"Цветна есен у дома" ~32~

• 39 783
  • 542
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз бих искала от червената китайска роза, но как да стане?

# 391
О,китайската роза е страхотна.Кандидатсвам за резник,обаче съм в Габрово.Това май ще е проблем.
 Не можах да се включа вчера, защото бях първокласничка Wink.Много емоционален ден.
 А на фуксията ми започнаха да капят тук-таме листата.Като цяло изглежда добре.Даже има цвят.Нормално ли е това?

# 392
Албенче, и моята фуксия се беше оголила откъм листа в долната част, но иначе цъфтеше. Нормално е, но моята я отрязах на около 10 см. от основата, за да й придам някаква форма. На пролет ще видим какво съм направила.

# 393
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Честит първи учебен ден с голямо закъснение  Embarassed . Но с тези гръмотевици и бури не посмях да включа вчера компютъра.
 albenap честито ти първолаче   bouquet
Деси и на тебе честит първи учебен ден   bouquet

Моето стръкче пахира полудя  Mr. Green Сега има два корена, големия е поне 15 мм, но не смея да го посея още.  Thinking
albenap ще изчакам още малко и посявам бенджамина и него ако уморя се признавам за унищожител  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 13:56 от aitep

# 394
  • Пловдив
И аз искам такава розаааааааааа  Crossing Arms

# 395
Здравейте момичета.
Дават го затопляне и аз отложих прибирането на цветята.
Петя,
Радвам се за пахирата.
Дали е от преместването в стъклена чаша?
Може да е от това,може просто да й е дошло времето,пък и беше по малка от моята.

# 396
И аз си мисля, че още е рано за прибиране, но не се знае с какво ще ни изненада идващата есен.

# 397
 джиджи биджи   bouquet ,май ще те ползвам за експерт по фуксийте.Аз нямам никакъв опит ,а много ги харесвам.
 Купих си грудки от ранункулус- http://fedraaura.com/images/small/ranunuculus.jpg
Продавачката ме посъветва веднага да го сея и да чакам цвят напролет, само че в Гугъла друго пише.Сади се пролетта и на есен се вадят грудчиците.Някой да има опит с такова цвете,че съм в недоумение какво да правя newsm78
 Петя,не се притеснявай.Дървото ми е голямо, ще давам още клони!

# 398
Момичета,
слушах прогнозата за времето,
не се оправя,дори го дават още да паднат температурите.
Аз мисля така или иначе ни предстой прибиране,
да ги прибера
Дори се говори за сняг в някои части на континента.

# 399
За 18 септ. прогнозират да има слана, така че ако имате цветенца на открито го имайте предвид. Тук в момента святка силно и сигурно през нощта пак ще вали.
джиджи биджи   bouquet ,май ще те ползвам за експерт по фуксийте.Аз нямам никакъв опит ,а много ги харесвам.
 Купих си грудки от ранункулус- http://fedraaura.com/images/small/ranunuculus.jpg
Продавачката ме посъветва веднага да го сея и да чакам цвят напролет, само че в Гугъла друго пише.Сади се пролетта и на есен се вадят грудчиците.Някой да има опит с такова цвете,че съм в недоумение какво да правя newsm78
 Петя,не се притеснявай.Дървото ми е голямо, ще давам още клони!

Радвам се ако ако мога да съм полезна. Съветите, които давам са повечето от горчив опит с някои цветенца, които като уморя ....захващам или купувам отново и така докато се науча да ги гледам. Има разбира се и такива, които ни радват от дълги години. А има такива, за които и аз не знам нищо, и съм благодарна за всеки съвет   Hug тук сме , за да си помагаме и радваме взаимно на общата ни страст, така, че ако мога...ще помагам. Аз също харесвам фуксията. Догодина, ако са здрави ще сменяме цветове  bouquet  Имаш ли снимка на бенджамина?

# 400
  • Виена

джиджи биджи,сигурно всички имаме горчивият спомен за някое уморено цвете  Tired.Но не всички се престрашаваме да си купим същото цвете за втори път,дори за трети  Blush  Rolling Eyes.Аз например уморих една Пахира и си взех втора,защото разбрах грешката си в отглеждането и...Сега си я гледам по съвсем различен начин,и тя ми се отблагодарява  Simple Smile.Имам и други цветя,които съм уморила,а толкова ми харесват и съм си взимала за втори път.Така,че е супер,че го има този форум  Heart Eyes.Можем да помагаме на другите да не правят нашата грешка .
Деси,явно зимата идва  Cry.При нас температурите са си направо зимни  Close.От потниците минахме направо на якета  Rolling Eyes.Моите цветя вече всички са си в къщи...
Момичета,искам да ви питам,какви цветя мога да си насъдя в сандъчета за стъбището?По принцип там не пече много,почти изобщо,но е светло.Не е студено,от всякъде е затворено.Иска ми се нещо да ми краси парапетите,но си нямам на идея какво да е  Blush..?!

# 401
Наистина зимата дойде! Колко е подтискащо това време  Sad.

Теди посади от това дето ти го дадох - плектрантус. Не е капризно иска само малко светлина.
Чакаме с Деси съвети за пахирата.

Наистина като уморя някое цвете си купувам друго и така.

Деси за пахирата май е от чашата  Thinking това цвете дето ви го дадох, което мирише на тамян сложих в стъклена чаша и порцеланова. В първата имаше големи корени я във втората сега почваха.

# 402
 джиджи биджи ,     http://images26.snimka.bg/006150646.jpg  Това ми е бенджамина.На 8 години е и много е преживял Wink Първо едно изкореняване от дъщеря ми ,докато беше малък,после местене в три квартири. Последно зимата пътува от София за Габрово на задната седялка на един бус, обаче се оказа много жилав. Лятото го държа на югоизточна тераса .Раздала съм много клонки от него, така че може да се каже,че  редовно е подрязван Grinning

# 403
джиджи биджи ,     http://images26.snimka.bg/006150646.jpg  Това ми е бенджамина.На 8 години е и много е преживял Wink Първо едно изкореняване от дъщеря ми ,докато беше малък,после местене в три квартири. Последно зимата пътува от София за Габрово на задната седялка на един бус, обаче се оказа много жилав. Лятото го държа на югоизточна тераса .Раздала съм много клонки от него, така че може да се каже,че  редовно е подрязван Grinning

Супер е  Heart Eyes .
И половината на мене си ги дала и аз имам принос за красотата му  Mr. Green Още не мога да се нарадвам на клончето с корени, а и на другите разбира се  Heart Eyes . Това малкото долу да не би да е бенджито с шарените листа.

# 404
Шареното бенджаминче е .Понеже не иска да расте и него поокастрих.На около3 години е ,а е такъв мъник.
Петя, дано се хване при теб .

Общи условия

Активация на акаунт