Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Bastet, Hypnose придава ли ефект "кукленски мигли"? Според теб, Диоршоу (класическата) или Хипноуз е по-добра?
аз съм си фен на ланком Simple Smile.

# 151
На мен Хипноуз не ми прави кукленски миглите, по-скоро разделя добре. Аз търся обем и затова предпочитам Диоршоу.

# 152
  • Пловдив
А някой знае ли каква е разликата между класическата спирала Diorshow и Diorshow unlimited? Благодаря предварително.

# 153
след дьлго умуване тькмо се бях спряла на тази спирала и сега,като ви прочетох за ланкомската и пак започвам да се двоумя. Mr. Green

# 154
Lash Queen ми дава горе-долу същия ефект като Хипноуз.

# 155
  • Пловдив
Поръчах две такива от саса: http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=101441902001 - age fitness 2
Имаше и Aquasource зелен, но свърши
Вече събрах кремове за една година напред  Crazy

# 156
  • Варна

Момичета, този Idealist вдясно как се използва...имам тестер на него и пише да се използва сутрин и вечер...някой може ли да ми обясни по-подробно  Blush

# 157
  • На черешатааа
момичета,някой има би  отзиви за този ФДТ http://www.beautive.com/make-up/F/elizabeth-arden/3,82,7054066.html  newsm78

# 158

Момичета, този Idealist вдясно как се използва...имам тестер на него и пише да се използва сутрин и вечер...някой може ли да ми обясни по-подробно  Blush

Ползваш го като серум - преди крема.(Това е стария вариант на Идеалиста)

# 159
Тия дни смятам да ида за проба в магазина, но да питам и вас.

Трябва ми руж, но не много брокатен, да стои естествено. Тия новите на Герлен са доста лъскави, не ми вършат работа.
Цвета трябва да е подходящ за много светла кожа, да не се получава ефект "too much"  Rolling Eyes

# 160
след дьлго умуване тькмо се бях спряла на тази спирала и сега,като ви прочетох за ланкомската и пак започвам да се двоумя. Mr. Green

аз съм много доволна от тази Peace

# 161
  • Варна
Тия дни смятам да ида за проба в магазина, но да питам и вас.

Трябва ми руж, но не много брокатен, да стои естествено. Тия новите на Герлен са доста лъскави, не ми вършат работа.
Цвета трябва да е подходящ за много светла кожа, да не се получава ефект "too much"  Rolling Eyes

eta, от по-старите на Герлен има нежни цветове, които стоят много естествено, хубаво се разнасят, не стават на петна, но са матови, без никакъв блясък. Ето тези, в тази златиста кутийка. Случайно сложих този цвят, само за да обясня за кой точно става въпрос. Иначе има и по-светли. Точно тях ползвам когато се оставя да "избелея". Иначе на Шанел има с много деликатен сатенен блясък, като сияние просто, също има много нежни цветове.

# 162
Благодаря, Мимс!
Ами то аз вече избелях  Confused ружът на Герлен от лятната серия вече ми идва тъмничък.
Дано ги имат в магазина да харесам цвят!

# 163
благодаря на скрита за оформлението и за разделението

# 164
  • Варна
Vi4ito, благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт