Юнските бебоци шарения свят откриват и все по-рядко те заспиват!

• 15 557
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да се включа и аз с хвалба. 1-ва стр. и на мен мнооого ми харесвааа!!!
Поздрави за мимченце!

# 76
Знаете ли за ваксината Пентаксим, няма странични ефекти, защото е с умъртвена бактерия. Струва 50лв и се бие три пъти, като се по4ва от 2рия месец. Според мен си заслужава парите, ние вече бихме първата и на 11.09 ще бием втората. Но като чувам на последък от жегите, не им понасят добре обикновенните ваксини на бебчетата.  От обикновената ваксина братовчеда на Лора беше с 40 гадуса температура от втората ваксина, а на една позната бебчето се разболяло от коклюш, вече е добре детенцето де. Неискам да ви плаша, просто за майките на  които им предстои да знаят, че имат избор. Защото на братовчеда никои не му беше казал за тези ваксини.
Дано сте ме разбрали Embarassed, че едно объркано го написах.....

И първата страничка е много готина  bouquet

# 77
Здрасти влизам да се разпиша за днес. Ние цял ден сме по улиците като хаймани. В цикъл съм от неделя и напълно мога да оправергая слуха , че видиш ли като родиш и цикълът ти спира да е болезнен. Боли даже повече от преди.

Веро не можело, защото убивало флората и фауната в червата на бебчето. Можело , ако се изплакнат 40 пъти  Shocked. Стерилизирам веднъж на 2-3 дни, но обловам всяко шише с вряла вода. Peace
На моята кутия АМ пише, че може да се използва 14 дни след отварянето.  Confused
Bunnie АМ не съм дала без консултация с педиатър и не смятам, че някой би го направил . Все пак тя ме посъветва да премина на смесено хранене.

ДУФАЛАК се дава една мерителна лъжичка рано сътрин на гладно.  Peace Аз давах, когато кърмих. Сега с Аптамил-а нямам такива проблеми. Ака по 3 пъти на денонощие.

orhid на мен ми казаха да не давам овесена вода, защото често предизвиквала алергии. Круша не давай в никакъв случай. Ще върнеш коликите. Пробвак с дуфалак или с термометърчето.

Абе аз пак с тъп въпрос, ама имам една четка на Чико за шишета с по-малка за залагалки. Ми много ми пръска като мия с нея . Има ли си начин или и на вас ви пръска????

Лека вечер от нас

# 78
Здравейте и от мен!
Малката е тук до мен на леглото и се смее сама на глас и издава едни много смешни звуци като магаренце - "Ммм-ммм-ммм". Много е сладка, само дано се приспим след това. И аз качих снимка в албумчето с бебоците и за колажа, защото не сте ни виждали досега. Утре ако смогна ще кача още няколко.
Аз използвам шише само за вода, но тя не изпива 100мл и за 3 дни и затова мия шише с веро и стерилизирам веднъж, два пъти седмично. Не съм много редовна. Embarassed
Лили има червено петно на левият клепач и нослето и педиатърката ги нарече "майчино петно" и каза че избледняват с времето.
Лека нощ на всички мами и сладки сънища на бебоците! smile3524

# 79
Здравейте!
Мимченце и аз съм във възторг от 1-вата страничка!Станала е страхотна  bouquet
Боби заспа след 40 минутно цокане на бибата Simple Smile Сега се надявам да спи спокойно за да мога и аз да почина,че се уморих днес в залата.
Ние ще слагаме Пентаксим,поне педиатърката така ни посъветва Peace Ще изчакаме до средата на септември и се надявам да е позахладняло малко времето.Аз лично доста се притеснява как ще и понесе ваксината.
 tanita_83   и Борислава спи до 11,12 часа.Голям кеф Blush
Малта и аз го имам същия проблем.Моята четка също е на Чико и като я изкарвам от шишето цялата се намокрям Laughing А това за цикъла....Така се надявах да е верно че като се сетя,аз какъв тежък случай съм...Зле ми става... Sad
Айде и аз да си лягам!
Лвка вечер на всички Hug

# 80
какво запомних сега....
Малта, малката четчица май не е за залъгаллките, а за бибероните на шишетата - да влиза вътре и да ги чисти. Ако е такава каквато си мисля аз де  Rolling Eyes

Що се безпокоите че бебетата спят по корем??? Моят Митак вече втори месец само така спи! И дори се убедих, чепо-малко рискува да се задави,отколкото по гръб! Те вече са достатъчно големи да си контролират главите, и няма да сеоставят да се задушат  Peace А за коликите това е много по-удобно.
Аз продължавам да се радвам на моето бебе, и да си мисля че скоро ще го напуснат тези колики... днес пак можа да се вози по гръб в количката, и като почна да ми се смее по едно време,дами приказва, да ми каканиже някакви неща... малииии размазах се от кеф! Усетих се по едно време че съм се спряла насред главната улица, навряла съм се почти цялата под гюрука на количката и приказвам и аз на "грххххх" и "аУууу"   Crazy Така ме гледаше Митака, все едно казваше "Аз знам, че ти си моя майка и мнооого те харесвам"  Mr. Green
И в този ред на мисли, да ви попитам - Кога се прояви у вас майчиния инстинкт, или поне майчиното чуство? Аз лично си признавам, че той не се роди заедно с бебето, и в първите часове изобщо не ме вълнуваше малкото ревящо нещо. Дори не помня как изплака. Той на една съседна масичка реве гол докато го "обработват", а аз блея през прозореца на другата страна... Много странно, все едно това не беше моето бебе, моето бебе си беше още в корема.
Като мина малко  време се нареди всичко, и втората вечер като го взеха за през нощта щях да се скъсам от рев. Сега като го оставя за един час на баба му и се обаждам по три пъти да проверявам...
Та споделете Simple Smile

# 81
Здравейте сладки мами на сладки бебоци.
Отдавна не съм писала,но не бяхме в София а сега нямам време заради  служебни ангажименти ,оба4е редовно ви попро4итам.
 Добре до6ли на Прититата  Hug и приятен престой в БГ  Grinning

Ина4е ние сме добре с бебо,заминаха си коликите,гукаме и се смеем и помалко ревем,но най-ло60то е 4е заспиваме само ако мама гу6не Хриско поне за 10 минути  CrazyВе4е сме 6.400кг и 61 см(ПУ-ПУ)

Лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 82
  • София
Хм, аз пък бях останала с впечатлението, че Йоан(н)а се оказа много популярно име тази година - мислех, че има най-много Йоани в нашата тема, не Виктория...

Вече 2 дни бях на работа, добре минава - цедя се 3 пъти около времето, когато Йоана се храни напоследък. Не минава зле - бързо става, за 15 минути докарвам 1 доза или леко по-малко. Не ми дотяга - мисля си за бебето тогава, представям си разни работи - какво ще правим през събота и неделя, как ще си я гледам само аз, такива ми ти работи. От жената която ми гледа детето съм много доволна, дано така да е и занапред.

Поздрави,

# 83
Валентина, доста се чудих дали да го пиша за най-популярно, ама нали едната е Йоанна с две "н", моята пък е Йоана Лусиа, а има и Йоханна, та се разколебах.. newsm78 Ако мислите, че могат да се обединят като разновидности на едно име, ще го пиша за шампион, ама аз си мисля, че са различни. Thinking Примерно, както има Александър и Алекс..  Grinning

Мерси, мацки, радвам се, че ви харесва първата страничка. Heart Eyes Време беше да я освежим. Flutter Аз съм готова с рамките за бебки и бебоци, чакам снимки от вас. А тези, които са готови, започвам да ги изтипосвам още утре. Mr. Green Само да ви питам - тези мами, които не са качили снимка как да им впиша бебоците - като рамка без снимка, или просто написано име и мерки, както е сега? newsm78

Хайде, стига толкоз творене за днес. Лека нощ на всички! Hug

# 84
Мимченце, аз съм без претенции. Утре ще гледам да кача снимка/и/. Откакто ни изписаха не съм качвала.

# 85
  • И аз не знам къде...
mimchence, наистина е чудесна първа страница  Peace! Само не знам как ти остава време да се занимаваш  newsm78? Браво, че така успяваш да ги съвместиш нещата  Hug!

Новите снимки на Жорко са във фотоапарата и чакам мъжа ми да ги разтовари. Така и не се научих как се прави, а и не знам къде е кабела  Blush! Но ще кача скоро  Peace! До тогава както искаш остави липвасящите бебчовци  Peace!

# 86
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

offioly, аз мисля че моят майчински инстинкт се появи веднага  Simple Smile Веднага като го родих ми го показаха и го занесоха да го теглят и мерят и повият някъде зад мен. Докато док ме зашива аз съм се обърнала назад и го зяпам и се хиля и приказвам на анестезиолога как ще се казва  Laughing После не можах да заспя цяла нощ, толкова бях превъзбудена и щастлива(въпреки болките от епизиотомията). На другия ден в 9 часа ми го дават и аз викам "И кво да го правя сега" пък акушерката "Кърми го". Аз  Shocked Че аз не съм държала толкова малко бебе никога, пък камоли да го кърмя. Но като го сложих на гърдата веднага се сработихме. Толкова беше вълнуващо  Heart Eyes После като се прибрахме в къщи аз си поех грижите за него, майка само ми асистираше за някой работи. Сякаш винаги съм имала бебе така се чувствах  Heart Eyes
 Аз много често си спомням за моето раждане, беше толкова хубаво(аз родих много бързо и безболезнено благодарение на упойката), абе направо не съм преживявала нещо по хубаво и емоционално newsm76  Искам пак  Grinning

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 09:07 от Kory

# 87
  • София
За цикъла - на мен ми дойде най-накрая и то в Рим newsm45 smile3511 newsm61. Не мога да ви опиша какъв теч беше - река. Първият ден през час тичах до някакви тоалетни да си сменям тампона - от най-големите си слагах и пак на всеки час трябваше да го подменям. Мога да издам карта на кенефите в Рим. НО, изобщо не ме боля мен. А преди беше страшно. И на втория ден пресъхна изведнъж. Та така с цикленето - отчетох се безболезнено, но обилно и кратко този път.

За майчиното чувство - аз мисля, че чак към втория месец го усетих истински - като престана да реве нон стоп беба и започна да дърдори и да се усмихва. Чак тогава усетих сладостта да си майка. Преди това бях доооста стресирана от новия елемент в живота ми Simple Smile

# 88
Добро утро  Hug

Марти днес става на 2 месеца и затова веднага ви пращам една виртуална почерпка:

Относно майчиното чувство, при мен се появи веднага след раждането. Вярно е, че първият път като ми показаха Мартина, не можех да повярвам, че това е моето бебе и че току-що е излязло от мен, обаче веднага щом я гушнах изпитах такава радост  Heart Eyes Не мога да го опиша. И аз също често си спомням за раждането (въпреки че моето беше доста болезнено), но си спомням само хубавите моменти, не помня болката  Heart Eyes Все пак ми се случи най-хубавото нещо в живота ми  Heart Eyes И наистина, сладостта да си майка я усетих, когато Марти започна да гука и да се смее Simple Smile

Целувки и приятен ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 09:35 от tanita_83

# 89
Здравейте искам да по4ерпя (но не знам как да сложа снимка) в4ера станах леля на моми4енце Аби се казва.Много се валнувам макар 4е ми е за 4 път. Абе гледам 4е ползвате тампони ве4е ,може л аз все си мислих 4е трябва да мине време и не смея,а пък забравих да питам гинеколога  newsm78 Ина4е и мен ме наболява леко ама е доста обилно  Sick Да ти е жива и здрава и много усмихната  малката Матрина bouquet

Общи условия

Активация на акаунт