Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява програмата "Леонард"?
Какво е Рамадан и какви са неговите основни аспекти?
Какво представлява "Леонардо"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява програмата "Леонард"?
-
Какво е Рамадан и какви са неговите основни аспекти?
Рамадан е светият месец в ислямския календар, по време на който мюсюлмани постят от изгрев до залез. Това е време за духовно обновление, самоочистване и посвещаване на вярата. Постът се извършва чрез въздържане от храна, питие, пушен и други светски удоволствия през дневните часове. Рамаданът е време за семейно събиране, споделяне и благотворителност. Това също е период на молитва, четене на свещени текстове и духовно развитие. Рамаданът се счита за най-свещеният месец в исляма и се смята, че води до опрощаване на миналите грехове с вяра и очакване на награда от Аллах.
-
Какво представлява "Леонардо"?
-
Какво представлява комплексът, описан в публикацията?
-
Какво е мнението на участниците във форума за темата за толерантността и културните различия?
Видях те, че четеш, душо!! Как си? къде беше!
, аз съм работила като студентка и малко след това и трябва да ви кажа че паричките който си изкарвах ми даваха самочувствие на самостоятелен човек и не ми се налагаше да мизерствам като мои дружки за които това било срамна професия, е за мен е по- срамно да ида и да искам от някой пари на заем отколкото да имам възможност да си ги изкарам, но тъй като съм леко ограничена да не го правя щото видите ли това било срамно, срамен труд няма и доста отдавна сервитьорка не е равно на лека жена.
и неврозни клиенти
, но то емоции в работата винаги има независимо какво работиш.
няма да успееш.
.Дано принца и това момиче да са истински щастливи.

-добре сме-
-точно в първата нощ на Свещения месец