с Рамадан карим и приказки от Шехарезада заповядайте при нас -83

• 27 421
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ехе, добро утро, ранобудници!!

Как сте? Дина, как са твоите двама мъже? Татко ви да не е тръгвал на работа, че го чакахте на летището или аз съм разбрала грешно? Кракът вече има ли по-нормална форма?

Ели, варненче...как е Ивка? А Варна как е? С градината - да не се откажеш... макар, че аз да си призная, не съм ходила на градина, че заради увреждането не ме искаха - страх ги беше да не падна и да не ме бутат, ама можех да чета и смятам, пък и съм се правила на важна може би - на предучилищна с повече деца, само на един език, някои не могат да четат... и за срам - дори и на 6 години в преучилищна плачех страшно много, стисках се в майка си, и децата, израстнали по ясли така и се чудеха какво ми става.             

Магде, къде сте? Готвите ли се за училище?

Амал, как си и ти? Учениците от сирийското нали се прибраха от ваканции и ме канят да ходя на откриване на учебната година, а после всички да ходим - след Залеза, на кино и за сладолед.       

Кате, с гостите ще те запомня тебе. Ама то пък много стоене, много нещо. И моят конник, ако има гости, казва, че са пратеници, пък и по берберска традиция се увлича малко повече, ама доскоро и в Мароко ги бяха нападнали неканени хора и сега малко му е друго мнението.

А за принца и сервитьорката - имаше един човек, помня, чудеше се как да се свърже с визов център на външно министерство, що телефони навъртя, но казаха, че е беден арабин интересчия да щипне из Европа и му хвърлиха документите в коша, както правят, после се оправдаха, че един замества 5 и всички араби и китайци са потенциални емигранти и така и този принц не видя виза за България.... Бедняк! Къде е тръгнал. Знаем ги ние такива.             

# 211
Нафасима!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug  bouquet  Видях те, че четеш, душо!! Как си? къде беше! 

# 212
Шестима египетски четци на коран са в България по време на свещения месец Рамазан, съобщи районният мюфтия на Разград Мехмед Аля. Те ще проповядват предимно в региони, в които мюсюлманите не знаят турски език – Гоце Делчев, Смолян, Варна, допълни мюфтията.
Богословите от Египет, както и 20 техни колеги от Турция, имат разрешение от Дирекцията по вероизповеданията за посещението си в страната. Визитите им се налагат понеже в България религиозни училища има от 15 години и няма достатъчно местни специалисти, които да извършват религиозно-просветна дейност – обясни Мехмед Аля.

Ето така се взима виза от Египет Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Шегувам се Simple Smile и добро утро момичета, дано днес по-хубави неща от вчера.
Нафасима не съм те видяла да четеш, но се радвам че си минала оттука. Как си момичето ми, какви приказки има в товите торбичка?
Шехи неща се скри.... работа???

# 213
  • В древна страна на край света!!!
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА     bouquet   bouquet   bouquet !!! Пожелавам ви един хубав ден изпълнен с много красиви емоции!  1dating txtloves newsm18 dance coolcool 1swing

# 214
Добро утро, момичета!Извинявам се, че вчера така се изнесох без да кажа чао,ама нещо компа ми се скапа.
Честито на белоруската сервитьорка и на принца и, само не разбрах вие имате нещо против тази професия ли newsm78, аз съм работила като студентка и малко след това и трябва да ви кажа че паричките който си изкарвах ми даваха самочувствие на самостоятелен човек и не ми се налагаше да мизерствам като мои дружки за които това било срамна професия, е за мен е  по- срамно да ида и да искам от някой пари на заем отколкото да имам възможност да си ги изкарам, но тъй като съм леко ограничена да не го правя щото видите ли това било срамно, срамен труд няма и доста отдавна сервитьорка не е равно на лека жена.
Малко се отклоних ама държах да споделя мнение по този въпрос.

# 215
Страхотна, нямам нищо против тази професия, част от моето семейство също са работили това в даден период от живота си. Постинга ми беше, че като нещо ти е писано или дадено, то ще те намери ще ти се случи, дори да си една обикновена сервитьорка. Не е нужно да търсиш щастието или късмета си, остави ги те сами да ти намерят, ако са ти дадени по право... И дано този принц не се е оженил за нея само за да задоволи някакво моментно си желание, защото на това момиче там сред неговите "аристократи" хич няма да му е лесно, още повече като разберат откъде идва

# 216
  • В древна страна на край света!!!
Наистина няма срамна работа. Когато бях студентка, работих и като сервитьорка.Беше забавно.Имаше доста комични  моменти  Joy  и неврозни клиенти  smile3511 , но то емоции в работата винаги има независимо какво работиш.
 Наде, много си права,че когато нещо ти е  предопределено, колкото и да му бягаш  newsm49  car003 няма да успееш.  bowuu .Дано принца и това момиче да са истински щастливи.

# 217
V

Ншаала,всички да сте добреAW

# 218
РАМАДАН КАРИМ

# 219
 Shocked DUA Hug радвам се да те видя, честит рамадан на теб и семейството ти. Как си? Какво правят децата? 

# 220
 newsm51
зДРАВЕЙТЕ

Абра Heart Eyes-добре сме-
върнахме се на първи септември в 06 часа сутринта Crazy-точно в първата нощ на Свещения месец
Поздрави на всички-
Свеар-питала си за мен Heart Eyes-имаш шесто чувство-били сме на път  bouquetкак си -ншаала хер

# 221
DUA  Heart Eyes Ramadan Kareem

# 222
Ооо, това с късмета е много вярно,питайте ме мен аз съм живият пример, аз се запознах с мажа ми точно като работех като сервитьорка, и никога и през ум не ми е минавало, че аз провинциалното девойче от едно малко китно градче ще се омъжи за столичанин ама само какъв мъж е  Crazy,и между другото той преди да ме познава е идвал веднъж в нашия град и тогава неговия приятел на който дошъл на гости му казал"теб ще те излъже мома от нашия град" пък той се засмял и рекъл "да бе да точно мен ще намери да ме излъже" е аз го излъгах Laughing

# 223
Страхотна така е, от каквото бягаш такова те стига и каквото си мислиш, че никога няма да ти се случи, такова ти идва на главата. Затова човек винаги трябва да е предпазлив с приказките си Wink Simple Smile Simple Smile

ЛИЛИ
Небостъргачът Burj в Дубай се издигна на 51,9 м повече от планираното, достигна 687,9 метра и вече официално е най-високата сграда в света, съобщава AP, цитирана от Lenta.ru.
По данни на Emaar Properties, които менажират мегапроекта Burj Dubai, вече са готови 160 етажа. Работите по фасадата са пред завършване и вече се работи по интериора на сградата. Очаква се небостъргачът да бъде напълно завършен догодина и по всяка вероятност може да надвиши сегашния си рекорд. Първоначалните намерения на инвеститорите бяха Burj Dubai да е висок 900 м и да бъде завършен още през тази година. Сега окончателният край на строежа е отложен заради промени в проектите по интериора на небостъргача.
Тези хора пред нищо не се спират...

# 224
Пууу, пписах,писах и лап-топа ми блокира и всичко се затри  Crazy Айде сега наново:
Добре дошли Съншайн 25 и Страхотна!  bouquet
Кате Ш - въведи визов режим,за да редуцираш гостите! #2gunfire
Дина, бързо оздравяване на малчо! Praynig
Дуа, Рамадан мубарак!  bouquet
Наде, с тези "аристократи" ме подсети за нещо,ще разкажа после,само да ми остане вереме.По въпроса за европейската ми половинка - благодаря на Господ за него.Не се вписва в клишетата за студенина,дистанцираност и т.н.Напротив - много е мил, любвеобилен,винаги ми казва,че ме обича,прави ми комплименти.Освен това е много търпелив и спокоен,което за нервак и кибритлия като мен е от жизненоважно значение.От големия си опит (който хич не се изчерпва с хабибито) знам,че по-свястен мъж няма да срещна и затова се стремя да се разбираме и нещата да вървят.Семейството му също ме приема много добре и сърдечно,защото каквото предложиш, с това ще ти отговорят - аз съм усмихнат и сърдечен човек и това получавам насреща,независимо дали съм в Египет,Мексико или Англия.
Много се срещате в тази Варна,завиждам ви.Да спретнем и ние нещо в София, да се отсрамим.На 10-ти съм там,давайте идеи..
Публикувам сега и после ще продължа,че да не се затрие пак.

Общи условия

Активация на акаунт