с Рамадан карим и приказки от Шехарезада заповядайте при нас -83

• 27 425
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Много е важно къде ще си, трябва да е на възлово място, не някоя "квартална кръчма" виж беларуската се завъртяла покрай спортните прояви. Абе както казват хората като ти е писано да се удавиш няма да са обесиш... та и нейната работа, писан е бил там горе принц за нея и той си я намерил.

# 196
момичета, днеска ми беше тежък ден, мн жега, мн задръствания, мн разправии. Прибрах се и вдигнах температура  от зор  Thinking  едвам чаках да стане 08.10 да разговея, и в 8.05 дойде ........ гостттттттттттттт !  сега седя и чакам да си тръгне. ахмед му намекна, че има уговорка, ама този си седи ли седи  ooooh!

# 197
Абе Кате, ти да нямаш някакъв чип и с него да привличаш гостите. Я го нахранете човека и веднага ша си тръгне, той не ша е дошъл за приказка.
Ако няма прати му координатите ми имам малко пиле със зелен боб
   chef  Joy

# 198
Кате  ooooh!

Наде да не си гощавала някой изгладнял пътник от Ориент Експрес - преди малко гледах репортаж в новините - Русенската гара и на нея един лъскав та лъскав влак, ама отвън само го дадоха, явно не са ги пуснали да снимат вътре - по 8 000 евро струвало пътешествието Crazy

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 20:51 от I~Abra~I

# 199
ААААА даваха, даваха една жена със шапка са показа на прозореца и после един мъж цъфна до нея. И двамата бяха много стилни сигурно са аристократи на по 50 и кусур години. Ех, може и ние някой ден, знае ли човек какъв ша го улучим.... те нали сега ша удължават линията на този влак ама забравих докъде. Ти последно какво реши, ти ли ще ходиш дотам?

# 200
Наде, добре го каза, чип за привличане на гости  Laughing  не чип, ами не знам какво имам, ама мнго ни налитат. Като гледам само ние посрещаме толкова много гости, всеки ден, всеки ден, на групички от 4-5 човека, понякога един тръгне, друг дойде.
  Студ, пек, дъжд, няма спасение. Ох, и аз, все враждебна и негостоприемна излизам, ама какво да правя  Embarassed  В една стая сме само, случвало се е да се превивам от болки заради МЦ, да ме е срам да стана до WC, a те седят ли , седят....    Confused

# 201
има лек, има... следващия път като те свият болките пак, кажи оле мале свършила съм превръзките, кой ша отиде да купи... никой няма да остане в стаята  Joy  Joy  Joy  Joy
ама ти откъде ги намираш тия гости, обяви ли пускаш  Crazy
То, че готвиш хубаво готвиш ама и друго ша има...я виж другото Кате някоя програма за такива като тях няма ли, че да те оставят на мира. Аз едно време с малкия като бях в къщи у нас така беше хан, по няколко комшийки наведнъж идваха, коя на кафе, коя на цигарка, у тях да не пушат, а у нас биваше...

# 202
абе гостите май наследствено ги привличам, не ще да е от манджите ми  Twisted Evil
още на времето наша далечна роднина все идваше в нас,посреднощ, сутрин, и така всеки ден  Laughing
и съм забелязала, че седи на норма-минимум 4 цигарки и 2 кафенца, дори да е късно вечер.

А сега в студентски на 2 седмици пера пердетата, кафяви станали от дим.

Пък веднъж идва един симпатяга и на вратата ни завари,точно  излизахме. Вика ааа, оставете ми ключ, ще ви изчакам вътре, ще гледам 1-2 филма, докато дойдете  #Crazy  Та гледаше човека и ние покрай него гледахме до 4 филма на престой (т.е.. около 8 часа трае гостуването ), всичките филми на Шварцнегер покрай него извъртяхме  #2gunfire  Добре, че замина за Англия  Laughing

А моя ми вика, че не съм разбирала, не можел ей така да отпрател хорицата,  гостите това били гости на Аллах  Embarassed

Друг имаше, сънародник на моя, стане ли четвъртък идва в Сф и седи 3 дни.
Случвало се е до 5 човека да останат да спят на дюшези на земята, сутрин като стана, няма къде да стъпя  #Cussing out

# 203
  • Варна
Ааааааааа Кате Шилан много е тежка твойта! аз ако бях, досега щях да се изнеса временно, ако има къде, важна подробност  Sick ако споменеш че имате мишки, дали няма да има ефект  newsm78

# 204
хмм мишки ли,нека да дойдат в нас,пък аз ще ги оправя.хич не ми пука от нищо и ще им кажа да си ходят-ааааа какво е това нещо,то гости разбирам за 1-2-3часа,ама не всеки ден по цял ден Twisted Evil
кажи им кои откъдето е дошъл да си ходи,не се съобразявай с никои Naughty

# 205
Колко многоо сте изписалиии  Grinning
Кате, как издържамм незнаммм... Thinking  Thinking на мен да ми е писналоо,то ще кажеш ,че за теб и мъжът ти не остава време...  Thinking

Аз преди малко се прибрах,от срещата с Ели... Тя е страхотна,толкова мил ,добър и искрен човекк  Peace  Peace  Hug

и съм толкова изморена вече... ooooh!
Какъв късмет е изкарала сервитъоркатаа  Joy

bouquet

# 206
Neli, видях снимките "страотни сте". Какви сте ми убавици и ти и братовчедка ти, пу пу Машаллах. Тя Елена сигурно ще сложи някоя снимка на срещите...

# 207
хехе, Аз пък едвам едвам се харесвам на снимки  Grinning,тя ми е бест фриенд, но всички мислят че сме братовчедки...жалко ,че неможах да се видя и с другата ти дъщеря ,но съм сигорна че и тя много добра   bouquet

# 208
 Привет момичета!
  Я каква раздумка сте си заформили...  клюки , принцове , сервитьорки, и на Катето Шилан подвизите с гостите... Twisted Evil
  Ама Кате , ти както  разказваш-това не се казва"гости"...те са си направо наематели , на равни начала с вас Stop
  Не ти е лесно- майтапа на страна!  Аз много обичам гости , но да съм настроена и все пак малко от малко подготовка да имам,
  да знам кога ще дойдат , пък и ако може кога ще си тръгнат LaughingШегувам се!Обикновено даже ние  настояваме да останат още,
  а те все се притесняват от това , че малкия спял, че много пушели , че ще ставаме сутринта...

Наде показах шегаджийските снимки LaughingКоментара беше:"How tipical..." Mr. Green
  Naairah- с на Надя дъщеря и ли имахте среща? Много хубаво че сте се организирали
  Айдеее- дълъг семеен живот и от мен на принца и сервитьорката! Това си е своево рода съвременна приказка!

Страхотна- привет и от мен! Аз за документи и и тем подобни съвети не мога да дам , за Египет точно, а и ако и когато му дойде времето момичетата с такъв опит ще помогнат... Аз бих посъветвала сестра ти и семейството ви , ако наистина имат сериозни намерения един към друг и се стигне до брак- ако има такава възможност първо да отиде там за известно време - имам предвид , ако не е била , да се запознае със семейството и т.н. и тогава да се слагат тежките подписи. Понякога , колкото и възрастен и самостоятелен да е човека тези неща много влияят- мястото , близките... Не,  че  е задължително да подкрепят връзката и т.н. , но е желателно... рано или късно може да се окаже проблем.Успех на сестра ти!

# 209
Наде   ,както  и  писаха  момичетата  когато  настъпи  рамадана  шайтаните  се  оковават 

,иноче  по  принцип   ако  ти  се присъни  починал   и ако    говори  с теб   това  е    говор  от  шайтана   а  ако  мълчи  значи  настина  неговата  душа   те  спохожда

аз  вече от  15 години     2 дни  преди  рамадана    сънувам баба  ми  бог да  я  прости  бе много  набожна    Явява  ми  се  на  сън   но  не говори  с  мен но  очите  не мога  до  ги  забравя  през  целия  рамадан   Tired

винаги  нещо  ме  моли  или  иска да  ми  се  оплаче  или   или  та  моя  мъж    ми каза  ,че настина  нейната душа  ме  спохожда  ,защото  по  време  на  рамадана  БОГ  пуска  но воля    душите  и  да  и  правя  дуа    бог  да  я прости  и да  я  облекчи  Това  само мога да ти  кажа  по въпроса  Wink

Кате  ако  си  ядосана  или  ако  някой  иска  да  се  заяде с  теб   или  въобще при нервно състояние  кажи   

Алахума  инни  саима    и  резултата  е  удивителен   ,  запазваш  спокойствие  и  продължаваш  поста  спокойно

Ей   алжирската  булка  ама  и  ти  какво  дума  си  избрала  кисели   hahaha

ако  ти  постиш  интересно  как  ще  изглеждаш   Joy

та  да  не забравяте  тези  които  не  постят но  приготвят  храна  за постещ    получават  хасанат,  плюсове или  добри точки     ама  и аз  само  как  го  преведох  Crazy

лек  пост  на  постещите 

аз  лично когато  отпих  малко  вода  после 15 мин  не мръднах от  мястото си  и  така  се  изпотих   #Crazy но после  всичко  се  връща  към  нормата   Peace

Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт