Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 512
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

От няколко дни си слагам от лимитираната на Диор с цветята.Върху леко загоряло лице стои  страхотно- като светещ воал.Тук там матирам леко с герленската.

Тази пудра е уникална просто...както и другите от серията...както и тези от есенната им колекция  Heart Eyes

# 106
може ли линк кьм уникалната пудрата на диор.

# 107
  • София
М,м да!
Докато се махне отгоре блестящото все си мислех ,че  нещо са се объркали и това е блясък за скули, а не пудра.Пролетта я слагах точно така.Сега реших да я пробвам на цялото лице и много приятно се изненадах от ефекта.
Ох, есенните предложения още не съм ги разглеждала.Има ли нещо без което не можем  Mr. Green ?

Имаше я в Саса по едно време.Сега ще потърся.
За съжаление е свършила.Така   изглежда.

Dior Flower Blossom

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 13:59 от La Fornarina

# 108
  • Варна
silvi@,

Тази имам аз, а майка има с цветенцето...

La Fornarina, ох...аз си купих сенките в бежово...страхотни са...имат много блясък и в комплект с пудрата лицето става невероятно  Heart Eyes аз не си купих новата, но я пробвах и ... много е хубава  Heart Eyes само лаковете не ме грабнаха като цветове нещо...много са тъмни, а аз тъмни лакове за ноктите на ръцете не харесвам   Heart Eyes

# 109
благодаря момичета,тази с цветенцата и калинката изглежда страхотно!

# 110
  • София
Бежовото ми  е страст от известно време.Имам бежови- към  златисти сенки на   Shu  Uemura и червило пак  на тази марка.Задължително ще видя и тези на Диор.
П.П.  Твоята пудра също ми хареса много,но съм "зимен тип" и реших,че "цветната" ще ми седи по-добре.

Нещо снимка на тези сенки?

# 111
  • Варна
Бежовото ми  е страст от известно време.Имам бежови- към  златисти сенки на   Shu  Uemura и червило пак  на тази марка.Задължително ще видя и тези на Диор.
П.П.  Твоята пудра също ми хареса много,но съм "зимен тип" и реших,че "цветната" ще ми седи по-добре.

Нещо снимка на тези сенки?

И аз съм на бежово-кафява вълна от известно време...сега ще потърся снимки на сенките
А иначе моята пудра е идеална за руж...придава съвсем лек цвят и много блясък  Heart Eyes а цветето има само блясък нали ...

# 112
  • София
Малко  го обърнахме на чат,но  може да сме  полезни и на някой друг  Grinning.
Когато нансям на бузите взимам  повече  с  четката от  розовото.За цялото лице минавам през  всички цветове -  ефекта е лек здравословен блясък плюс заличаване на несъвършенствата (за това явно се грижи зеленото и  лилавото).

# 113
последен вьпрос да задам,че пускам порьчка и не сьм сигурна този крем става ли за 26 г.?
трябва ми нощен на еstee lauder.

# 114
  • Варна
http://bp2.blogger.com/_DbYGS2gU9qI/SF1Q8UvaVnI/AAAAAAAACPY/_3fi … 2008+Makeup+1.bmp като линк ще остане явно
Ето тези са също хубави сенки, но...тъмни...
Като пробвах от твоята пудра определено ми се промени цвета на лицето (аз съм тъмна), но блясъкът е невероятен...точно сияещо се получава лицето  Heart Eyes а майка като си я нанася, ако прекали с количеството и лицето и става едно лилаво такова  Mr. Green

# 115
  • София
Харесват ми, ще ги пробвам  Grinning .

# 116
  • Варна
Харесват ми, ще ги пробвам  Grinning .

Пробвай всичко и кажи кое ти е харесало и кое не  Hug

# 117
# 118
  • Варна
densi, те не са тези моите... Crazy ... не ме питай как ми даде сърце  Hug

# 119
Гледах и ги тествах в Бюти. Луда съм по крокодилски кожи и багри.  Mr. GreenМного е хубава палитрата, но е неразумно скъпа. Вече прекаляват. Сигурна съм, че във Франция е по-евтина. Правят ни на глупачки. Те затова така и си стоят в магазините. Колко хора могат да дадат толкова пари за 5 гр. кутийка. На Шанел новата златна колекция ми хареса обаче доста повече. Златния руж е неустоим.

Общи условия

Активация на акаунт