Юнските бебоци шарения свят откриват и все по-рядко те заспиват!

• 15 554
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Бърз запис, че е 2 часа  Crazy

МимченцеHug

Пантерке и Миша - много сладки Алекс и Борислава. Кокорчовци.  Heart Eyes

Гали, гледах в подписа ти как наддава Диди, защо ще дохранваш? Детето е с иделни мерки, а причините за неспокойството може да са какви ли не, вкл. колики които само да се влошат от АМ... само лично мнение, разбира се.... на твое място бих продължила само с кърмене.

И да не чуе дявола, но ние от няколко дни просто сме друго бебе - изведнъж спря да се гърчи след ядене, газовете почти изчезнаха и вече може да си седи сам и да се забавлява по половин-един час, а ако го гледам и му говоря, и по повече. Пу-пу, дано сме все така. Само дето със спането хич ни няма, будим се на 3 часа нааай-много, и сега съм напоръчала сума ти книги специално за спането, ще се образовам...

Вери, честита количка. Аз от край време съм разбрала че евтиното често излиза скъпо и като дойде до разни такива покупки, избираме най-хубавото. А вие само от година сте били в Канада - новички  Mr. Green. Още мноооого пъти по толкова да направите и все така да ви харесва, че при много хора след 2рата или 3тата година идва един период на голямо недоволство от чуждите нрави и порядки. От опит говоря... Ние скоро направихме 8...

Валентина и Миша - леко да минават работните дни. Аз се връщам в края на Декември чак и не ми се мисли.

Бюте, браво за пътуването - видя ли че няма защо да се притесняваш. Как ви харесва на родна земя? Различно ли е с детето? Ние се прибираме чак Декември и ще сме доста по-големички (дано да влезем в това кошче за спане което дават за презокеанските полети...)

За бутилките - защо да не може с веро? Аз така ги мия, стерилизирам почти всеки ден.  Thinking

За колажа - да ви кажа на мен по-ми харесва идеята с един общ колаж със снимки на бебчетата, без да пише кой кой е. Аз нещо избягвам да задържам снимки на малкия в интернет - слагам за ден-два и трия. Хора всякакви, както видяхме от горчивия опит на Бюти.  Thinking

Уф, имаше още ама ще лягам. Че след 2 часа пак...

# 61
  Ние още не можем да се справим с ужасния запек. Изчетох всичко,навсякъде пише,че било нормално да ака на няколко дни ,обаче той се мъчи,последно е акал миналия вторник.По съвет на педиатъра му давам овесена вода 50мл. на ден ,с голямо нежелание я давам, защото мислех да захранвам късно, но вече се виждам в чудо. В началото действаше водата, сега вече се чудя защо я давам като няма ефект. Коремът му става твърд и повръща още повече като почне да напъва. Досега четох за соковете и мисля утре да пробвам да му дам малко круша, имам домашна. Гимнастика правим поне по 2 пъти на ден, но не помага раздвижването, само пръцкаме много. Мажем коремчето с кремче за колики бебинос, капки не давам,че запичат. Сега е на 3 м и 10 дни, ако някой има идеи какво да го правя, да каже.

Някой беше споменал че дава Дуфалак, но не помня нито как, нито колко  newsm78(за твое успокоение питай педито дали става и действай)

# 62
  Здравейте ,
моят Жорко преди два дни посред нощ се обърна за първи път по очи , в на4алото се стреснах и го обърнах по гръб, но той се ядоса и нададе рев и пак се обърна по корем, после го оставих така, пъшкаше си известно време и заспа. От тези два дни насам, когато е буден непрекъснато е по корем, пъшка извива се на обратна дъга, но ако го обърна по гръб побеснява от яд, явно се нерви 4е не го оставям да се упражнява Simple Smile) За колажа идеята е много добра, като учебен клас Simple Smile)

# 63
Трънче, мерси за съвета. То и ние се заиграваме след като се напапаме. Вече упорито си гледаме и ръчичките, но като я изкарам в количката максимум 10-15 мин стои и после рев. Аз започнах да я оставям по малко да си поплачква, когато не е гладна и е суха, защото ми се струва, че вече започна да се осъзнава малкото дяволче и да иска на ръчички за удоволствие.
За носталгията и мен ме беше обхванала като бях една година в САЩ, но сега като гледам каква анархия е тук в БГ, мисля си, че бих изтърпяла всяка носталгия в друга страна newsm78
Сега ще сложа една снимка и Дидито в албумчето, ако успея Blush
Хайде спокоен ден, ние ще излизаме на разходка Party

# 64
Здравейте!
Борислава още спи,но я чакам всеки момент да се събуди.
Аз шишетата ги мия с веро с каквото мия и нашите чинии.Питала съм педито и тя така каза Peace
elly Борислава има червено петънце на клепача.Почна да поизбледнява постепенно. Peace
Аз се подложих на една диета на морето и Борислава взе че се запече.3 дни не ака и аз се обадих на педито и тя каза с термометър или сапун в дупето Confused Така и направих и веднага се оправи Peace
Не гукаме още Sad

# 65
Добро утро и от нас! Hug

И аз мия шишетата с малко веро и една малка четчица, че понякога остава неизмито по ъглите. Peace Вече започнах да стерилизирам веднъж на два-три дена, хич ме няма в тая процедура. Tired Дано да не правя грешка от мързел...

И да се похваля - Йойо вече се смее с глас. Mr. Green От вчера започна много да се радва на животинките на шезлонга, има две които се движат и тя ги гледа гледа и хоп - смях. Направо разтапя сърца. Heart Eyes Толкова се вълнува, че започва да рита силно и шезлонга се залюлява сам, а иначе преди трябваше да вися там да го люлея. Crazy Та така, порастнахме още малко.. Flutter

И ние ще ходим на разходка след малко.. Следобед много хладно става, снощи се прибрахме към 7 вечерта и крачетата й бяха доста студени, та я изкъпахме с по-топла вода, яде и заспа. Ще трябва да ходим на шопинг за по-плътни дрешки, май.. newsm78

# 66
Здравейте, пиша ви от работа - днес ми е първият работен ден.
Ей това ме натъжи малко. Опитах се да си представя себе си обратно на работа и   smile3506
Браво, Валя! Мисля, че колкото е трудно да се гледа бебе, толкова по-трудно е да тръгне човек на работа така скоро.  newsm10

И аз качих снимка на моето Митаче за колажа  Heart Eyes

# 67
  • по света
Запис и от мен в новата тема,вече сме си в София така че ще ви чета редовно  bouquet

# 68
Ей, ама каква ни е сладка темата!  Heart Eyes mimchence, идеята за колаж е страхотна! Много са ни сладки всичките бебоци! baby_neutral Предварително ти благодарим за усилията и желанието! Сигурна съм, че ще го направиш превъзходен!   Peace Hug

Честито на всички, които са имали поводи за празнуване тези дни! От щастие и късмет да не се отърват!  Peace

marvele, чакам да пуснеш някоя снимчица от Рим, че ми е много домъчняло!  Sunglasses  Peace

Относно миенето на шишетата - и аз ги мия само със сапун, четох някъде, че не трябва с веро, но защо - така и не разбрах.  Thinking
Аз на работа засега няма да се връщам, но професията ми е такава, че мога и от вкъщи да я практикувам и мисля да започна от ноември. Така хем ще съм си у дома за да съм близо до мъничкото ми бебонче Дея, хем ще поработвам за увеличаване на семейния бюджет.  sohappy

baaa  offtopic Хайде, да му е честит на Митко Бербатов трансфера в Манчестър Юнайтед!

Хубав и усмихнат ден, момичета! Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 14:51 от maristuta

# 69
  • София/Севлиево
Здравейте!
Идеята за колажа е супер.Току-що сложих снимка на Станислав, ама не можах да я надпиша  Sad Така, че ще помоля някоя от вас, която разбира да ми я надпише - "Станислав на Atina_Eli" , в момента е до снимката на Димитър на Риан.Моят е с биберон и боди с влакче и маха с ръчичка Simple Smile .Предварително благодаря!
За Дуфалак-а аз давам доста от одавна-сутрин в първото мляко се слагат 5 мл., ако се кърми-с лъжичка преди първото хранене.Изчезвам, че дребчо се събуди...

# 70
mimchence много хубаво си оформила първа страница  bouquet
Снимките на сладурите са страхотни.
Днес заведох Поли на консултация при друг педиатър да чуя второ мнение и ми каза да спра вигантола за 15 дни и после пак да  я заведа да я прегледа.И друго ми каза което ме учуди, че аптамила се давал на недоносени бебета, за да наддават повече.Колкото доктори толкова различни мнения, направо вече се побърквам #Crazy, чудя се кой да слушам, за да не сгреша някъде.
Аз също мия шишетата с веро и стерилизирам след всяко ядене.
MISHAa питах за петната, защото и аз забелязвам, че избледняват , но по някога се виждат повече,дано да се махнат скоро Praynig

# 71
эдравеите идеята эа колажа наистина е супер,но аэ не мога да качвам снимки в албума Embarassedртеэи които в момента са там ми ги качи една поэната.аэ също мия шишетата с веро и стерилиэирам един път на ден.вчера ни беше втората ваксина ДТК и днеска цял ден сме с температура,а не сам спряла да давам панадол,каэаха ми че вторият прием наи трудно го прекарвали,дано да спадне Praynigцелувки на всички бебчета Heart Eyes

# 72
Мимченце  smile3501 първата страница е  newsm74.

Андрей днес е доста кисел едвам заспа преди малко,то детето се побърква дойде ли началото на месеца от мъкнене по инстанции,поне НОИ нямам този месец.

Чухте ли за новия проекто бюджет за 2009 год. майчинството 13 мес. по 90% и 35 лв. детски.Дано го приемат. Praynig

# 73
Хелоу, момичета  Hug

Ние днес пак станахме в 12ч на обяд  Blush Ами много поспалива се оказа моята мома. Снощи заспа в 23ч, станахме към 8ч, за да папка и след това пак заспа, та чак до обяд. Дори започвам да се чудя дали е нормално. Вашите бебчета по колко часа в денонощието спят? Защото Марти и през деня си подремва  newsm78 Иначе докато е будна, постоянно се хили  Laughing Ето така:

И Мартина има червени петънца на клепачките, така е още от както се роди. Забелязвам обаче, че поизбледняха и се появяват само при неистов рев  Laughing Има и една по-силно изразена вена на десния клепач, но се надявам с времето да изчезне съвсем.

pagadino
, а дали ако приемат този проектобюджет нас ще ни огрее? Или ще го броят заварено положение и ще ни плащат само 9 месеца по 90% от заплатата?

Лек ден, момичета и целувки от нас   bouquet

# 74
здравейте Simple Smile ние днес бяхме на консултация-6000гр и 61 см Simple Smile 600 гр за 20 дни и 4 см Simple Smile Дундьо  Heart Eyes
биха му и ваксината по здравна каса в двете ръ4и4ки Confused и сега е мн кисел ,постоянно пла4е ,а по принцип е мн кротък и не пла4е .Дали е от имунизацията ????и сякаш и акоото му е по рядко  Thinking .надявам се да е само днес Simple Smile
лека вечер и мнооого целувки на сладките бебковци  Heart Eyes

И АЗ НЕ МОГА ДА НАДПИША СНИМКАТА -АЛЕКС Е ДО МАРТИНКА НА ТАНИТА
Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 18:19 от panterkata66

Общи условия

Активация на акаунт