съм чувала ..

# 129
  • БГ
Привет!!!  Hug  Какво е това затишие тези дни, грейна слънце и всички май са по разходки?!  Heart Eyes

nadya_geo, и ние сме при д-р Янакиев, доволна съм и въпреки, че има страшно много пациенти, винаги е много любезен и отзивчив към проблемите ни. Китайският ресторант не е на много лесно място, но ще се опитам да ти обясня - от автогарата тръгваш към Лебеда (градския басейн), минаваш моста на реката и насреща ти е сградата на факултета на УНСС, в същата сграда е и ресторанта, но за да влезеш трябва да отидеш на гърба на сградата. Там е входа на дискотеката, влизаш вътре и в дясно е ресторанта, има и градина, за по-хубаво време.

tony_nm, как е първокласника, справяте ли се? А Дидка какво прави?

Mopsy, sisil76, envia, как са яслените дела? Ние днес събирахме пари за автомат за вода, вие какво решихте?

Y a n a, и ти отдавна не пишеш, как са децата?

Хайде, чао от мен с пожелания за слънчев ден и успешна седмица!!!   bouquet

# 130
  • Някъде там на юг...
Toni4ka,

абсолютно си права за хомеопата  Peace Всеки лекар минал курс пробва да предписва хомеопатични средства, но не на всеки се отдава  Rolling Eyes

Стефи,

и в нашата група трябва да се събират пари за автомат, обаче почти всички отказват, защото има две предложения за безплатен такъв. Ситуацията е объркана поради предпочитанията на родителите за водата. Между другото едната леля каза, че нищо не пречело пак да продължаваме да си носим вода, защото те имали от тези малките помпички  Wink

Вярно, че пак всички са забегнали и никой не пише  Confused

Тоничка,
предлагам да промениш заглавието на Есенно-Коледна хасковска....

# 131
Днес вече монтираха апарат за вода намерихме безплатен на "Брацигово" ,но има и други видове води ще ги сменяме периодично  Confused.
Доволни се завърнахме от София доктора каза че Митака е добре спираме с хапчетата и вече мога  да го пошляпвям hahaha.Направихме едно голямо пазаруване в "Джъмбо" децата останаха мноооого доволни  #Crazy сметката беше зашеметяваща ,но пък си струваше  Crazy.За четири часа не можахме да обиколим магазина ,но за вследващия път ще отделим един цял ден .
Посетихме и зоопарка Яна беше пощуряла по маймунките имаше една с малко и стояхме пред клетката поне половин час  ooooh!.Слона , хипопотама и носорога си ядяха спокойно  ,а мечката като и хвърлиш корабийка се изправя на крака (голяма атракция).
С тая тема ще откараме до догодина май  Mr. Green
Е това е засега от мен лека седмица на всички  Heart Eyes.

# 132
Ехо къде са изчезнали всички никой не пише  newsm78.

# 133
  • France
Здравейте, момичета. Зимата настъпва, а аз нямам дърва...и мъж, който да ги поръча Laughing Пак аз трябва да се занимавам с това, но не знам телефони на фирми, от които да ги пъръчам...ще съм благодарна, ако ми кажете от къде.
Иначе, при мен нищо интересно. За съжаление, кризата ни "захапа" и я усещаме осезаемо Sad

# 134
  • Хасково
Доволни се завърнахме от София доктора каза че Митака е добре спираме с хапчетата и вече мога  да го пошляпвям
все такива хубави неща да пишеш...радвам се че вече всичко е  ОК
при нас всичко е еднообразно- за мен работа, домакинстване, за Панчо букви и задачи- всеки ден по нещо ново, все по-трудно става; Дидка е като пътешестваник- сутрин я караме при баба, вечер я прибираме- от беля на беля е.
Кажете ходили ли сте скоро на куклен театър- как са представленията, че си мислех да пробвам да заведа бандата

Общи условия

Активация на акаунт