Отговори
# 225
Какво стана бе народе, пак се покрихте ooooh!

# 226
И аз това се питам. От няколко дни влизам и никой не пише и аз си трая нали съм новичка.  newsm78 Как сте хасковски мами? Thinking В това гадно време  като сме си повече в къщи заседявайте се на РС-то.  atworkСтига с тези домакински задължения.  chef  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit  food002

# 227
  • Хасково
Ехо...да си поговорим малко за магазини. Тази седмица изпълнявах поръчките до Дядо Коледа и какво ми направи впечатление- новия магазин Миро- по-лесно се разглежда, персонала любезен, но цените като че ли доста завишени. Напазарувах играчките от Кауфланд, а дрешките доста ме озориха. Та къде ви е "любимия" магазин , особено като трябва да се купи нещо а няма много време за обикаляне.

# 228
Аз пазарувам от най-разнообразни места, играчките в последно време ги пазаря от един магазин в покритата река "Играчки Jetix" така се казва.

# 229
Хм, магазините...
Предпочитаме с дълги списъци да ходим в Пловдив, евентуално Ст. Загора.
Ако все пак остане за в Х-во - играчки от стария магазин на Миро /новият е скъп, да/; дрехи детски - м-н "Бижу" с/у Полицията, м-н "Дисни" на Главната, този до ХЕИ /който вече го има и до ч-щето/, този зад ОББ...
Много хубави книги има - като идея за подаръци!
Ами това е от мен!

Hug

# 230
  • France
Като стана дума за пазаруване, да ви питам, дали заслужава да се отиде до Одрин? Предлагат се екскурзии до там, с такава цел....

# 231
  • под шипковия храст
Какво стана бе народе, пак се покрихте ooooh!
пък ти вместо да висиш на компютъра, си гледай уроците! Wink
И аз това се питам. От няколко дни влизам и никой не пише и аз си трая нали съм новичка.  newsm78 Как сте хасковски мами? Thinking В това гадно време  като сме си повече в къщи заседявайте се на РС-то.  atworkСтига с тези домакински задължения.  chef  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit  food002
ох, как искам да си седя в къщи...ама пусто еманципация и равни възможности... Mr. Green та на ти сега работи, като се натискаш толкова! Laughing ама скоро идват празниците и ще си помързелувам... Flutter
а за пазаруването, да живеят магазините онлайн! нашите отдавна съм ги отписала. Crossing Arms
по тоя повод сега оглеждам този - http://www.geoportal.bg/index.php?lan=bg&super=2&item=71&page=cat , а след малко ще пускам поръчка с прах за пране и памперси...

дайте да се разберем и да я направим тая среща. излиза ми се! пък без ремаркетата не ми е хубаво и само си търся поводи за детски партита!
искате ли в събота 20.12. в 17,30 в детския кът, работен ден е, но пък следващия е почивен и ще можем да поотпуснем!? казвайте става ли и кой ще дойде, аз ще запазя места. Peace

# 232
envia, в този магазин бижу какви дрешки предлагат нещо по-фешън или нещо пазарско и къде точно до полицията се намира?  newsm78Този зад ОББ също не го знам какво предлагат дрехи или играчки? Би ли ми обяснила по-подробно къде са че не съм ги посещавала?  ThinkingА магазин Миро да не е този за играчки срещу театъра? newsm12 Срам не срам аз още не съм купила подаръци за коледа и сигурно тази събота ще се развихря по магазините та събирам информация. ooooh!
За партито ще пиша със сигурност довечера много ми се идва, но...болни сме. Тео е с доста висока температура от събота и затова се колебая. smile3518
Довечера ще говоря с полвинчо и ако се разберем ще дам твърд отговор. smile3516

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 11:26 от miglena.megi

# 233
  • БГ
Ето ме и меееен!!!   Hug

Както вече ви писах Марти миналата седмица беше с бронхит и естествено пропусна яслата, да е жива и здрава майка ми, отново откликна и си го гледа цяла седмица, а аз нямаше как да отсъствам от работа.  Rolling Eyes  Разминахме се без АБ, само със сиропи, тази седмица ще е на хомеопатия и дано устискаме, че в петък Дядо Коледа ще е в яслата!   Laughing   Взех за яслата таткор (трактор), защото в стихотворението, което ще казва се иска точно това!!! Нямам идея, пък и забравих да питам, кога трябва да занесем подаръка?!  newsm78  Подготвям Марти отдавна за срещата с добрия старец, в неделя отворих албума и му показах миналогодишната снимка, от яслата, на която е разплакан в скута на дядо Коледа и той ме пита "той защо плаче", аз му обяснявам, че "сигурно го е боляло коремчето", а той ми отговаря "е, сега няма да боли!"   Grinning   Дано този път не се изплаши, че и на тази снимка да е разплакан. Мами, от нашата ясла, дадоха ли вече календарите, Марти все още не е сниман, а Коледа наближава...

В събота ни беше фирмения годишен купон, в от извора, доволни сме, трудничко ни беше с комуникацията на фона на високите децибели, но иначе всичко си вървеше по график и в крайна сметка си изкарахме чудесно! Хапнахме, пийнахме, танцувахме, посрещнахме и изпратихме колеги от други градове, с някои дори не се познавахме, а всеки ден си говорим по телефоните.

Снощи татито ни имаше РД, бяхме на ресторант, той не знаеше и беше приятно изненадан. Освен в неговата, почерпка имаше и в моята фирма, а Марти като ни видя сутринта с пълни чанти, поиска и той да занесе в яслата. Голямо шоу бяхме госпожата приема бележката от доктора, чантичката с пижамата и при вида на втората чанта и почерпката в нея се изумява, а Марти щастлив подскача "тати има рожден ден" и го повтаря 100пъти!!! 

За срещата - мен ме устройва събота, но може и да позакъснея, все още незнам дали ще сме до 14ч или до 18ч?!

За магазини - и аз пазарувам от всички, изброени по-долу, даже този зад ОББ го бях позабравила напоследък. В новото МИРО забелязах разликата в цените случайно, търсех нещо определено, намерих, но не цвета, който ми трябваше, отивам там и какво да видя 5лв по-скъпо?!?  Crossing Arms  Миналият уикенд напазарувахме и от Пловдив, но не сме приключили и незнам кога и как ще се справя.

Еее, улях се, доскоро!!!   Hug

# 234
Аз засега съм на линия за срещата, само пишете дали наистина ще се организираме, да не си висим само аз и малчо там Peace Подаръците ги купихме от новия магазин на Миро, верно е малко по= скъпо ама не се стърпях и шапка шал му купих от там.Стария магазин до театъра щели да го затварят след НГ. Хайде чакам още потвърждения за срещата  bouquet

# 235
В събота сме на коледно парти с колегите на мъжа ми, така че ако срещата остане за тогава, не ме бройте.
Нашето тържество в яслата е в четвъртък. Доколкото разбрах преди това ще има театър, после дядо Коледа ще раздава подаръците. Това е първото тържество с дядо Коледа на малкия и аз доста се вълнувам как ще мине. Надявах се, че и родителите ще поканят, но не би...
stefaniika, кой снима децата във вашата ясла? В смисъл дядо Коледа с фотограф ли си идва или оставяте на госпожите фотоапарати да щракат? А подаряваш нещо на госпожите? Питам те, защото вие имате по-дълъг стаж в яслата  Wink

В интерес на истината новият магазин на Миро на мен ми хареса, има интересни неща. Днес от там купих подаръка за яслата, както и още една играчка, която ще е подарък от баба и дядо. По принцип не помня цени и не сравнявам, така че в това отношение нищо не мога да кажа  Wink

# 236
Ние също почти сигурно няма да дойдем, защото не Вили не е оздравяла Sad , ако искате след празниците или вече догодина ..

# 237
Аз съм на линия за  събота ще дойдем  Peace  бройте ни .

# 238
Аз съм на линия за  събота ще дойдем  Peace  бройте ни .
Аз също съм съгласна за събота. Hug Party Tada  bigdance2 dance dazzler1 baloni baloni  party002  Gift

# 239
  • Хасково
Ние също почти сигурно няма да дойдем, защото не Вили не е оздравяла Sad , ако искате след празниците или вече догодина ..
на работа съм...и аз следващия път

Общи условия

Активация на акаунт