Открих проблема,помогнете ми!?

• 4 413
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • до една звездичка
Е аз пък разбрах, защо си пуснал темата или поне така мисля.

Аз пък не разбрах....
Освен, че явно се е пръкнала някаква нова порода съседи с "тъпи претенции без основание и всичко заради завист", които пораждат у хората ПА. Stop

# 16
Не пораждат ПА а друг проблем водещ до ПР и съответно ПА,исках мнение,НЕ объркани постове които драс тук драс там водят до СПАМ.Има причина,има и състояние,търся решение или помагаш или дрън-дрънчиш ама на килограм Simple Smile

# 17
  • до една звездичка
Спокойно, спокойно, не се превъзбуждай толкова!  Laughing

# 18
Е аз пък разбрах, защо си пуснал темата или поне така мисля.

Аз пък не разбрах....
Освен, че явно се е пръкнала някаква нова порода съседи с "тъпи претенции без основание и всичко заради завист", които пораждат у хората ПА. Stop
Ти къде живееш? Явно или ти си от тая порода съседи или нямаш изобщо съседи  Grinning

# 19
Просто не обръщай внимание на тия съседи и толкова! Защо трябва да се тормозиш заради някакви съседи? Не си разваляй спокойствието. Дори и да се случи да размените по някоя дума / все пак едва ли е възможно съвсем да не си говорите/, просто не се вживявай толкова в проведения разговор, не го премисляй, опитвай се да го забравиш.  Peace

# 20
  • до една звездичка
Ти къде живееш? Явно или ти си от тая порода съседи или нямаш изобщо съседи  Grinning

Имам съседи. И кротки, и благи, и луди, и агресивни...всякакви. Но чак пък да ми образуват панически атаки....айде, стига, моля ви се! Wink

# 21
Има и всякакви хора! Може на теб да не ти образуват панически атаки, а на друг - да.

# 22
Дега некомпетентна си,не си от страдащите от това състояние,няма кай да повярваш в този факт,но е вярно.
Не обръщам внимание,но се ядосвам понякога,а и не говоря вече с нея-безмислено е Simple Smile

# 23
Дега,
Не ти пожелавам да стигаш до това положение с ПР и ПА, за да разбереш какво е. Май по-добре да не знаеш.  И за разлика от теб съм наясно с това, че ПР може да се причини от всичко! Дори от съседи!

# 24
Вижте имах силен стрес,много нерви и задържах всичко,лошото е при мен че много мисля нещо като стане,притеснявам се,тая си го вътре и то ме тормози постоянно.Като работех на село бях добре връщах ли се там самото място,атмосферата там и ми стягаше главата,страх и напрежение още преди ПР.

# 25
Е то все от някъде се почва. Твоето е от напрежението. Дано го преодолееш това, че никак не е приятно! Успех!

# 26
Ами по добре съм след трети час терапия вече,но то изисква повече това е нищо три седмици по веднъж.

# 27
Важното е, че си даваш сметка поне за част от нещата, които ти докарват ПА. И по този начин се опитваш да ги избягваш и да се предпазваш от дразнителите.

# 28
Трябва да се научиш да казваш "Майната ти/ви!"и да приключваш в главата си споровете.

# 29
За последния коментар....ръка целувам!

Общи условия

Активация на акаунт