Мимченце,

Пантерке и Миша - много сладки Алекс и Борислава. Кокорчовци.

Гали, гледах в подписа ти как наддава Диди, защо ще дохранваш? Детето е с иделни мерки, а причините за неспокойството може да са какви ли не, вкл. колики които само да се влошат от АМ... само лично мнение, разбира се.... на твое място бих продължила само с кърмене.
И да не чуе дявола, но ние от няколко дни просто сме друго бебе - изведнъж спря да се гърчи след ядене, газовете почти изчезнаха и вече може да си седи сам и да се забавлява по половин-един час, а ако го гледам и му говоря, и по повече. Пу-пу, дано сме все така. Само дето със спането хич ни няма, будим се на 3 часа нааай-много, и сега съм напоръчала сума ти книги специално за спането, ще се образовам...
Вери, честита количка. Аз от край време съм разбрала че евтиното често излиза скъпо и като дойде до разни такива покупки, избираме най-хубавото. А вие само от година сте били в Канада - новички

Валентина и Миша - леко да минават работните дни. Аз се връщам в края на Декември чак и не ми се мисли.
Бюте, браво за пътуването - видя ли че няма защо да се притесняваш. Как ви харесва на родна земя? Различно ли е с детето? Ние се прибираме чак Декември и ще сме доста по-големички (дано да влезем в това кошче за спане което дават за презокеанските полети...)
За бутилките - защо да не може с веро? Аз така ги мия, стерилизирам почти всеки ден.

За колажа - да ви кажа на мен по-ми харесва идеята с един общ колаж със снимки на бебчетата, без да пише кой кой е. Аз нещо избягвам да задържам снимки на малкия в интернет - слагам за ден-два и трия. Хора всякакви, както видяхме от горчивия опит на Бюти.

Уф, имаше още ама ще лягам. Че след 2 часа пак...