Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • around the world, where the heart belongs
А да питам защо казвате , че ФДТ на Диор в намаленията е стар? Как разбрахте. Аз мислех да си го поръчам сега се разубедих.

# 181
момичета, пак имам нужда от съвет. Сега за околоочен. Каква е разликата м/у http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=57183&goChar=C#DETAIL и http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42258&goChar=C#DETAIL? Все се обърквам с тези имена на Диор, но, на 33 съм, нормалн/суха кожа, без особени проблеми. В момента съм с Фючър Пърфект на Е.Л., но не ми се ще да потретям с него (има ли такава дума??????). А, някой да е пробвал това: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77347&goChar=E#DETAIL? аз имам от Про-колаген Марийн серията за лице, СТРАХОТЕН!

Благодаря предварително за отговорите!

Относно Диор виж първия пост - направила съм си труда да пиша някога за Диор:), мисля че е полезно Peace

# 182
Зузи.пробва ли я?какви са отзивите?Чудя се още коя да си поръчам?
Аз вече втора ползвам и съм доволна. Издължава, извива, не се рони и размазва( въпреки че съм с много мазна кожа) от сутринта до вечерта е в перфектно състояние, но ако търсиш обем от тази спирала няма да го получиш

# 183
  • Бургас
коя спирала ми препоръчвате с обем! Hug

# 184
Бихте ли ми препоръчали продукт за дълбоко почистване. Някаква маска или ексфолиант(скоро се коментираха в темата,кои са добри). Някакъв щадящ продукт.  Кожата ми е суха,възраста 30+.

# 185
Странно от 30 и 31 август имам поръчка на Ягодка козметика и парфюми, а днес дойде единия парфюм от козметиката нищо не е пристигнало newsm78

# 186
  • София
Не се тревожи , сега козметиката идва по-бавно от парфюмите

# 187
Странно от 30 и 31 август имам поръчка на Ягодка козметика и парфюми, а днес дойде единия парфюм от козметиката нищо не е пристигнало newsm78
кое е странното?

# 188
коя спирала ми препоръчвате с обем! Hug
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=103177702002 ефекта е кукленски мигли Blush

# 189
  • София
Момичета, някой дали вече получи това, какви са ви впечатленията?

Днес го получих. Произведен е на 12.02.2003 година  Confused
Но странно, че и лосиона на Клиник (Mild clarifying lotion), който бях поръчала, не изглежда в ред. Уж е произведен 2007 година, а стои доста неестествено в шишето, все едно кипи, някакви балончета има вътре и е като пяна, точно все едно ще изкипи всеки момент.... на някой случвало ли се е да получи такъв?

# 190
Цитат
Но странно, че и лосиона на Клиник (Mild clarifying lotion), който бях поръчала, не изглежда в ред. Уж е произведен 2007 година, а стои доста неестествено в шишето, все едно кипи, някакви балончета има вътре и е като пяна, точно все едно ще изкипи всеки момент.... на някой случвало ли се е да получи такъв?

Ако говориш за 2-та стъпка на Клиник - не се тревожи - Нормално е !
По принцип преди употреба лосиона трябва да се разклати добре и се получава точно този ефект - на Разпянване. Peace
Явно доста се е лашкал по пощи, самолети. Mr. Green

# 191
  • Пловдив
Момичета, някой дали вече получи това, какви са ви впечатленията?

Днес го получих. Произведен е на 12.02.2003 година  Confused

Точно така изглежда Mild clarifying lotion. Няма за ккаво да се притесняваш. Другите разновидности от този лосион - 1, 2, 3 и 4 не са такива, но този е такъв.  Peace

# 192
Аз пак с моя срок на годност ще задавам въпроси......  Embarassed

Какъв код въвеждате? Аз се пробвам на три различни продукта - ланком и лореал- и на трите ми казва , че са произведени преди 2008 години и че въвеждам грешни данни. Иначе се пробвах с всички възможни числа върху опаковките. кое точно се въвежда?

# 193
Интересното е че пробвах и с продукт, купен не от ягодката и при него се получи правилен отговор   Shocked (продукта е абсолютно същия на Лореал, като един от въпросните от ягодата, така че не се бъркам кои цифри да въведa)

# 194
  • Бургас
видяхте ли Body Care Specials

Общи условия

Активация на акаунт