ИЗРАЕЛ 12

• 39 415
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia - TelAviv
Арабин не арабин, няма какво да губя. За пари не ме е жал, те се печелят Grinning
.....................................................................
А и английския ми не  е особено силен, за да го питам.........
Аз ще си платя само самолетния билет, там съм на разноски на баща му, че той е твърде млад и не работи Mr. Green
Пък и толкова съм отегчена след 4 годишна връзка и раздяла преди месец, че непрестанно търся нови изживявания Hug
Тепърва трябва да превъзмогна страха си да летя със самолет
Знам, че е глупаво да Ви питам, ама там мога ли за си взема Лап топа? newsm78

Незнам на колко години си, но расъждаваш като човек който не е имал достатъчно опит, особено сред чужди хора.

Без да се обиждаш и без да те задължава това което ще ти кажа, само ще ти споделя следното:

В ИЗраел проституцията с "бели робини" , предимно от източноевропейските държави "процъфтява" и тя се движи  от едни МНОГО чаровни и оправни Млади хора. Sick Неискам да те поливам със студен душ, след всичките прекрасни неща, които си изчела тук, НО това е действителността. Погледни тези твои думи които съм подчертала и се замисли. Първо имаш много какво да губиш, особено след катоси уязвима след дълга връзка и търсиш приключения, а още повече ако си привлекателна, каквито сме си всички пишещи в тоя форум  Mr. Green
Надявам се, че ако решиш да пътуваш ще си искараш много добре, но и че ще внимаваш и ще премисляш всяка своя крачка. Не се подвеждай от любезнеченето на хората  Praynig  Естесвено се надявам, че човека който си срещнала не попада в тая група хора за коитоти споделих.

# 196
  • На дивана, под юргана
Арабин не арабин, няма какво да губя. За пари не ме е жал, те се печелят Grinning
.....................................................................
А и английския ми не  е особено силен, за да го питам.........
Аз ще си платя само самолетния билет, там съм на разноски на баща му, че той е твърде млад и не работи Mr. Green
Пък и толкова съм отегчена след 4 годишна връзка и раздяла преди месец, че непрестанно търся нови изживявания Hug
Тепърва трябва да превъзмогна страха си да летя със самолет
Знам, че е глупаво да Ви питам, ама там мога ли за си взема Лап топа? newsm78

Незнам на колко години си, но расъждаваш като човек който не е имал достатъчно опит, особено сред чужди хора.

Аз бих добавил и това: "А и английския ми не  е особено силен..."

Е, не е справедливо! Ама хич! Пък аз винаги трябва да пътувам за моя сметка...  Wink А и аз съм много привлекателен...  Joy (е, и малко съм женен де, ама едва ли само затова не ме канят така охотно на гости.  hahaha)

Ей, много просто и елементарно е устроен този свят - постоянно някой е готов да прави грешки, които други хиляди и милиони са направили преди него... няма научаване! Два-три часа в дискотеката - и всичко е цветя и рози... любов от пръв поглед явно!

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 16:45 от tigar-migar

# 197
mimka25, за съжаление трябва се присъединя към мненията на Карол и Тигър. Все пак само младо момиче да тръгне да посещава мъж след мимолетно запознанство в неговата страна не звучи много разумно откъдето и да е момчето било то Израел или друга държава.

Искам да те питам дали случайно това момче не ти е дало "подарък" или нещо друго което трябва да му занесеш? Живеещите в Израел ще разберат какво имам впредвид и защо питам.

Винаги си добре дошла при нас, питай ако имаш въпроси.

# 198
Здравей, мимка 25. Извинете ме, че ще се намеся и аз. Не съм в Израел, а и съм омъжена за мароканец, но искам да те продупредя да бъдеш много много внимателна и за размислиш- пари се печелят, но на каква цена. Не искам да кажа, че момчето е сводник, далеч съм от тази мисъл, но наистина как така ще приемеш да си на разноски на бащата на човек, който не познаваш? Ако това е арабин, както пишеш - сега, аз не познавам всички араби и съм далеч от мисълта да обобщавам, да не говорим, че имам опит с програми за превенция на трафик на жени, ...страшно звучи, нали, но по принцип, за всеки човек, а и най-вече за арабин, ще е странно да покани на разноски на семейството си младо момиче, което му е напълно чуждо и е видял в дискотека???

И аз щях да питам, но ханд вече е казала - има ли нещо, което трябва да върнеш в страната на това момче, когато отидеш на гости?

Предполагам, че на първата и май едниствена среща в дискотеката, не сте си гледали личните карти и паспортите? Какво наистина знаеш за този човек?

Внимавай с тези нови изживявания след стара връзка .... ти да не би да му каза и за това и той да се втурна да се държи добре с теб, именно след като разбра, че си млада, необвързана, отегчена и пренебрегната като жена?

Извини ме, ако мнението ми се разминава с това, което очакваш да чуеш.
Разбирам и, че нямаш много опит с международни пътувания - уязвима си!

Сега прочетох и питането ти за love cabins в Израел - от твой превишен постинг..... защо питаш?

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 15:44 от akhyal_katya

# 199
  • Някъде там...
mimka май ще е най-добре да разкажеш всичко с подробности за тази история и ако ти трябва съвет ще го получиш....Аз не бих тръгнала към друга държава на разноските на някакъв мъж гордостта не би ми го позволила...Защо не го поканиш той да дойде във Варна хем ще се опознаете хем би трябвало той да е в по добро финансово положение хем ще си прекарате добре пък по нататак вече можеш и ти да отидеш.Израел наистина не е шега работа а и след като не говориш добре англ. как ако се случи нещо ще попиташ къде е посолството примерно...вземи се запиши на уроци по англ и през това време той да идва до Бг пак по нататк знае ли човек....Целувки  bouquet

# 200
Аз само от любопитство да попитам какво зна4и това да и даде подарък,който тя трябва да заненсе евентуално като отиде при него.Става въпрос за мимката и отговора на Ханд.
На мен тази история ми зву4и налудни4ево.Когато след  3 годишна раздяла преди доста време със съпруга ми се видяхме за пръв път и то във Виена го накарах не само да ми поеме вси4ки разноски,а и да имам достаъ4но пари настрана,за да мога евентуално при провал да имам пари да спя на хотел и да се върна обратно в Бг.НО все пак ние имахме преди това 5 годишна връзка,познаваме се достатъ4но добре,за да знам при кого и за какво отивам.
Мило моми4е желая ти късмет,ще ти е необходим.

# 201
  • Paris, France
мимка25, и аз се присъединявам към останалите и те моля да размислиш и да не отиваш при него. Много ми хареса постинга на Карол и Ерик с подчертаните фрази. Ти даже не знаеш при кого отиваш и къде, няма и към кого да се обърнеш за помощ при нужда, а и Израел е доста популярна дестинация за бели робини, това сериозно. От тях се печелят милиони, инвестицията е минимална, няма ги рисковете с наркотиците или оръжието. В твоя случай даже билет няма да ти купи или да ти изкарва визи като на молдавките или украинките. Ако случайно го хванат, рискува няколко часа трудова терапия или година-две затвор , условно, разбира се, ако му е за пръв път.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7070929.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4380067.stm

Катя написа:

искам да те продупредя да бъдеш много много внимателна и за размислиш- пари се печелят, но на каква цена.- за печеленето на пари по този начин да те светна, че тези момичета получават 3-4 процента от заработеното. Така, при 20-30 тека на ден за по 10- 15 долара и доход за сводника 300 долара за пострадавшата остават десетина долара. Ето едно разказче за екскурзия на българска гражданка на Крибите. Платили са и билета Laughing.

http://www.hispanoperiodistas.com/text.asp?pub_id=258

Още нещо- в Израел, поне доскоро няма закон, който да забранява продажбата и препродажбата на човешки органи. На английски е, но се надявам да можеш да го прочетеш

http://www.russiatoday.com/news/news/11368

http://www.haaretz.com/hasen/spages/935092.html

Много съм притеснена за тебе и се надявам да не отидеш.

Въпрос към живеещите в Израел:
С какво се занимава обикновено двадесетгодишен мъж в Израел? Ако няма физическо или психическо увреждане, не е религиозен в йешива или арабин не е ли в армията?

# 202
Аз само от любопитство да попитам какво зна4и това да и даде подарък,който тя трябва да заненсе евентуално като отиде при него.Става въпрос за мимката и отговора на Ханд.
На мен тази история ми зву4и налудни4ево.Когато след  3 годишна раздяла преди доста време със съпруга ми се видяхме за пръв път и то във Виена го накарах не само да ми поеме вси4ки разноски,а и да имам достаъ4но пари настрана,за да мога евентуално при провал да имам пари да спя на хотел и да се върна обратно в Бг.НО все пак ние имахме преди това 5 годишна връзка,познаваме се достатъ4но добре,за да знам при кого и за какво отивам.
Мило моми4е желая ти късмет,ще ти е необходим.

Криси, ами по принцип това е първият въпрос който питат когато напускаш Израел значи има основателна причина за това.

Дано да грешим за момчето и да излезе нещо много хубаво от тази среща но аз лично се замислих като Невена не трябва ли да е в армията на тази възраст.  Thinking

# 203
Hand, този въпрос се задава (по няколко пъти) от гледна точка на сигурността, в смисъл, да не би някой да ти е дал, сложил скришно, подарил нещо, което когато се качиш на самолета да се взриви. Едва ли момчето ще й даде бомба когато са се срещнали преди  месеци, която да се взриви когато евентуално тя тръгне към Израел след още няколко месеца примерно? Освен това момчето явно е евреин, щом носи името Цион (освен ако не  е арабин под прикритие! Simple Smile) Но това, че ще е там на издръжка на човек, когото изобщо не познава е притеснително, да. И, да, защо всъщност момчето не е в армията? То си е почти прецедент, въпреки че аз лично познавам едно момче, което беше служило само месец, защото било ортодоксално (тогава!), после обаче беше скъсало с религията и водеше, хм, съвсем светски живот по съвсем западен (американски) образец... Опс, извинявам се, че се натрапих така в темата, всъщност отдавна ви чета с интерес и ще ми е много приятно, ако ми позволите да се включвам понякога в темите, когато много започне да ми липсва Израел... Обичам тази страна от дете (не знам защо, но пък кой може да обясни любовта? Wink), там е домът на душата ми, била съм два пъти, първия път живях известно време в кибуц, втория път (миналото лято) бях на археологически разкопки, надявам се следващото да отида пак. Обиколила съм цялата страна, първия път я преминах за три дни - от Ейлат до Кирият Шмона, та си спомням, че всички в кибуца се бяха втрещили... Wink Толкова ми е мъчно, че не можах да отида и това лято ... Пишете, такова удоволствие е да ви чета и сте единствената ми връзка с Израел в момента ...  Embarassed

# 204
Калинка с точици Добре дошла  Simple Smile.

Аз пък съм чела, че такива неща за възможни (недай Боже) така, че малко предпазливост не е излишна.А пък за името Цион всеки може да се представи с каквото име иска.

Вкарахме момичето в страшен филм дано да не ни се разсърди  Simple Smile

# 205
  • Paris, France
абе, невъзможни неща няма, има малко вероятни, ханд. Мимка, драсни, ако обичаш, някой ред да не треперим за тебе!

Аз си мисля и друго: да речем, че момчето е добро, честно и почтено и просто иска да си искара един месец или повече с Мимка. Хормоните ти бушуват, Мимка,ти си го представяш като екзотичния супер-любовник. Пък той вземе, че се окаже полуимпотентен дребнопишковец с преждевременна еякулация или нещо такова. Забележи, вие даже и една нощ не сте прекарали заедно за да знае какво да очаква от него в леглото, поне! И тогава ти се оказваш вързана с мъж, който не е това, което си очаквала и в същото време ти текат лигите по пичовете на плажа. Ама ти си с него, 20 годишния нехранимайко, който всяка сутрин чака милостиня от таткото за да си прекара деня подобаващо.

Мимка, ако искаш да видиш Израел, отиди изцяло на твои разноски, нали казваш, че парите на са ти проблем и пари се правят! Там, ако искате, се срещнете на неутрална територия, излезте, заведи го в хотелската стая итн. Пък ако не ти хареса, излез и с други! Ако искаш да сте заедно, покани го да дойде, този път при тебе, не на хотел и виж как ще се развият нещата! Няма нищо лошо да споделиш с него притесненията си и да държиш на позицията си. Не забравяй, че някой от подмамените жени са на възраст, други са в инвалидни колички, тоест риска е за всички! Никой сводник или трафикант няма да признае за какво те вика по нета. Пиши тук в темата, създай лични контакти с хората в Израел, така че като отидеш той да види, че не си на непознато място без близки, щото без английски и полиция не можеш извика, а и с английски не е лесно.

Желая ти успех, радост и много любов.

# 206
Аз само от любопитство да попитам какво зна4и това да и даде подарък,който тя трябва да заненсе евентуално като отиде при него.
аз мисля, че по-скоро става въпрос за наркотици или пренасяне на антики, фалшива валута... Thinking

# 207
мимка25, помисли хубаво преди да тръгнеш. Всъщност пътувала ли си сама досега извън БГ? Може би да го поканиш пак той да дойде до БГ да се опознаете. С име Цион едва ли е арабин (ако това е истинското му). Ако има нечистити замисли можеби би бил по- настоятелен и би предложил напълно да й поеме издръжката  Thinking. И да на 20 определено би трябвало да е армията, но ако е правил само част може вече да е минал (има възможност след две години служба да прекратиш по ред причини).
Мимката25 може и да е добро момчето, но просто го опознай по- добре преди да тръгнеш. Ако все пак се решиш пиши ми на лични да ти дам телефона си. Ако си в района на Тел Авив можем да се чуем и видим  Peace.

Калинка с точици, много е интересна твоята връзка с Израел. Моля те разкажи още за археологическите разкопки- къде точно, с кой, намерихте ли нещо интересно? В кой кибуц си била?

За Мента утре е големият ден! Сигурно вървят последни приготовления!

Ханд как е Нати, свикна ли пак с баба? А вие стягате ли багажи отново? ПРедставям си какво ви е, хем нетърпеливо, хем отново раздяла с близките. Но все пак това е крачката, деляща ви от реализация на една голяма мечта, нали?

# 208
Момичета страхотни сте Simple Smile
Аз май не съм била точна с разказа, на разноски на баща ще съм, защото той е в арчията. Излиза март 2010 година. Изпраща ми разни снимки от които е видно, че е в армията. Първоначално щях да си отида на нормална екскурзия, но като му казах колко ще ми струва, защото попита, той предложи да поеме хотела. Дори ме попита как искам да си изкарам времето 3 дни в Тел Авив и 3 дни в един курорт май така се пише Elyat най-южната точка в Израел, или 6 дни в Тел Авив.
Пътувала съм сама само веднъж в Истанбул, аз обичам рисковите ситуации LaughingНо определено един ден ще се издъня. Иначе съм адски отговорна и разумна, същите неща си ги помислих, затова се регистиррах тук, да обменя опит с прекрасни момичета като Вас. Simple Smile
Трафик на хора, органи, наркотци тези неща наистина ме плашат. Naughty
Искам да дойде, но Цион твърди, че не могат да го пускат когато си иска да напуска страната.... Другия вариант е да изчакам февруари, когато можел да дойде. Името му е Цион, така му казваха хората в хотела, от групата му.
Исках да отида на екскурзия, но местата за 24 октомври са свършили вече /проверих/, явно е много посещаван Израел.

Калинка с точици много е интересно това с разкопките. Многе ще ми бъде интересно, да се занимавам с това. Каква е възможността да се запиша доброволка?
Ще си напусна работата и без това ми писна вече.............

# 209
МОМИЧЕТА ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСА. ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ ЕДИН СЕМИНАР И СЪМ АДСКИ ИЗМОРЕНА, НО РАЗГОВОРИТЕ С ВАС СА ПРЕКРАСНИ, ЖАЛКО САМО ВИРТУАЛНИ Cry
Желая Ви приятна неделна вечер. Отивам да пържа сом, че ще имам гости

Общи условия

Активация на акаунт