При нас с яденето нещата вървят добре,дори и нещата от кухнята горе-долу ги яде.То всъщност сме само от една седмица,от петте дена само два дни отказа да яде основното,но аз не я насилвам,все пак това са нови храни и консистенция за нея.Като не иска,давам пюре.Иначе кремчетата и гриса ги яде.Та засега съм доволна от кухнята.Шантал,споко,и аз съм от тия,дето не готвят на детИтУ
Мен по-скоро ме тревожи спането или по-точно неспането през деня на Боряна.Не знам как е при вашите бебчета,споделете,моля ви,защото тя от няколко седмици си изгради нов режим и спи само по веднъж-малко преди или малко след обедното хранене.И много за кратко-максимум час!И това и е цялото спане за 12те часа през деня!Иначе вечер си спи по 11-12 часа,но толкова кратко през деня-нормално ли е?И естествено вече в 19.00 е супер кисела,трие очите в несвяст и мрънка!
Стела-Мария,Анайс,добре дошли,радвам се,че сте си изкарали добре в Гърция!
Доста се позагубих, но ето ме отново. Искам първо да поздравя рожденничките с пожелания за здраве, радост и успехи и най - вече прекрасни моменти с малките сладурковци
Също така стискам палци на Тони бързо да превъзмогне случилото се и още по-бързо да ни зарадва с прекрасна новина
. Ходихме и за малко до морето догодина дано е за повече. Колкото до малкото ми съкровище - то вече е 9300кг и 71см ето го и него:
/. Определено обаче му се иска разнообразие и се замислям да го запиша вече на детска кухня, защото видях, че има и от 8 мес. Нямаме още зъбки и сме мързеливички не лазим и не се изправяме сами, но и това ще стане. Придвижва се много странно седейки намерил си е някакъв си негов начин
. За Молове и градинки също съм на линия
Здравейте , мами на декемврийчета.Най накрая и аз да се включа.И аз имам дъщеря родена през декември 2007 ,но се родихме в 7мия месец. От известно време чета темите ,които разисквате и най-после и аз реших да се включа и искам да ви попитам дали някоя от вас е прехвърлила майчинството си на баба пенсионерка ?
Както каза Льонката, всичките ни дечица са големи сладури!