Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Имам нужда от помощ относно Total turnaround - маската и концентрата.  Praynig Според вас как биха се отразили на нормална към суха кожа? Дали няма да я изсушат допълнително? Иска ми се да ги пробвам, а знам, че се препоръчват за по-мазна кожа, ако не греша.

Концентрата го водят за всеки тип кожа. Аз съм със суха кожа и съм ползвала и двата варианта (крем и концентрат), но след това винаги слагам хидратиращ крем отгоре и не съм имала проблем с някакво допълнително изсушаване.....иначе наистина май крема го хвалят повече, но пък след концентрата кожата ми става кадифено гладка докато при крема не ми се получава този ефект. И от двата варианта съм доволна  Peace

# 511
  • София
Бих искала да сменя Тотал-а, защото го ползвам от доста време и се чудех дали Advanced Night Repair-a на ЕЛ има подобно действие http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13548&goChar=E#DETAIL ?
Някакви отзиви?

П.С. Извинявам се, ако е обсъждано, но не намирам нищо

От няколко месеца ползвам "Адванса" на ЕЛ.....позаличиха ми се някои петънца, но бях с по-големи очаквания.....като че ли от тотал-а имаше при мен по-добър ефект откъм избистряне тена на лицето  Peace

# 512
  • София
Мда - много хубава пудрата на Живанши.
А може ли някой да ми препоръча коректор за под очите - исках да си поръчам един на Ланком, но от известно време го няма в сайта ... та ако имате идеи...

Този на ХР го хвалеха преди време http://www.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=307&goChar= … ;LineId=3414#3414

# 513
А може ли някой да ми препоръча коректор за под очите - исках да си поръчам един на Ланком, но от известно време го няма в сайта ... та ако имате идеи...

Скоро ходих на тур в Бюти зоната да избирам коректор, че този на ХР ми идваше доста светъл. 01 Light имам.

Има доста тежки, силно покривни коректори, които направо с нож да режеш. На мен ми трябваше по-хидратанте, да не изсушава, че го ползва основно под очите.

Като цвят и консистенция най ми допадна Instant Light Perfecting Touch на Clarins.
Много лек, средно покривен, добре хидратира. Цветът е естествен.

# 514
  • София
eta , а на този коректор на Хелена само в цвета ли му е проблема? В смисъл иначе добре покривен и овлажняващ ли е?
Аз нямам кой знае какви сенки под очите, но винаги си слагам коректор- много съм бяла, та цвета си ми изглежда съвсем добре за мен

# 515
Коректорът на Хелена е една идея по-изсушаващ от този на Кларинс. На мен втория ми хареса повече.

А цвета на ХР е като за бледи безцветни австралийки  Laughing
Аз също съм с много светла кожа, но ми стои като намазано с бели сенки. Ако имам ФДТ отгоре е добре, но ако съм само с пудра стои неестествено.

# 516
  • София
Хм... трябва да отида да го пробвам някъде.
Аз всъщност търся този коректор - ако някой го види някъде, да свирка.
Иначе в момента съм с този - не е никак лош

# 517
Аз всъщност търся този коректор - ако някой го види някъде, да свирка.

Точно към този се бях засилила по отзиви. Но по консистенция ми докара на гипс  Mr. Green Добре, че не се втурнах да поръчвам.
Иди пробвай в БЗ, там го има.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 13:34 от eta

# 518
  • София
Мисля, че го бях пробвала веднъж.... ама щом не ти е харесал ще отида пак да го видя. Благодаря  bouquet 

# 519
  • Пловдив
здравейте, купували ли сте мъжка козметика от ягодката?
на мен ми трябва нещо за половинката - лосион или крем за след бръснене, но да е овлажняващ и омекотяващ. кожата му по лицето става на бели люспички понякога и искам нещо, което да подхранва и овлажнява (защото си мисля, че е от сухотата на кожата).
някакви идеи?
Вземала съм на Клиник - Post-Shave Healer
http://www.clinique.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CAT … RODUCT_ID=PROD510
Пише, че е за всички типове кожа, а след него на сухите области може да се използва M-Lotion /някакъв от техните 3 стъпки, специално за хидратиране/

# 520
Sparkk, благодаря   bouquet

# 521
  • Berlin
Вземала съм на Клиник - Post-Shave Healer
поръчах точно това! Hug обаче не рискувах с лосиона, защото знам, че няма да го ползва... засега. Mr. Green
иначе наистина има и мъжки 3 стъпки. разглеждах сайта на продуктите.

# 522
Към дамите със  суха кожа ,с какво мислят да се мажат  през зимния сезон ? Благодаря   на тези които  ще пишат  Hug

# 523
  • София
Към дамите със  суха кожа ,с какво мислят да се мажат  през зимния сезон ? Благодаря   на тези които  ще пишат  Hug

Аз съм в чуденка още, иначе миналата зима изкарах с този http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13017#DETAIL и не беше лош, но сега ми се иска да пробвам нещо друго.

# 524
Тази зима  ще  бъда доста  повече време  и на зимен курорт  повече от месец  и трябва да е плътен мазен богат  крема  .ще се радвам на предложения  Grinning
Пробвах  Benefiance Revitalizing Cream  мислех за нощен да го ползвам -мазен крем  но   на мен ми идва много парфюмиран   ...за  разлика от  тези на ЕЛ .

Общи условия

Активация на акаунт