Леле, колко са големи ОКТОМВРИЙСКИТЕ кореми!

• 16 029
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Гери, от къде го купи Сано-то? Моя мъж в събота беше в Пиигиса обаче точно бебешкия бил свършил. Наде, незнам да го продават в
От бебешкия магазин до нас го купих имаше и течен и обикновен PeaceЗнам че във Фантастико го няма защото гледах днес ама за Била нз newsm78

# 211
Здравейте сладурки,днес и аз бях на консултаци я и сме добре с изключение на позата ни-пак си седим на дупето !Аз днес пък се занесох да шия една поставка за козметика ,от плат с джобчта да си я сложа до повивалника и да си редя в нея разни неща от първа необходимост.Като направя подредбата на кътчето ще ви го снимам ,много сладко стана.
Честито на Младоженката-много да се обичат с татито и да им е живо и здраво малкото отроче!
А и рожденничка имаше-Честито на  Светли bdbaloni,много здраве и прекрасни дечица пожелавам!
Аз няма да съм утре на лекцията ,но ще се опитам да дойда на някоя следваща ,заради вас ,темата няма значение,важното е да се видим!

# 212
Сладурки, цял ден ви чета, ама нещо нямам много настроение да пиша, пък и по-добре да не пиша, че само ще ви мрънкам, че ми е криво.

Искам да поздравя мамите, на които прегледите са минали добре. Трикс направо ти завиждам за добрите нива на хемоглобина, дано и при мен другата седмица резултатите от изследванията да покажат стойности над 120. За бактериите в урината не се притеснявай от сега, изчакай и другите резултати.

За Саното - в Била и Фантанстико го няма, за другите по-големи вериги магазини не мога да кажа. Някой в някоя тема (може и нашата да е била) беше споменал, че го има в един нов магазин в квартала (стрелбище), ама не съм ходила да проверявам.

ira_petrova
, аз съм в Стрелбище, горе-долу сме си близо. И нямам нищо против да направим една мини-квартална среща.

# 213
Няма ги мъжете и най-после и 2-та компютъра са мои, ще пиша по малко и на 2-те места да се накефя  Mr. Green. Дойде и моята седмица за покупки, дано не ми се прецакат плановете, че до петък има сума време, тогава съм планирала старта. Всъщност идеята е  за 2 дни да напазаруваме всичко........ще видим, ще се похваля после, или оплача  Laughing
Ей, хора, прецакани сме  Sick. От догодина 90-те % ще ги дават 13 месеца. Засега е предложение, но според мен ще стане.
Корабче, виждам те единствено като кръстоска на малко тюленче и прасето от "Господин за един ден" . Ако ти се асоциираш с тия животни, то някои от нас (визирам себе си единствено  Sunglasses) трябва да се съизмерим с мамутите  Mr. Green
Пампери купих точно от Кауфланд и точно newborn на Pampers. Не знам дали е изгодна цената - 42 бр. за 13 лв., нямам голям избор и място за съпоставка в нашия град.
И аз съм насочена към Себамед (единствено от форума), но четох някъде интересен материал за това, че мазането след баня е излишно и дори по-полезно е естественото омазняване
Честит рожден ден, Светли   bouquet! Честит сватбен ден на Бебочка   bouquet! Много любов  и на двете! И късмет следващия месец, ще ни е много необходим  Hug
Мен ме смушкват в слабините много жестоко, би следвало да е с глава, но каквото и да е - адски неприятно, превивам се и викам, стряскам околните и ставам център на внимание. И аз прегрявам - за първи път в живота си  ooooh!. Винаги съм била обект на подигравки, че компанията са по къси ръкави, аз увита в пуловери. А сега както Арианка каза - мъжа ми през глава с одеалата, а аз се пукам по шевовете от пот.
Сано няма и в Билла, Наде.

# 214
Ох,сега се върнах от родителска среща за предучилищната.Навън времето е супер.Хладничко само за разходки.Абе тия учители са луди.Връчиха ми един списък дето край няма.Итова е само за предучилищната.Ученичката има родителска среща в сряда и там още един списък и направо  #2gunfire #CrazyАбе ужас с тия училища.Айде отивам да хапна нещо,че корема ми стърже от обяд cookЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ newsm46 smile3524

# 215
Неди,в Метро и Била няма Сано.В някои складове за перилни препарати виж.И не се мотай,че ги вкарват вече с нови цени.
Леле,Мими,успех с тия списъци.Ужас!

# 216
  • Варна
Аз Сано бях купила от Пикадили, така че и в София в Пикадили трябва да имате.Освен това в някакъв онлайн сайт продаваха също и то няколко вида Сано.Имаше и омекотител и аз си бях поръчала от там.Ако някой иска да поръча от интернет ще потърся кой беше сайта и ще го дам.

# 217
  • София
Пуки, не знам дали в Търново имат Пикадили иначе и аз там съм виждала Сано Максима, в Пикадили в Сити Центъра!
Ето линк на магазин Папагал от който могат да се поръчат продуктите на Сано Максима http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=79_91& … e3ddf8fa12f4e76d9

# 218
Здравейте   bouquet
Като влезна в програмата на списание "9 месеца" ми излиза само старата за месец август.Вие къде прочетохте новата програма? В Пловдив пише ли кога са лекциите??

# 219
  • Бургас
Сладурки туку що изпратихме едните гости и вече съм гроги.

Другите гости са при техни приятели в Сарафово и сега ще се хвърля в/у леглото да поспя,че ми идва нанагорно.
Абе да си бременна и да хойкаш по кръчмички и да осъмваш не е лесно. smile3521
Ама поне се заредих с позитивни емоции.

Сега ви желая лека нощ и приятни сънища. smile3524

# 220
  • Варна
Ето тука има повече избор на Сано http://smehurko.com/catalog/index.php?cPath=42&osCsid=959f5c … 0ba08dbbaa6c35f88

# 221
Добър вечер, мами и почти лека нощ!

Светли, не съм първата, но със сигурност ще съм последната, която ти честити рождения ден! Да си здрава, да родиш приказна бебонка, останалото само ще си дойде!

Бебочка, честито ти бракуване! Явно не си от тези (като мен), които не виждат смисъл в брака... Желая ти да си останете все така влюбени, както и досега и да не ви променят малките несгоди и дреболии на съвместното съжителство!

Честит девети месец на всички, влезли в него! Хайде, ще почваме ли? Аз се хващам на хорото след 20-ти, по-рано сме се разбрали да не излиза...

Днес си мислех за нови заглавия за теми... затъпяла съм нещо... ще напиша какво измислих, пък ако се сетя нещо по-интересно, пак ще си ги запиша:

1. Мама ОКТОМВРИЙКА и гордият татко скоро ще се радват на бебенце сладко.

2. ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети.

3. Празници идат, затишие цари, дали пък ОКТОМВРИЙКА няма да роди?... (това евентуално за дните около 6 или 22 септември)

Ето и бъзиклийски...:

5. Мама ОКТОМВРИЙКА днес е Барбаронка, след месец-два, обаче, ще е вече тънка клонка.

6. Ръчички-мекИчки и козуначени краченца - все екстри любими на ОКТОМВРИЙСКИТЕ мамЕнца.

7. Пери, подреждай и глади, че може и преди ОКТОМВРИ бебчето да се роди.

Уффф.... толкова дотук...

# 222
Момичета, искам да ви попитам дали родилните контракции освен с болка са придружени и с втвърдяване на корема. Преди малко имах две доста силни болки ниско долу в дясно, но не ми се втвърди корема. Честно казано нямам усещането, че скоро ще родя, ама е хубаво да си знам все пак.

# 223
Да не са болки в червата? Честно казано, при мен силните болки започнаха доста след като ми изтекоха водите - поне 3 часа, а деня, преди да родя усещах едно срязване тук и там, придружено с обичайното втвърдяване.

# 224
Да ти кажа не знам дали не са и червата, че днес имах доста газове, напълно е възможно като се замисля. Аз преди няколко месеца имах доста силни остри болки от време на време (доки тогава каза, че е от разтягането на матката), но тези сега са малко по-различни - не са така силно концентрирани в една точка, както предишните.
Благодаря ти за отговора, feel_u   bouquet Едва ли съм тръгнала да раждам, ама да питам за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт