"Цветна есен у дома" ~32~

• 39 656
  • 542
  •   1
Отговори
# 420
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Добро утро цветета!   bouquet

По въпроса за прибирането на цветята. Моите не съм ги прибрала надявам се, че ще се стопли поне малко още е рано да си приспивам (прибирам) таман са си в силата  Cry . Като пътувам сутрин оглеждам по терасите и хората не са си прибрали цветята, дори има и на открито. Моите поне не са на открито и ако има слана няма да ги попари. Като гледам скоро слана няма да има понеже още вали дъжд  Sad .

shoshi добре дошла   bouquet
Бенджамина ти е супер  Heart Eyes . За последните снимки: първото ми прилича или на китайска роза или на стайна лоза, не мога да разбера от снимката, много е красиво. Втората снимка като гледам са кипариси  newsm78 .

Момичета, който има възможност да гледа следобедният блок по ТВ7 ще дават за тропическите цветя и после разказвайте  Grinning .

# 421
Току-що казаха,че утре се очакват първите слани,така че -прибирайте цветята. Peace

# 422
Уф, чух го това, ама ми се иска да не е така. Как ще газя сега в градината да събирам цветята...оле,оле. Особено си мисля за олеандрите-там без чужда помощ няма да стане

# 423
shoshi ,много хубави цветя.Бенджамина и дефинбахията се гледат лесно.Щом мъжът ми още не ги е уморил в офиса Laughing А първото от другите цветя ми прилича на бенджамин с къдреви листа, но не съм сигурна.
 Петя, от колко часа следобед по ТВ7?

# 424
  • София
Добро утро момичета, аз си прибрах сакъзчетата. Навън ми останаха само вербените и ахименеса, дано не им се случи нищо лошо.

# 425
Охххх, моите прибиране нямат, как ще ги извадят от тези конзоли, акъла ми не го побира. А са тъй хубаво нацъфтяли Heart Eyes. Впрочем съседката срещу мен през улицата, възрастна жена,  с мнооого цветя, нищо не е прибрала....да взема да изчакам. Ще прибера само  драцената и цитрусовите. Китайската ми роза тъкмо напъпи, сега ако я внеса ще и окапят пъпките, сигурна съм  Tired

# 426
МерСедес , зависи къде живееш.Тук, до Габрово нощите са студени.Тая сутрин беше 6 градуса. Сакъзчетата са добре,но се притеснявам да не падне слана.И много се чудя дали да ги прибирам вече newsm78

# 427
Гледам за прибиране на цветята говорите....
И моите още са на балкона...Ама той е остъклен....Надявам се нищо да не им стане...
Даже и бенджамина е още на балкона...Да го прибирам ли? За първа годин го гледам и не знам каква температура издържа....

# 428
Ами в Разград съм, обаче двора ни е закътан, не става течение от никъде. Определено ще прибера 2-3 от тях. Мушкатата издържат на студ, но сакъзчетата  не толкова.

# 429
Soshi,
честито начало на цветарската ти "кариера"! Получила си в наследство прекрасни цветя - бенджамин, дифенбахия, третото е радермахера (напоследък често ги виждам по магазините) и последното е или туя, или псевдокипарис (което не е токова важно, важно е зимата да са на малко по-хладно, а не в топла стая и да се полива редовно без да се преполива).

# 430
Soshi,страхотни цветенца си наследила дано да успееш да се хареасате и  още по красиви да станат  Simple Smile
Днес като излязах на терасата и като видях колко е студено изобщо не се замислих и си прибрах почти всички цветенца в къщи лошото е че имам 6-7 саксийки с малки цветенца които си захванах тази година тях не съм измислила къде ще ги прибера .Циганчетата ми са в три саксийки за стена и сложих по един пирон на прозореца в хола и там ги прибрах дано само довечера да не ми се карат  Wink

# 431
  • София
Благодаря ви момичета  Hug
Ленито, страхотна си   bouquet точно радермахера е. Малко е пожълтяла и си мислех, че й е студено, но май е нужно да я поливам по-често. За кипарисите си мисля, че няма да намеря по-студено място, дано не ги уморя.

# 432
  • На края на света !
Привет на всички цветенца Hug ,гледам всички прибирате цветята ,моите сега се разхубавяват ,това е най хубавия период за тях ,такаче смятам да поизчакам ,и между другото да се похфаля ,моята маракуя най после пусна пъпки  Partyцяло лято растеше с пълна сила  превзе всичко ,но цвят нямаше ,сега се разхлади и пусна навсякъде пъпки явно тукашните сухи жеги не са подходящи за нея  newsm78надявам се скоро да имам първия цвят и да се похфаля със снимки ,пък за плодове ще си мечтая за догодина  Peace

# 433
Здравейте момичета.
Наистина го дават да има слани утре.
Така че цветя навън от моите няма.
Всичко прибрах без кипариса- той е издържлив.
Но другите са на топло.
Посях онова на Петя дето мирише на тамян,но не и пахирата.
Нея още ме е страх да я пъхна в пръст.

# 434
  • Виена
Теди, това, което Петя ти е предложила е подходящо. Аз пък се сетих за седума. не влече толкова и не прави толкова зеленина като плектрантуса. хубавото му е , че не мръзне.
Момичета колко цветя сте уморили и после сте се отказали от тях?
джиджи биджи,това растение  седум много ми хареса  Heart Eyes.
А за цветята...Аз май нямам още такова от,което да съм се отказала  Blush.Имам едно,което за 3 ти път си взех и,ако го уморя пак ще си взема  Crossing Arms.Може би само никога повече няма да си взема Тагетеси!Е,знам,че се гледат лесно,но аз уморих 2 сандъчета  Tired.Бяха ги нападнали някакви бели неща и така и не успях да ги спася.
shoshi,Дифенбахията е просто невероятна  Heart Eyes.Ееех,и аз си мечтая за такава,но явно трябва да си я купя толкова голяма.
Момичета,някоя от вас имала ли е случайно това цвете .Едва устоях днес в магазина да не си го купя  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт