Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми - м.Септември

• 40 539
  • 374
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета случвало ли ви се е да пропуснат да ви поставят в пакета обещан подарък? Аз имах специален мейл в който ми предложиха отстъпка и безпл. make up pallete, но няма и помен от последният. Сега им писах да видiм, казах им 4е se 4увствам излъгана  Mr. Green

Отговориха ли ти вече? Тъпо се е получило наистина, дано ти го пратят Peace

# 211
Нямам още shipping майл за вчерашната ми поръчка.Нещо много се бавят Thinking , при вас как е?
На мен не само ми ги шипват бързо, но и ги доставят в рамките на седмица  #Crazy
Пу-пу да не чуе дявола

# 212
досега винаги съм поръчвала под 100 долара, а сега ще пускам по-голяма поръчка ,та се притеснявам да не би да отиде на митница за обмитяване  newsm78

# 213
Писах им на тези мушмороци и ми отговориха веднага, че искали отново биллинг адрес и секюрити код. Ами, аджаба, ако не им бях писала, откъде щях да знам, че това искат  Twisted Evil Днес ми писали отново, че сега пък искат извлечение от банката или платена битова сметка на биллинг адреса-ами аз не живея в същия град  ooooh! Сега ще ходя до банката за извлечение, дано се наситят само с него, пишман станах, че пуснах моя поръчка  Tired
В банката дали знаят какво извлечение да мо дадат за случая  Thinking

Peace #Cussing out #Cussing outМомичета внимавайте с данните които давате за картите си NaughtyВече няколко години пазарувам и кредитни и с дебитни карти и никога съм нямала проблем,но да ви кажа какво ми се случи днес.Обади ми се служителка от Пощенска банка/картата ми е Евролайн-Американ експрес/ и ме попита дали потвърждавам напраените през ноща-до сутринта към 15-20 транзакции #Crazy на стойност повече от 1000$ #Crazy ooooh!-основно към Ягодка.Направо ми призля,както си бях на работа  Embarassed и щях да се пръсна #Cussing outСлава богу жената ме успокои и каза да не се притеснявам,че мноментално блокират картата и ще я преиздадат и само утре да отида до клон на банката и да подам декларация за успорване и непризнаване на транзакциите,че това си била очевидно измама и не съм задължена с тази сума. ooooh!Дано наистина да е така/утре ще разбера Embarassed/.Има ли някой с подобен проблем и как са се развили събитията Thinking

# 214
Аааа не, явно това с кредитните карти си става масов проблем. Тео ти си 4-тия потребител от форума за последните 3 дни  newsm78
Май ще си блокирам картите вече

# 215
Ужасно е с тези картови измами  Confused
Изправя ми се косата, като чета тук и в темата за фрагрансекс.

# 216
  • Варна
Поствам го тук, ще го копирам и в темата за Фрагранс:

В-к Стандарт:

Коледна чума по компютрите
Чака се удар от вируси идния понеделник, хакери се стягат за луди обири

Вируси ще ударят мощно компютрите по света следващия понеделник. Това ще бъде най-мощната атака на компютърни системи и мрежи досега и хората трябва да бъдат готови да я посрещнат. Тя е изчислена така, че да съвпада с бума на покупките по интернет за Коледа. Това предупредиха спецове по компютърна сигурност от фирмата PC Tools, писа в. "Гардиън".
Експертите анализирали атаките с вируси и компютърни червеи на над 500 000 машини в света. Според тях виртуалните престъпници ще пуснат новата зараза на 24 ноември 2008 г.
Миналата година три дни преди Деня на благодарността бе пикът на компютърните зарази. Същото ще се случи и сега, твърдят експертите. Пускането на червеи и вируси ще се засили, защото хората започват да пазаруват в мрежата като луди за Коледа и Нова година. Онлайн покупките и пониженото внимание на купувачите преди празниците са най-удобното време за хакерите. Мошениците крадат данните от кредитните карти на жертвите и после ги източват. Само във Великобритания тази година се очаква да бъдат поръчани стоки за 13,16 млрд. лири. Това е с 15% повече от миналата година. В условията на финансова криза хората масово ще пазаруват от интернет магазините заради по-ниските цени. Пазете се обаче не само от покупки в мрежата, предупреждават експертите. 

# 217
аз пък имам поръчка шипната на 5 ноември и още не съм я получила  newsm78
не стига,че я бавят цял месец заради това че чакали да получат продукти ами сега и това  #Cussing out

# 218
 ThinkingВ коя тема има подобни случаи  да чета-сега питах един доста по-компетентен познат и ми каза че е възможно да са "хакнали" ягодата-нали има опция за плащане през ПП-не е ли по-сигурно-ама като не я използвах,а директно през картата ooooh!
Обаче като се замисля аз с месеци не съм плащала ота тая карта Thinking-последните поръчки ги платих с дебитната/за да огранича себе си Embarassed/ а преди това през Евроуомън/там пък карта въобще не участва/-та може да е някъде от януари февруари плащането ми.И от фрагрансекс последните ми пристъпи на лакомия са от август месец  май:oops:

# 219
ThinkingВ коя тема има подобни случаи  да чета-сега питах един доста по-компетентен познат и ми каза че е възможно да са "хакнали" ягодата-нали има опция за плащане през ПП-не е ли по-сигурно-ама като не я използвах,а директно през картата ooooh!

Последните няколко страници от тази тема се говори само за това  Sad

# 220
 Peace  red shoe bouquetскоро не бях влизала там- даже и за запис-отивам да чета но първо ще "копна"предупредителния пост и за ибейските другари ooooh!

# 221
за пръв път така ми се бави поръчка,вече 15-ти ден  ooooh!
на вас случвало ли ви се е да чаката толкова?Много ме е яд значи

# 222
# 223

Е стига де, 15 дни не е забавяне, съвсем нормално си е.

Нямаш ли номер, с който да я проследиш до къде е стигнала?

# 224

Е стига де, 15 дни не е забавяне, съвсем нормално си е.

Нямаш ли номер, с който да я проследиш до къде е стигнала?
A от къде се проследява? Blush

И друго да питам.При последната си поръчка пейпала ми направи проблем.заредих си аз картата и ще плащам о баче ми излиза следното съобщение„
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
иска да си въвеждам нова карта за да махна лимита  newsm78
писах на пейпал защо да въвеждам друга карта при положение че вече имам една и ето какво ми писаха„
Thank you for contacting PayPal. I hope all is well with you, my name is
Vangie and I would be happy to look further into your account and I do
apologize for any inconvenience you may have experienced. I understand
that you would like to know how you can confirm your credit card. Let me
help you with that.

I have reviewed your account carefully, and it appears here that on
November 16, 2008 you were trying to use your credit card #0023,
however, the card has been denied by your credit card issuer.

Andoniya, please check your credit card balance to ensure that it is
sufficient to fund the payment. Your request may be denied if the
balance on your card is insufficient to cover the amount of the payment.

Make sure you have not exceeded your credit card monthly limit that has
been set by your issuing bank.
Attempt to send your payment at another time. It is possible that the
issuing bank could be temporarily unavailable to answer the
authorization request sent by PayPal. If an authorization response from
the issuing bank is delayed, the request will not be processed and the
status of the payment attempt changes to a decline on your PayPal
account.

In this case, we ask that you contact your issuing bank and request to
speak with someone who works with online transactions for more
information regarding the denial.

I would like to let you know that you are valuable to us, and it is
always my priority to help you resolve your concern. If you do feel that
this information is not enough, please do not hesitate to email us back.

На вас случвало ли се е ?

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 14:25 от Angel_Face

Общи условия

Активация на акаунт