Открих проблема,помогнете ми!?

• 4 411
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте!Открих накрая от къде идва корена на Паническото разстройство.Преди бях окей живях в Пловдив 5 години на квартира,нямах проблеми.Прибрах се и се почна в моя град единия съсед мрънка не спирай колата тук пред нас и постоянно това вътрешно изпитвах страх,нервност,ядосвах се.Другата съседка постоянно тъпи претенции без основание и всичко заради завист.Усещах страх,а и наще заминаха за село за да живея сам тук с дядо ми.Постоянно имах напрежение стягане в главата преди атаките и Пр,все очаквах някой от някъде да каже нещо,всякаш ме е страх от конфронтация и не много след това Бам паник атаките,моля помогнете-ДАйте ми съвет Sad
П.с.  ЕДИНИя го отсвирих вече,остана мрънлата съседка..иска ми се и когато пак ми каже нещо ще и кажа "  гледай си работата",отдавна спрях и да и говоря,но всякаш не и пука.

# 1
  • София
Отидете на лекар!

# 2
На хомеопатия съм,започнах и психотерапия Simple Smile

# 3
На хомеопатия съм,започнах и психотерапия Simple Smile

Проблемът е за специалист.

# 4
Да,наа психотерапевт ходя

# 5
Да, чудесно, това имах предвид. Специалистът е този, който ще ви помогне в случая - "Открих проблема,помогнете ми!?"

# 6
  • София
Да, и аз не го разбрах..., както и да е.. newsm78

# 7
Е аз пък разбрах, защо си пуснал темата или поне така мисля.
На мръдналата просто спри да обръщаш внимание. Когато ти говори се прави, че не я чуваш и си върви на където си тръгнал. С времето и тя ще спре да ти обръща внимание и да досажда.
Сестра ми (също с атаки) има също мръднала съседка, която я следеше. Канеше я на кафе доста пъти и сестра ми накрая се съгласи, за да спре тормоза. Отиде при нея, а тя сипала цялото кафе в огромна чаша само за сестра ми. Тя естествено не го изпи, а само каза, че има работа и си тръгна. Същата мръднала я следеше, кога влиза в блока, кога излиза, на работа ли е, почивка ли е. Така известно време сестра ми се криеше и онази я остави на мира (естествено след няколко пресрещания пред входната и врата Grinning ). Не се притеснявай, не обръщай внимание на жената и тя рано или късно ще те остави на мира.
Успех! Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 12:36 от Aleks_

# 8
Благодаря за коментарите,ще се постарая наистина и само да вметна,че не съм жена а мъж Simple Smile просто спрях да и говоря и това е.

# 9
Съжалявам, поправих се! Grinning Бил ли си по-арогантен с нея? Не до някакви крайни степени, ами просто по-строго и как да кажа... някак по-просташки да си се държал с нея?

# 10
Не,аз съм добър оттам ми се качват на главата,само с претенциите си от завист всичко,но сложих точка вече...за мен не съществува вече! Simple Smile

# 11
Тогава или трябва малко по-лошо да се държиш (в смисъл по-строго) или да не и обръщаш внимание, което в началото ще е малко сложничко. С такива нагли същества не е лесно Grinning

# 12
Не обръщам внимание,трудно е но се постига,все едно не съществува,тя си е у тях аз у нас,това е. Simple Smile

# 13
В грешка си.
Това със съседката е в следствие на проблема, а не първопричина.
Щом ходиш на психотерапия си на прав път.
Стискам палци! Peace

# 14
Явно не ме разбра.Проблемите дойдоха от както се прибрах със съседите,преди години пак са мрънкали,всичко дойде оттам нали усещах напрежение,когато ида някъде да не съм там,се пооправям.Чети преди да пишеш!Благодаря за коментарите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт