ДЕКЕМВРИ

• 12 732
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Тони, Hug..всичко ще е наред , само ти бъди спокойна и мисли позитивно , ние сме с теб Heart Eyes
И задължително се консултирай с още един лекар...

# 61
Тони, имаш и моята подкрепа. Стиснати палчета и много позитивно мислене  Hug

# 62
Тони, и ние стискаме палци всичко да е наред, момичетата са ти написали, ние сме с теб и вярваме, че всичко ще бъде както трябва и скоро ще се радваш на една прекрасна бременност Hug  bouquet

# 63
Тони, стискаме палци и ние "малката точица" да порасне. Бъди спокойна  Hug Hug

# 64
  • Варна
Искрено благодаря на всички вас за подкрепата. Точно от това имам нужда и дано Господ ме дари с още едно прекрасно създание.

# 65
Тони, малката голяма точица е близо до сърцето ти, а то й казва колко много имаш нужда тя да порасне. Не спирай да й говориш. Ние сме с теб!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 66
Тони дано мъничката точица се превърне в мъничко човече  Praynig Ние сме с теб  Hug Hug Hug
Цвети   bouquet

# 67
Тони  Hug с теб сме!
И аз по това време бях много притеснена, но си направих Бета ЧХГ. Ако се удвоят за 48 часа/ мисля, че така беше - трябва да си върна постовете назад/ всичко е ок. Теста правят в МЦ Надежда. Това - ако нямаш нерви да издтржиш до следващия преглед. Аз нямах.

# 68
  • София
Тони, бъди силна, търпелива и позитивна!
Всичко ще бъде наред, ще видиш!

# 69
Момичета,имам следния въпрос към тези,които взимат вече от кухня-как съхранявате храната,докато се приберете?Имам предвид,когато не се прибирате веднага,а трябва след като сте взели кухнята да свършите нещо,или просто тръгвате на разходка?Ние от днес сме вече на кухня,и ми се иска както досега с пюретата и кашите,да си ги хапваме манджите навън.Основното ясно,че ще го изяде почти веднага,след като съм го взела,но кремчето в 16.00?Ако не стои в хладилник дотогава,дали ще се вкисне?Супата ясно,че ако престои до вечерта,няма да и я дам.Вие как процедирате?Аз имам термочанта,но дали върши работа?Тя запазва бурканите топли,както съм ги взела. newsm78

# 70
Dani,за термочантата не съм сигурна, че ще ги запази потдържайки температурата им , по скоро трябва да се съхранява на студено ,Когато аз пазарувам бързоразвалящи се храни , а няма да се прибирам скоро купувам две торби с лед и ги слагам в голяма пластмасова кутия или хладилна чанта и между тях слагам храната .Запазва се , като в хладилника. Естествено на теб ти трябва нещо в по умален вариант , особено ако си без кола ,но може да ползваш термочантата, като в нея наредиш от онези ледчета в пликчета , които са и между тях храната. Или потърси такива пликчета с вода специално , които са за изстудяване .Аз имах такива към едни шишета , за съхранение на готово АМ.

# 71
Тони, стискам палци всичко да е наред! И аз мисля, че е важно да потърсите мнението на още един лекар, за да отпаднат притесненията ви.
Дани, има също едни пластмасови плоски тубички, които се пълнят с вода и замразяват, като пликчетата, за които ти е обяснила Макси, на мен ми дадоха в аптеката, от която си купувах ваксините за Анита, с цел ако спре тока, да овържа кутийките към тази туба, за да им запази температурата достатъчно ниска.

# 72
Тони, стискам палци.  Hug Hug Hug

# 73
Тони,стискам палци на следващия предглед да видиш туптящото сърчице!

# 74
  • София
Toни, от цялото си сърце ти желая да се сбъдне мечтата ти за една растяща точица.  Hug

Ех, девойки, кога минаха 9 месеца... Сигурно това са най-светкавично преминалите дни през живота ми. И всеки един от тях ми е донесъл страшно много любов и щастие. Аз отдавна се върнах на работа, но тъй като моята работа се върши и от вкъщи, за сега няма да се разделяме с бебочо. Но ми е страшно трудно да съчетавам всичко и не винаги успявам да съм на ниво в работата си. Както и да е, докато мога ще си нося дините. В този ред на мисли, вече свалям 15-ия килограм newsm44, та поне дините не са ми  отпред  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт