Юнските бебоци шарения свят откриват и все по-рядко те заспиват!

• 15 550
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Малта  какви са тези хомеопати4ни лекарства за какво са имам в предвид ?

# 46

Бях писала, че с тях си увеличих кърмата, защото беше почти пред превършване  Peace, но забелязах, че с АМ е много по-спокоен мъникът и спи повече през нощта, затова минах на смесено хранене.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 20:12 от Малта

# 47
Мерси за хубавите думи, мами!!!

# 48

Бях писала, че с тях си увеличих кърмата, защото беше почти пред превършване  Peace, но забелязах, че с АМ е много по-спокоен мъникът и спи повече през нощта, затова минах на смесено хранене.

А каква е схемата на вземане?

И аз все си мисля, че затова може да е неспокойна Дидинка, ама педи казва, че е добре и няма нужда да дохранвам newsm78

# 49
  • Бургас
Привет момичета!
Днес бяхме на консултация-5750г(+600г) и 59 см(+3см) е Иво.Като имам впредвид,че първите 2 месеца наддаде по 1500г и 1100г съответно,тези 600г ми бледнеят. newsm78
Продължаваме и следващият месец само на кърма засега.Много ми се ще да захранвам чак през 6м,а дотогава само на кърма да я караме...дано успеем и Ивчо да е нахранен добре,и мама да е доволна. Peace
Благодаря на всички за пожеланията за рож.ми ден. Hug
Лека и спокойна вечер Joy

# 50
  • Вече в моята си приказка...
Ехооо, ето ме и мен, най-сетне на линия!

Честита 3-та месечинка на Божидар на Иночка!

Миша, Борислава е голяма сладуранка! Очички като звездички има! Пу-пу!

Мимченце, браво за идеята за колаж на всички беборковци! Дано ти стгне време само Peace А паролата каква е за този нов албум?

# 51

А каква е схемата на вземане?

И аз все си мисля, че затова може да е неспокойна Дидинка, ама педи казва, че е добре и няма нужда да дохранвам newsm78
Това са много мънички таблетки. Смучат се по 5 три пъти дневно. Много са приятни. Но е много важна цифрата в края 5ch , защото има такива таблетки и за спиране на кърмата  Peace. Н
На мен много ми се искаше да кърмя поне до пролетта, но ми омръзна да се боря. Пиех и чай от билковата аптека и какво ли още не. Но се изнервях много и по този начин изнервях и бебенцето си. Факт е наистина, че от Ам му се нормализира стомаха, наддава си добре и е много по-спокоен от преди. Кърмя го само сутрин, когато имам най-много кърма.

Искам да попитам майките, които са на Ам. С какво миете шишетата. Казаха ми, че не можело с веро. Има ли специален препарат???

А майките с второ детенце могат ли да ми кажат дали мога да давам сок от пъпеш след ябълката???

# 52
  • И аз не знам къде...

Искам да попитам майките, които са на Ам. С какво миете шишетата. Казаха ми, че не можело с веро. Има ли специален препарат???

Питах за специален препарат и ми казаха, че нямало. Миели се с бебешки сапун. Аз така и правя  Peace! Сапун и четка за шишета  Peace.

Аз все още не съм решила коя снимка да сложа и ще ги огледам когато имам време. Сега отивам да си пусна епилатора, че сутринта дребни ми разби всички планове  Crazy!

Честита месечинка на Божидар и мама Инче  Hug!

Днес оставих дребния на следобедния си сън да спи по корем. Обърна се сам и продължи да спи.  Стоях и го гледах, че ме беше страх да не се задуши, не дай си боже, ама той си спеше спокойничко  Peace! Ще си помисля дали ще го въртя вече като се захлюпи посред нощ!

Момичета от София, упътете ме как се стига до "Университетска СБАЛ по педиатрия"! Влизаме от Цариградско шосе. Аз горе-долу се ориентирах от bgmaps, ама се влиза от далечния край по "Евлоги Георгиев". Не е за мен, но е за сестра ми. Т.е. отново е лична молбата ми. И дано резултатите от ходенето и прегледа да са чудесни и повече да не се налага  Praynig!

# 53
  • Бургас
И аз сложих две снимки в албума и не мога да изтрия едната от тях.
Честити месечинки на всички бебоци,които празнуват!  bouquet
А аз не мога да си представя Иво да лежи по корем повече от 10 секунди-или почва да скимти жално,жално,или засмуква пелената с уста....голям мързелан ми е бебока

# 54
Малта  bouquet.
И аз имам въпросче за АМ. Ако реша да дохранвам, колко време може да стои отворена кутията с АМ? /какъв е срокът на годност/

# 55
  • И аз не знам къде...

И аз имам въпросче за АМ. Ако реша да дохранвам, колко време може да стои отворена кутията с АМ? /какъв е срокът на годност/

Един месец. После правиш течен шоколад  Peace! Това е сериозно  Peace! Супер е!

# 56
И аз имам отворена кутия с АМ отдавна и не зная за срока на годност при отваряне. Аз дано да успея да се включа в колажа, до сега не съм се пробвала да качвам снимки. Петунчо денем го слагам да спи по корем от много време насам, така спи по спокойно, и мен отначало ме беше страх да не се задуши. Дори така го возя в количката спящ по някога.Нощем го слагам да спи по гръб , така повече се мести и сутрин е на различни места в леглото, а оная сутрин го оставих и отидох да се мия и като се върнах той беше по памперс без долнище на пижама, голямо ритане е падало направо се шашнах в първия момент.

# 57

С какво миете шишетата. Казаха ми, че не можело с веро. Има ли специален препарат???

Не знаех че не може с веро.Знае ли някой причината newsm78.Да не съм му навредила нещо,а и на баткото ги миех с веро. ooooh!
Явно има още много да уча. Rolling Eyes

# 58
  • варна
 Зъбчета ни никнат,едното се зачервило и подуло от дясната страна,вместо да смуче биберона,го намества там и почва да дъвче. Вре всичко каквото докопа в устата и мрънка доста. Те може и да изникнат след 5 месеца, ама много го тормозят.
 Ние още не можем да се справим с ужасния запек. Изчетох всичко,навсякъде пише,че било нормално да ака на няколко дни ,обаче той се мъчи,последно е акал миналия вторник.По съвет на педиатъра му давам овесена вода 50мл. на ден ,с голямо нежелание я давам, защото мислех да захранвам късно, но вече се виждам в чудо. В началото действаше водата, сега вече се чудя защо я давам като няма ефект. Коремът му става твърд и повръща още повече като почне да напъва. Досега четох за соковете и мисля утре да пробвам да му дам малко круша, имам домашна. Гимнастика правим поне по 2 пъти на ден, но не помага раздвижването, само пръцкаме много. Мажем коремчето с кремче за колики бебинос, капки не давам,че запичат. Сега е на 3 м и 10 дни, ако някой има идеи какво да го правя, да каже.

# 59
  • София
здравейте и от нас. поздрави солени от морето. тука е ново място за малката и тя само разглежда наляво и надясно.
по едно време и на мене ми се стори 4е кърмата ми е намаляла и много се изплаших. ама май се оказа 4е това не е то4но така. само дето и моята Роси се храни като доста от вас- извива се на дъга и минава време докато улучиме гърдата. даже понякога идва на помош таткото да й намести главата:))

аз се 4удя на някои от вас дето мислят да дават АМ без да са говорили с пердиатърката ви. не знам мене би ме било страх и първо бих се консултирала с нея.

ще пробвам и аз да ка4а наша снимка 4е нас не сте ни вийдали въобще а има какво да показваме.
 за сега е това от нас.отиваме да закусваме;)

Общи условия

Активация на акаунт