Отговори
# 120
  • вкъщи
На Хрищени не мога да дойда нямам транспорт.Ако е в центъра без квалталите идвам. Naughty

# 121
  • Стара Загора
Без мен на Хрищени....не ме бройте.
Първо щото съм сърдита и второ щото не искам на детски кът да разпускам без дете и трето щото не съм участвала в предварителните уговорки.
Туй то от мен.
Ако се чудите не съм с ПМС и не съм и бременна....

# 122
  • Стара Загора
Ай ощипаната, много моля...
На сърдитко Петко - празна му торбата...
Предварителните уговорки са си лично мои и с никой не ща да ги споделям...!!!
Туй да е ясно... Този, с когото съм ги правил - се отказва...
Утре вечер на Хрищени ще ходя сам...!!!
И койту йе нервйен и сръдит...
Да оди да си топи гъзо у студена вода...
Ногу молъ...!

# 123
  • Стара Загора
Пълна, празна мойта е торбата.
Наистина кеф за Хрищени нямам хич...там няма студена вода дето да си топя задника.
Ай сполай ви.
Лека нощ от мен.

# 124
Я да ви пусна друга муха Mr. Green
Айде на Тенис Джак Party
И там има пясъчник за хлапетата и ресторант за родителските тела....Ладно, борова гора..а? Как звучи?

# 125
  • Стара Загора
И комари като врабчета на Джак... Хи-хи-хи-хи-хи... Mr. Green

# 126
  • Стара Загора
Сори ама и тази покана ще отбия.
Излизаше ми се ей така без деца.

# 127
  • Стара Загора
Само ми са пОкажи на скайпО...

# 128
  • Стара Загора
Що?
Липсвам ли ти  Twisted Evil

# 129
  • Стара Загора
Добър вечер и от мен.
Записвам се за утре вечер, където и да е. И за с деца и за без деца ставам, но честно казано предпочитам утре вечер с деца, а в Петък или Събота без. Има ли и други мераклии за подобна схема?

МТВ, скоро ходихме там. На мен лично много ми хареса и кухнята и обстановкта, но бях без деца. Видя ми се малко скромно детското кътче... и опасно за по-малки деца, защото липсваше парапет от едната страна на тенис корта, а е доста височко. За моите не мисля че е опасно, но за по-малките...
Ако решите и за там съм навита. Абе... за всичко съм навита. Курвенска работа...  Joy

# 130
  • Стара Загора
Я да ме включите и мен в разговора по скайпа, че имам напъни да ви подъвча и двамата.

# 131
  • Стара Загора
Я да ме включите и мен в разговора по скайпа, че имам напъни да ви подъвча и двамата.
Тройка???
Чудно Mr. Green

# 132
  • Стара Загора
Тройка???
Чудно Mr. Green

Чудно, ама ти отиваш да спиш, а оставяш мен да опъвам каиша под тежестта на Експри...

# 133
Приветка   bouquet

Този път много сте изписали, по-скоро аз не съм писала много време  Crazy
Ама от две седмици работя  Rolling Eyes Беше временно докато се намери друг човек, ама май ще остане за постоянно.
Почнах в магазина на кръстниците на Сисо. На 1 крачка до нас и в 17 ме сменя да мога да си взема дзверчето от яслата  Grinning
Трябва малко да се стегна и да дойда на Бирхалето, че някои от вас не съм ги виждала от 100 години  ooooh! Например Херка  Heart Eyes
С другите чат пат се засичаме по улиците  Hug
Айде лека нощ и целувкиии   bouquet

# 134
  • Стара Загора
Иве, Херка на Бирхалето трудно можеш да я видиш през седмицата, но ако се обадиш предварително ще ти организираме едно извозване до кв. Кольо Ганчев за съвместен обяд. Добре готвят в Бялата къща, пък и за други интересни форумни личности сме удобни там.

Общи условия

Активация на акаунт