Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми - м.Септември

• 40 539
  • 374
  •   1
Отговори
# 165
anji78 тъкмо влизам да питам същото. имаше слух, че е до днес 26-ти  newsm78

И аз имах такъв спомен, че е до 26.10. , но като гледам засега стоят цените.
Дано позадържат повече време, а и още нови да пуснат няма да се разсърдя. Laughing

# 166
В интерес на истината моят мейл е от 21 Октомври и пише: тази седмица...бла бла
Ако е за една седмица валидно, то крайният срок би трябвало да е днес, но няма логика за толкова кратко време да правят промоция  newsm78

# 167
Здравейте момичета Моля за съвет - направих си първата поръчка в Ягодка благодарение на Вас. Всички неща са си на място. Само пристигна малко бавно почти за 2 седмици.

Бих искала един съвет - купих си фон дьо тен на Lancome color ideal precise match skin-perfecting spf 15 - даже май съм улучила и цвета. Но като проверявам срока на годност ми дава произведено 11 м 2006 (кода е cc325). Това според вас може ли да ме притеснява?

Иначе го пробвах - много е течен, пък иначе седи малко сух. Отдолу слагам Lancome white серията и мисля, че хидратира кожата добре.

# 168
Няма проблем с фдт  Peace ползвай си го без притеснения

# 169
  • София
Получих мейл в който ме молят да им изпратя копие от сметка за ток, телефон или газ  ooooh!
Трябвало да проверят дали адреса ми е валиден. Да, ама нищо вкъщи не се води на мое име. До 21 дена да им изпратя някоя от сметките , иначе поръчката ми отпадала.
Какви са тия глупости, на вас искали ли са подобно нещо?  Това не ми е първата поръчка от ягодата.

# 170
Никога не са ми искали. Да не би да си сменила картата?

# 171
Получих мейл в който ме молят да им изпратя копие от сметка за ток, телефон или газ  ooooh!
Трябвало да проверят дали адреса ми е валиден. Да, ама нищо вкъщи не се води на мое име. До 21 дена да им изпратя някоя от сметките , иначе поръчката ми отпадала.
Какви са тия глупости, на вас искали ли са подобно нещо?  Това не ми е първата поръчка от ягодата.

Случвало се и на други момичета, и пак не става въпрос за 1-ва поръчка. Имат някаква система за верификация явно и затова изискват тези данни.

# 172
  • София
Не съм сменяла картата.
Е, добре де,  какво да им пратя сега? Не трябва да ми отпада поръчката  Sad

# 173
  • Варна.....
кажете нещо за това
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=10487&CatgId=33
как е като миризма и трайно ли е

Това пролетта или лятото беше намалено и някой го беше взел... имам спомен че коментара беше нещо от рода на "Е такава воня просто нЕма..." Може и да  е случила на нещо развалено... Нямам лични впечатления.

Някакви идеи до кога е намалението на 250 парфюма  newsm78

Абсолютна воня, това е всичко друго но не и парфюм.  Naughty
Не съм сменяла картата.
Пиши им, че не можеш да им изпратиш такива на твое име, но че имаш копие от  въпросните сметки, тъй като все пак ти ги плащаш. Мисля, че приемаха така.

# 174
  • София

Не съм сменяла картата.
Пиши им, че не можеш да им изпратиш такива на твое име, но че имаш копие от  въпросните сметки, тъй като все пак ти ги плащаш. Мисля, че приемаха така.

Ще им пиша, дано стане!
 Благодаря ви момичета   bouquet

# 175
  • Варна
Момичета,има ли получили парфюми от намаленията?Има ли забавяне и при тях както при козметиката?Този път поръчката ми от ЛаРедут дойде по бързо  ooooh!

# 176
Момичета,има ли получили парфюми от намаленията?Има ли забавяне и при тях както при козметиката?Този път поръчката ми от ЛаРедут дойде по бързо  ooooh!
Днес получих парфюми от първия ден от намалението.
От 18 Октомври, шипнати на 19 Октомври  Peace

# 177
  • Пловдив
Днес получих парфюми от първия ден от намалението.
От 18 Октомври, шипнати на 19 Октомври  Peace

Аз вчера получих парфюм от промоциите, който поръчах на 18. 10.

# 178
някоя от вас плаща ли с виртуална карта? някакви проблеми?

# 179
Момичета, имам следното питане-при плащане с дебитна Виза в Ягодката пак ли искат разни битови извлечения?

Общи условия

Активация на акаунт