ДЕКЕМВРИ

• 12 732
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро.

smile3514 smile3505

# 106
Здравейте мили мои момичета,
качих няколко снимки от срещичката ни в Бургас. Искам да ви кажа, че за пореден път останах приятно впечатлена (нама да казвам изненадана) от момичетата от нашият форум. Страхотни са Hug, а за сладурите няма да говоря - те са невероятни Heart Eyes
Трогна ме Чигес, която каза:..."Юлинка никога не мога да я объркам..." БЛАГОДАРЯ ти Чигес за милите думи Hug Като се разхождахме в морската преди срещата все се заглеждах по деца в колички дали няма да позная някое, но...все не бяха от нашите...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281116&pid=7362743

Макси, да нацелуваш Крисито от мен, това невероятно слънчево детенце Heart Eyes, а мнения от рода, които изреди "сложи в джоб", не им обръщай внимание, за да не доставиш удоволствие на въпросната особа написала ги...за нея няма да коментирам - не заслужава. Тя си се знае коя и не е лошо да вземе да попропуска хубавото ни форумче, мястото й не е тук Peace
ТониHug и скоро да ни се похвалиш с хубава новинка! Peace
Скорпи, Маце, обичам ви Hug Hug Hug
Цвети,   bouquet
Дари, пък ти не ми се прави на сърдита, щото ама хич не ти отива Heart Eyes Hug bowuu

Ние иначе си изкарваме страхотно. Юлинка се кефи в морето, не се плаши от вълните и цапа ли цапа. Като се приберем ще ви я покажа с някой и друг фотос Wink Днес заминаваме за Св. Влас и там ще останем и утре, а в петък сутринта пътуваме обратно за Оряхово.
Това е от мен за сега. Прегръщам ви всички Hug

# 107
Момичета влизам само да почерпя,че днес пораствам с още 1 година  Grinning

П.п. Само където тона в темичката вече хич не ми допада  Sad

# 108
  • Варна
Добро утро!

Хайде всички на закуска, да не изброявам!

Денииииии! Честит рожден ден, миличка! Много здраве, любов и късмет ти желая и твоите мъже все да те носят на ръце!

# 109
Деница, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много, много усмивки!   bouquet

# 110
Дени,честит ден ден!Много здраве,щастие и любов ти желая!

Дайв,тенк ю за закуската!

# 111
Добро утро и от нас!

Ivalinai нищо се не види на сниките, дай парола. Аз още си тъгувам по моренцето и много обичам да разглеждам морско- бебешки снимки.

Момичета какви са тези караници, обиди на бебета и т.н. ? Мотаейки се по планините нещо май съм пропуснала. Но разбрала недоразбрала ще кажа че изобщо не бих се връзвала на подобни глупотевини, хора всякакви....

Ади вече се изправя и говори някой думички, смислено имам предвид и у нас тече страшно забавление от нейните бръщолевения.
Днес отивам за проходилка и обувки, че не се издържа, детето напира ли, напира.....

# 112
Тони, и от мен имаш силно стиснати палци малката точица да преодолее трудностите и да стане малко човече! Но дори и да не стане, не се отчайвай, сигурна съм че прогнозата на лекарката за едната година ще бъде опровергана по-нататък!

Дени, честит рожден ден! Да си жива и здрава, заобиколена от късмет, любов и най-свидните ти хора!

# 113
Дени, честит празник! Много късмет и усмивки и през тази година ти желая!   bouquet
Иве, мъжът ми каза, че Инка е одрала кожата на баща си, ама забравих да ти кажа тогава  Grinning. Всъщност като ви видях тримата заедно вече не съм толкова сигурна  Laughing. Хубаво изкарване на Св. Влас!
Бори, ми имах да наваксвам  Wink. За моя изненада като се прибрахме толкова бях изморена, че дори нямах желание да припаря до компютъра. Вчера пък нямаше цял ден ток и прекарахме доста време в шляене в Русе и накрая като сложих всички в леглата, заседнах  Laughing. Тоооолкова ми харесва у дома.

# 114
Дени, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, усмивки и любов   bouquet

# 115
Дени, честит рожден ден  bouquet Много здраве, щастие и любов! Heart Eyes
Роринка, сега виждам, че иска парола...нищо не пишеш, а само натискаш "вход"...не зная защо така се е получило, но нямам време да го оправям Peace

# 116
Честит празник на рожденничката.Щастие,любов и много красота в живота за теб Дени  bouquet.Момичета според мен хората които пишат или вършат гадости са хора лишени от внимание,избиващи комплекси и живеещи за това да тормозят другите.Но всичко което не ни убива ни прави по-силни,нали така.Не трябва да им правим кефа като им се ядосваме.Въобще даже не заслужават да бъдат коментирани.

# 117
Ivalinai, сега успях да ги разгледам, Юлинка има твоите очи, веднага се познава кой на коя мама е.  И бебоците на Анима и на Бисера са големи сладури. Съвсем благородно ви завиждам, че сте на морето. Ние за тази година приключихме с почивките, поне за лятото.

# 118
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279704Ето малко снимки и от нас.Тъй като, не стигнахме това лято до морето са в домашна обстановка.Иве страхотни сладури сте.И аз благородно ви завиждам за срещичката .

# 119
Леле, аз ли не гледам добре, ама имам чувството, че Юлинка и Стефи са пораснали страшно много. Още по-големи хубавици са станали, да ги нацелуватееееее. И Любчо е голям сладур  Heart Eyes

Дени, честит рожден ден. Толкова ме впечатлиха малките красавици, че направо те пропуснах. Пожелавам ти да ти се сбъднат желанията, ако имаш други такива  Hug

Иве, направила си албума личен, затова така иска парола.

А м/удругото и аз не разбрах, има ли такава личност, дето е обидила сладката Криска, или Макси само е останала с такова впечатление заради някои ниски оценки?

Общи условия

Активация на акаунт