Дъщерята на Елиза - повторение

• 5 345
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • Toronto
Нов клип с участието на Джулио  Wink
http://uk.youtube.com/watch?v=dm6oF0-fGlE

# 31
Снощи към 20ч. по Супер 7 хванах някаквър сериал(май, може и филм да е било), в койт участваше Сара Simple Smile , но не се загледах  Confused

# 32
  • Toronto
Сериозно? Коя е тая Супер 7?

# 33
Сериозно? Коя е тая Супер 7?
Виж й тук емблемката:
http://tv.dir.bg/tv_kanal_dnevna.php?id=95
Ето какво пише в програмата:
19.50  "Катерина и нейните дъщери", еп. 1, драматичен сериал, Италия, 2006, с Вирна Лизи, Рей Ловлок, Алесандра Мартинес, Алесандро Бенвенути
Сара явно не е от главните героини Sad Мисля, че беше някаква ученичка, защото ми се стори, че с другата героиня говориха за училище, а и сякаш носеха тетрадки Simple Smile

ЕДИТ:
Името на сериала на италиански е Caterina e le sue figlie Simple Smile

# 34
  • Toronto
Ох, намерих я аз , ама тези тъпанари от Кейбъл Тел не са я пуснали, направо ще се изям! #2gunfire Много ме е яд!
Дали ще се намери една добра душа да записва сериите? Hug Ще бъда супер, хипер и над хипер благодарна! Всяка вечер от 19:50, сериите са по 50 минути.
Сара наистина не играе най-главна рола, ама точно в този сериал е забелязана от Стефано Алева за ролята на Аниезе. Много ми се искаше да го видя...

# 35
Ох, намерих я аз , ама тези тъпанари от Кейбъл Тел не са я пуснали, направо ще се изям! #2gunfire Много ме е яд!
Дали ще се намери една добра душа да записва сериите? Hug Ще бъда супер, хипер и над хипер благодарна! Всяка вечер от 19:50, сериите са по 50 минути.
Сара наистина не играе най-главна рола, ама точно в този сериал е забелязана от Стефано Алева за ролята на Аниезе. Много ми се искаше да го видя...
Ако в Нетера имаше Супер7 бих записвала сериите, но я няма  Confused

# 36
  • Toronto
Мдааа, става сложна. Трябва да има тв тунер на компютъра, че тогава. Само тук я има тая Супер 7, обаче не мога да се абонирам, тъй като интерент доставчика ми е БТК, а те били още в тестов период. Shocked Какво има да тестват баш на БТК, не ми е ясно. Жалко, явно няма да мога да го гледам. Поне който успее после да споделя дали е хубав. Cry

# 37
Мдааа, става сложна. Трябва да има тв тунер на компютъра, че тогава. Само тук я има тая Супер 7, обаче не мога да се абонирам, тъй като интерент доставчика ми е БТК, а те били още в тестов период. Shocked Какво има да тестват баш на БТК, не ми е ясно. Жалко, явно няма да мога да го гледам. Поне който успее после да споделя дали е хубав. Cry
Тук и аз съм се пробвала да се регистрирам, но не става Sad
Ако ога ще го гледам и ще докладвам  Wink

# 38
Снощи към 20ч. по Супер 7 хванах някаквър сериал(май, може и филм да е било), в койт участваше Сара Simple Smile , но не се загледах  Confused

Днес сутринта(към 10ч.) го давава и аз познах Сарата и викам си ще пиша на фенката,пък то ме изпреварили вече Crazy

# 39
  • Toronto
Ура, имало я тази програма в края на краищата и тази вечер и аз гледах трета серия. Сара е страхотна, супер красива, нежна, сладка... И филмчето не е лошо.

# 40
Ура, имало я тази програма в края на краищата и тази вечер и аз гледах трета серия. Сара е страхотна, супер красива, нежна, сладка... И филмчето не е лошо.
Аз винаги превключвам на рекламите, но Сара така и не я видях повече  newsm78

# 41
  • Toronto
Ама гледаш ли го филма? Сара играе Карлота. Ролята и всъщност не е второстепенна. Много е сладка и е най-хубавата от трите дъщери... и изобщо от целия филм! Simple Smile

# 42
Ама гледаш ли го филма? Сара играе Карлота. Ролята и всъщност не е второстепенна. Много е сладка и е най-хубавата от трите дъщери... и изобщо от целия филм! Simple Smile
Не, не Sad Само на рекламите превключвам, заюото гледам Сървайвър.И повторенията не мога да гледам - на училище съм Sad

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 21:48 от krosi

# 43
  • Toronto
А, едва ли си на "чуилище" Laughing... повторението е в 5:30 сутринта  Hug

# 44
А, едва ли си на "чуилище" Laughing... повторението е в 5:30 сутринта  Hug
Опс, грешка  Blush Аз сякаш прочетох, че е в 10ч.Значи ще го гледам поне малко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт