Отговори
# 150
Аз за пореден път не мога да спя Sad и от снощи много ме боли гърлото явно се разболявам,защото вече и носът ми се запуши ooooh!
Дидка,Шейлито е права слагай на оченцето на малкия кърма знам че много помага в такива случай Peace
Страйп,Уанда добре дошли
Докторке браво на бебчето Hug
Ирини да ти е живо и здраво момчето само радост да ти носи

Жужа ти си късметлийка с болничните тогава,на мен болничният от януари ми го преведоха чак началото на юли #Cussing out,просто не ми се мисли сега дано да действат по бързо
Отивам да се помъча да заспя

# 151
  • София
Честити ни нови бебенца.Живи и здрави да са за радост на мама и татко.
Не мога да се включа от два дни,само успявам да ви прочета.Нещо много неща за вършени ми се стовариха в последния момент.
Във вторник бях на преглед,живот и здраве насрочихме секциото за 17.09.
Вчера ни докараха гардеробчетата и мъжът ми ги сглобява цяла вечер.Днес съм отново на консултация в 16.00ч и сутринта ще изпратия дребния на гости при леля му,че да мога да свърша нещо.Остана ми за бърсане един прозорец,имам един куп за гладене,а после трябва да се захвана и с прането на бебока.
Абе работа си имам и дано дребчо изчака да свърша всичко.
Съжалявам,че не се включвам по коментираните въпроси,но наистина не ми остава време.

# 152
Добро утро!
Добре завърнали се на Страйп и УандичаHug  Да се гледкате и слушкате с малките съкровища!
А Йосиф на Мариям е просто върха! Голям е бонбон!
Иринии, и от мен да ти е живо и здраво момченцето! И да те слуша  Wink

На всички болни мами им пожелавам да се оправят бързо-бързо.

А аз се чудя вече с какво да си мажа корема и бедрата. Всичките ми масла свършиха, и да ви кажа, май и без тях пак щеше да е същото положението. Значи на корема си имам точно 1 малка стрия, около белега ми от апендисита, а на бедрата отстрани е пълно със стрии  Sick   Просто... явно е до кожа ли, де да знам. И сега не ми се купуват скъпи масла. Имам тук едно течно за мазане с алое вера - мога ли да го ползвам ?

А, и да се похваля - вчера нашите близки ни донесоха количка - много е сладка, въпреки че не е от тия новите модели баш, но пък е запазена и ще ми свърши чудесна работа. С покривало за крачетата е. Чудя се - какво да взема за допълнително да му е топло на бебока - портбебе или някой по-плътен чувал/ пелена ??

# 153
Само влизам да изкукам и изчезвам по задачи, че мъж ми ме чака вече 30 мин да се начета във форума  Crazy Довечера ще се включа по-адекватна  Crazy
Денят ми започна супер и пожелавам на всички също да е такъв   bouquet Айде пък до довечера дано да имаме бебчета  Hug

# 154
Добро утро, момичета!
Виждам, че  и нощна смяна сме си имали Simple Smile
Моарейн, честита нова придобивка! Ние за жалост още не сме решили проблема с количката Sad Чудим се, мотаме се, а тя бебинка няма да ни чака до безкрай Simple Smile
Дидка, дано бързо му мине оченцето на Тео! И аз се присъединявам към съвета за кърмата! Знам, че тя е като панацея за всякакви такива възпаления на малките човечета! Чакаме да се похвалиш и след прегледа в Токуда - колко много сте пораснали   bouquet
Крис 79, нямаш ли някой близък, който да ти помага с последните приготовления? Не се натоварвай прекомерно много!
Анжелика 84, радвам се, че ни писа и че си добре! Ама и ти значи си от работните мами, дето до последно държат фронта! Аз ти се възхищавам много!
Страйп, добре завърнала се Simple Smile Пиши ни по-често и тук разтоварвай мъката си и каквото те притеснява! Всички така правим и много помага! А тази книжка с военна тематика веднага да я къшкаш настрани! Вземи си нещо по-леко и забавно! Аз за болницата съм си приготвила Орхан Памук. И не, че е лек и забавен автор, но поне не ме натоварва допълнително! Стискам палци скоро да се почувстваш добре  Hug
Ето, сега и аз ще се оплача Simple Smile Снощи мъжът ми се прибра с контузена ръка. Порязал се е много дълбоко, докато са работили, ходил е до болницата да му бият тетеност и като видях раната ми стана много мъчно за него, защото днес пак е на работа и трябва да натоварва болната ръка! А милият по телефона нищо не ми беше казал, за да не ме притесни  Cry

# 155
Добро утро момичета!Ние все още сме си 2 в 1!Знам че много се е коментирало, но аз пак имам въпрос!От вчера имам едно много слузесто течение  и от време на време е леко примесено със светло кафява кръв!Та въпросът ми е тапата като пада каква е кръвта кафява или червена!Защото помня на кумата ми и беше паднала изведнъж със малко ярко червена кръв!
Това със стриите и на мен ми е много болна тема!На корема засега нямам,дано и да не се появят!Но на бедрата от външната страна, дупето нямам местенце което да няма стрии!От около седмица почнаха да ми се появят и прасците и отстрани коляното!До 3 месец аз се мазах с бебешко олио, след това си взех един крем специално против стрии по време на бременност!Но в крайна сметка се уверих, че с каквото и да се мажем и правим всичко си е до кожа!Също така има значение и колко кг наддаваш!Аз съм плюс 25, като имате предвид, че последните месеци не съм наддала повече от 3!Сега се сетих, че някъде бях чела, че голяма част от стриите появили се по време на бременността след нея изчезвали от самосебе си!Дано наистина да е така!

# 156
Здравейте,
И ние сме си още в комплект. През нощта като се събудя все се заслушвам в тялото си няма ли да почне вече нещо да ме боли (нали предният път през нощта ми бяха първите болки), ама нъцки. Таткото като води сутрин малкия на ясла, все го питат, няма ли вече бебе. И го бъзикат, че не ще да черпи. Аз пък като отида да го взема вечерта, пак...
За стриите явно всичко си е до кожа. Нито с предната бременност съм се мазала с нещо, нито сега, а нямам и една стрия излязла. Интересното е, че преди години, когато спрях активно да тренирам, и качих 5-6 кг веднага ми излязоха няколко отстрани на бедрата. И досега си стоят, но са доста бледи и почти незабележими. Пък с бременностите много повече килограми качих и за по-кратък период, коремът ми се е разтегнал като балон, пък няма нищо  newsm78. Не че се оплаквам, де.  Simple Smile То само и това ми липсваше.
Адски ми е скучно по цял ден с това чакане. Нямам кой знае каква работа. Седналото положение много не ми понася, така че не мога да прекарвам и много време на компа. За разходки е жега, пък и всички приятели през деня са на работа. Добре, че остана съвсем малко.

# 157
Здравей, Жужа! На мен още не ми се е случвало, но по описание на другите мамита - това, което ти се случва, е точно тапата. Нормално е да е като гъст сопол (извинявам се за натурализма) с кафеви нишки! УСПЕХ Simple Smile

# 158
  • София
Хайде, да изкукам и аз  Hug
Жужа, за втория път не помня кога и как ми е падала тапата. Но първия път, когато я видях, изглеждаше точно по описания от теб начин - с кафяви нишки.
В този ред на мисли, губи ми се Пееща - нали и на нея й падаше тапата.
Деска, Страйп, Дидка, много сте готини. Хем сте вие, хем звучите доста неадекватно и зашеметено още (знам, че е така, докато човек се поокопити от промяната  Heart Eyes)
Адашони, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЧКОТО!    Heart Eyes Пардон, баткото  bowuu

# 159
  • София
Сутрешен привет и от мен! Hug  Днес денят ми започна с добрата новина, че ми преведоха първите болнични от НОИ.  Simple Smile
По-късно смятаме да водим децата на алпийската дивотия на Милка на пл. Батенберг. Дано само да няма много блъсканица и големи опашки, че както е само за един ден, като нищо цяла София ще е слязла.... ooooh!

моарейн, порт-бебе + дебела вълнена пелена или одеяло ще ти свършат работа за зимата. Другият вариант е да си купиш пухено  зимно чувалче.

Флуч, горкият ти мъж, дано скоро да му се оправи ръката!  Sad

Жужа, и на мен ми звучи като тапата.  Peace

# 160
sweetkids_mama, и на мен са ми ги превели днес Simple Smile)) Но ми се струва, че не са 90 % от заплатата. Някой знае ли точно как се смятат? Нямаше ли нещо такова, че след първия болничен ти превеждат 80 % от заплатата, а после след втория започват по 90 % от брутото, което е значително повече от колкото получаваме като ходим на работа, защото няма удръжки..

# 161
Здравейте момичета    bouquet

Честито на всички мами с бебчета да са ви живи и здрави!!!

Ох аз вчера от 15.00 часа имах много леки контракций така до полунощ...на един час точно...после съм заспала. Говорих с докторите ако евентуално се наложи през ноща или днес да ходя да раждам ама не....толкова се надявах през ноща да ме събуди някоя по-силна контракция и бебчо да се ражда...днес нямам  Crossing Arms..поне за сега иначе корема леко ми е слязъл на долу и ми е стегнат и тежи..ама нямам контракций...милото толкова се радваше и надяваше...ама не поне за сега....ох искам да раждам вече!!!

# 162
Момиченца, айде някоя да ражда , какво се бавите? Няма само ние да не спим и да ходим като zавеяни  Wink Laughing Е, тая нощ нямаше писъци, слава богу..
Иринка,  Heart Eyes ,права си и малко неадекватно се чувствам, аz поне,  zа другите не zнам.. Но ще се оправим Crazy .
Ето, сложих 3 снимки.
Пак ви оставям.
http://september2008.multiply.com/photos/album/40#19

# 163
lanvinka  болничните се изплащат въз основа на внесени осигурителни суми за последните 6 медеца, от всички работодатели, или ако се самоосигуряваща се, въз основа на това. Хубавото е, че не се плащат данъци и осигуровки и от там ти се вдига доста сумата, която получаваш

Приятен ден на всички пишещи и четящи днес!

Последна информация за леглата на Dizinbaby, завода е бил в почивка до 1 Септ. вече работят, леглото което ние харесвахме (Деси лукс) вече не е в асортимента, имат нов модел (Маги), който вчера си взехме, но не е сглобено, ще покажа снимки като стане Simple Smile

# 164
  • София
Куку 2 в 1!
Честит рожден ден на Спаси на Иринии!
На всички вече или скоро мами хубав ден! Ще пиша повече след прегледа ми следобед.

Общи условия

Активация на акаунт