ДЕКЕМВРИ

• 12 732
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Toni, имаш и нашите стиснати палчета  fingerscrossed
Валя,  благодаря за информацията, ще я имам предвид следващия път, сега запазих час и в сряда ще заведем Мони в Токуда.
Днес пък Мони имала имен ден (започнаха рано рано да ми звънят разни хора и аз се чудя за какво ми говорят  ooooh!)
Веднага черпим

Dani, Борянка на каква детска кухня е в Пловдив? Аз също мисля да започна да й поръчвам по - нататък, но все още има много неща, които не яде и затова се ослушвам все още.

# 76
  • Sofia
Тони и от нас имаш стиснати палчета"точицата" да е здраво туптящо сърце!  Hug  Praynig  Heart Eyes и аз понякога си мечтая за второ,а й за трето, ама хем ми се иска хем не ми стиска!

Бабче не знам как минаха, но и на мен това са най най щастливите ми девет месеца в живота! Всеки ден я обичам повече и повече, а си мислех,че това е невъзможно и дори прекалено, когато другите са ми го казвали. За работата не ми се мисли, хич, ама хич не ми се връща!!!  И ако не са финансите ще я гледам до 3 годишна,но май няма да стане, та най-късно през септември 2009 трябва да почна! Мисля си че има време, а само как минаха последните 9 месеца! След още 3 и ще сме на по годинка  Shocked  Shocked  Shocked Разбима с тез килограми!

Шанталче
да й е живо и здраво името, да й носи усмивки и късмет!

Дани и аз за кухнята си мислех,как да съхранявам нещата до като се приберем??? май с тези двойните термобоксове... ЗА сега сме на дом.и купешки пюрета, ще го мисля след месец.

утре сме пак на изследвания за хемоглобина! дано след толкова телешко, черен дроб и елда са се оправили нещата....

Харесахте ли си ясли за догодина?

а понеже не съм писала след между моретата ни, да поздравя всички,които са имали повод за празнуване! ПОЗДРАВ!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 23:21 от munieca

# 77
  • Варна
Тони, миличка и ние сме с теб - казах на моето момче и той стиска палци! Кураж и вяра трябва сега, а като гледам колко позитивна енергия лети към вас, сигурна съм, че на пролет ще гушкате още едно сладко бебенце! Ще чакаме с нетърпение да се похвалиш, че Алекс ще става батко! Hug

# 78
Да, Да - Тони - колкото и да е трудно, не си позволявай да мислиш негативно - вярата е много важна за теб и " Точица " - стискаме ти палци и чакаме добри новини. Hands Thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Да си кажа първо за шкафовете - трябва детето да има къде да си рови - от опит видях, че е така. Нашият батко никога не е бръкнал или посегнал към нещо, което му е забранено - просто му оставих два шкафа - пълни с пластмасови чинии и чаши, тигани, тенджери и т.н. Е верно - имаше период, в който ги подреждах по три - четири пъти на ден, но пък другите шкафове се оттърваха. Тях - за всеки случай ги вързвахме с тел, кабел и т.н. - много е неудобно като тръгнеш да го отваряш - но няма начин. Все някакво неудобство трябва да има.
За детската кухня - не се притеснявай Дани - до 16 часа нищо няма да му стане на крема - освен ако не го сложиш на слънце. Все пак е прясно сготвен и за два - три часа трудно би се развалил. Пък и предполагам, че Вие ще се приберете и дори по - рано. Поне на мен нито един път не ми се е случвало да се развали като сме ходили на разходки.
Хайде приятни сънища и спящи бебета.

# 79
Шанталче, да ви е жива и здрава именничката, цунки от нас с Денис  Hug
Муни, това е страхотно, гласувахме за прекрсната ти дъщеричка Hug
И аз имам едно питане за кухнята, аз взимам, т.е. носят ми от една частна кухня и се чудех за десерта, понеже му го давам към 18.00 часа, държа го в хладилника, но с това сухо мляко дали може да престоява толкова много newsm78

# 80
Тони, стискам палци мила всичко да е наред и малката точица да стане здраво и силно бебче  Hug

# 81
  • Варна
Благодаря на всички за топлите думи и положителната енергия! Не искам да се отчайвам, но нещата не вървят на добре. Кървенето продължава, а аз продължавам да се надявам, че не е фатално и април ще гушкам още едно бебенце. Знам, че ще ми е много трудно с две деца без помощ (нямам баби да ми помагат), но въпреки това. Днес мисля да си запиша час при още един лекар и да видим.
От толкова притеснение забравих дори да благодаря за пожеланията за именния ден на Алекс. Да честитя със закъснение на останалите адашчета, да са здравички, палавички и щастливи!
Шанталче, честита ти именничка! Много да ви радва!
Лек и усмихнат ден от нас!

# 82
Шантал,ние сме на млечна кухня към яслите,които са в нашия квартал.Вчера взех за 1-ви път,Боряна не беше във възторг,но си изяде на обед основното,и после десерта.Супата нямаше кога да я дам,защото тя още суче вечер,и за да не я хвърля,и сложих малко сол и черен пипер и я изядох аз LaughingМи вкусна беше...Иначе в Пловдив може да се запишеш на някоя от частните кухни,които носят храната вкъщи,най-добри отзиви съм чувала за "Първа лъжичка.
Честит имен ден на Монито,бързо да се оправя от гадната кашлица!

Алекс,сигурна съм,че в хладилника нищо няма да му стане на крема,все пак температурата е най-много 5-6- градуса

# 83
  • Бургас
Тони, стискам палци всичко да е наред. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Знам колко е трудно да вярваш, когато ти се струва, че нещата не вървят на добре, защото и аз съм го преживяла, но не се отчайвай. Hug

Шантал, честит имен ден на Мони, с малко закъснение. Много радост да ви носи!

# 84
Здравейте мамчета.
Аз съм една бъдеща майка, очаквам първото си детенце в средата на октомври.
Имам една молба към Вас. Харесала съм си ето тази количка
http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=5957&lang=1
Ще се радвам, ако някоя от Вас я ползва или има подобна от същата марка,
моля да ми сподели впечатленията си.
Предварително Ви благодаря. Предлагам да ми пишете на лични,
за да не товарим форума Ви.

Пожелавам Ви хубав ден.

# 85
  • София
Привет момичета.
Тони настръхнах цялата като прочетох. Имаш стиснати палци от мен и се моля с всички да гушкаш точица април месец  Praynig Praynig Praynig.
Честито на всички за отминалите поводи   bouquet  bouquet  bouquet.
Цвети, Мамо Яни  Hug Hug Hug за темичките ни.

Аз ще се побъркам тия дни. Ходих до работата и трябва да се върна от 15 септември, за да мога като си пусна отпуската от 1 октомври да взема новата заплата. Тъй като ако пусна отпукса от 15 септември ще бъда на заплатата от октомври месец миналата година. А от тогава имаме увеличения. Да обаче не ми се работи на това място. Имам предложение за нова работа, но трябва да почна от 1.10. - да обаче не ми се оставя Ема толкова малка. И ще откача от размисли  Banghead Banghead Banghead. От друга страна Ема като е по-малко по-лесно ще се разделим и тя по-лесно ще свикне с баба си. Те така и така ще трябва да се гледат 10 дни от 15 септември. И като го мисля мисля и нищо не мога да измисля.

Тази нощ пътуваме за морето - багаж не съм пипнала  smile3507.

newsm50

# 86
# 87
Здравейте и от нас! Ние се върнахме от почивка на планина в неделя и досега се оправям с багажи и други досадни задължения.
Тони дано всичко в крайна сметка завърши добре, ако не нищо не е загубено. В природата не винаги нещата могат да бъдат затворени в срокове до 1 год. и т.н. Така че мисля, че щом имате желание, ще стане.
За обезопасяването на дома съм виждала голям избор в Комо-София на съвсем прилични цени. Още по удобно е, че има почти всичко - за ъгли, контакти, шкафове, прозорци и т.н.
За млечните и изобщо детски кухни мнението ми е отрицателно, но аз много държа на това, което ядат децата поне до 1 год., в смисъл, че ползвам само качествено масло/без др. мазнини/, определени зеленчуци, само АМ и обезмаслено кис. мляко/без обикновено прясно/, сухар/без обикновен хляб/ и др. Определено съблюдавам изискванията за детско хранене по строго до 1-1,6 мес. и трите ми деца засега са много здрави, дано да е така и за в бъдеще.
За работата - изобщо не мисля да се връщам засега, нито искам. За щастие на този етап мога да си го позволя и работата никак не ми липсва.

И накрая, ето една снимка, направена на зелена поляна между Рила и Родопите:

# 88
  • СОФИЯ
Честит имен ден на Моника!Да е здрава и много засмяна!
И ние утре ще подадем молба за детска кухня,но ще ни разрешат да взимаме след навършване на 10 месеца.А кухнята ни е под прозореца.Няма да имам нужда от термо чанти и пр.
Рорина много ти е хубаво момиченцето  Heart Eyes
Днес бяхме на консултация.Качил е моя Марти 800 гр. и 1 см. е пораснал.Та сега е 9,500 кг.А направо не вярвам,като го гледам въобще не е пухкав и дИбел.Но нямаме белег от БЦЖ и на 9 ,08 ще ходим на проба Манту.То и Захари нямаше такъв белег,но не сме му правили нищо.И аз нямам на ръката белези от ваксината за разлика от всички мои набори.

# 89
  • Sofia
Dani , благодаря за инфото. Чела съм и аз за тази детска кухня "първа лъжичка". Чуда се обаче какво повече има в тези манджи, различно от това, което има в бурканчетата, които се продават. С други думи казано - не може ли да си караме на купени от магазина бурканчета? Достатъчно разнообразни ми се струват, а и като четох Аничка какво разказваше за храната от кухните и по - точно, че общо взето съдържат едно и също всеки ден ... не знам и аз  newsm78
Не мога да повярвам, че започнахме да се връщаме на работа вече, толкова бързо никога не са минавали 9 месеца от живота ми  Rolling Eyes И аз не знам какво да правя - да се връщам ли, да не се ли връщам. Работи ми се от една страна, от друга не ми е наложително да се връщам, от трета няма кой да гледа Мони (в Пловдив частни ясли, където да можем да я дадем няма, а няма да можем да пътуваме всеки ден до София, за да я дадем тук...), с тези детегледачки ми се струва много рискована работа ... изобщо, както казва Нони  newsm50 голяма (Нонич, поне имате баба на разположение).

Общи условия

Активация на акаунт