Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми - м.Септември

• 40 539
  • 374
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна,морето ...

Момичета, здравейте,

дали някой знае точно каква е процедурата по първа поръчка от Ягодката чрез Пейпал? Регистрирах се, вече съм Verified, но когато извърша плащане от сайта на Ягодката директно чрез Пейпал, в страницата на Пейпал-а ми излиза съобщение: You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
Може ли някоя от вас с повече опит да ми обясни къде е грешката ми?
Благодаря!  Simple Smile  bouquet
и аз имам същия проблем от една седмица вече.Даже може да погледнеш няколко страници назад ,пуснах едно писмо,което пейпал ми писа по случая от което не разбрах почти нищо.

Най-добре ще е да пишеш на PayPal. Аз им писах. Отговориха ми, че не са получили потвърждение на адреса ми. Искат ми платена комунална услуга или банково извлечение. Да знаете дали мога да им изпратя платена сметка за ток, която обаче не се води на мое име; т.е., води се на името на мъжът ми, просто на мое име се води само сметката за кабелна... Whistling
и при мен имаше  същия проблем пробвах да добавя  друга карта отхвърля я и не става и не става
за това направо плащам с карата
ама предполагам си с кредитна карта,щото аз съм с дебитна и не става директно с картата при мен Sad
с дебитна карта плащам на експресбанк е а сега си извадих и на цкб която е без никакви такси и комисионни за разлика от първата

# 286
  • Плевен
Ако поръчката ми от саса е над 2 кг ,ще я получа на митницата,нали? А на каква сума ще ме обмитят ,след като никъде няма да има изписана сумата на поръчката?

# 287
Аз имах 20 евро на сметка и опитах да платя поръчка за 18 и нещо и ми изписа същият надпис, след това смалих поръчката на 15 евро и прие.

# 288
и аз съм с дебитна на ЦКБ,значи може да плащам директно с нея така ли?Щот май веднъж опитах и ми изписа,че не става с тази карта  newsm78

# 289
Ако поръчката ми от саса е над 2 кг ,ще я получа на митницата,нали? А на каква сума ще ме обмитят ,след като никъде няма да има изписана сумата на поръчката?
Нади внимавай. Моята последна поръчка имаше залепена фактура отстрани на пакета  с РЕАЛНАТА стойност, която надвишаваше 100 долара.Добре че беше 1.3 кг.

# 290
на кой адрес пишете,когато имате проблеми?
от няколко дни се опитвам да порьчам,когато ме прехвьрли кьм пейпал,ми излиза на китайски /не го разбирам,но на такьв ми изглежда   Mr. Green http://www.paypal.com.hk/hk/cgi-bin/webscr?cmd=_home&locale.x=en_US /,в ибейската тема прочетох,че това са измамници и не трябва да се вьвеждат данните....та аз си влезнах на ново в пейпал и от там си вьведох всичко,нонямам мейл дали сьм платила.искам да им пиша,но не знам адрес,помагайте  Praynig

# 291
на кой адрес пишете,когато имате проблеми?
от няколко дни се опитвам да порьчам,когато ме прехвьрли кьм пейпал,ми излиза на китайски /не го разбирам,но на такьв ми изглежда   Mr. Green http://www.paypal.com.hk/hk/cgi-bin/webscr?cmd=_home&locale.x=en_US /,в ибейската тема прочетох,че това са измамници и не трябва да се вьвеждат данните....та аз си влезнах на ново в пейпал и от там си вьведох всичко,нонямам мейл дали сьм платила.искам да им пиша,но не знам адрес,помагайте  Praynig
Отгоре има опция за смяна на езика, ето как изглежда на английски https://www.paypal.com/hk/cgi-bin/webscr?cmd=_home&dispatch= … a6c42096c47a6d044 не виждам нищо странно. newsm78
За да им пишеш най-отдолу има надпис "contact us" от там можеш да им пратиш емайл. Когато аз им писах ми изкарваше възможни въпроси и място за свободен текст. Отговорите им бяха светкавични. Peace
Нали в другата тема пишеше, че за да сме сигурни, че сме влезли в правилния сайт отгоре трябва да пише http//www.paypal.com т.е. така да започва линка. Поправете ме ако греша.

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 12:11 от natia

# 292
`Момичета,внимавайте!На единия линк дори си пише .hk` - това го копирам от ибейската тема.
natia,благодаря за бьрзия отговор  Hug

# 293
`Момичета,внимавайте!На единия линк дори си пише .hk` - това го копирам от ибейската тема.
natia,благодаря за бьрзия отговор  Hug

Пише така защото е Хонг Конг. Ако натиснеш надпиша който е точно отгоре на нивото на надписа ПАЙПАЛ отдясно обаче ти изкарва смяна на английски. След това ако натиснеш най-най отгоре първият надпис siqn up ти дава възможност да смениш езика и държавата която искаш и тогава този надпис 'hk' за който говориш се променя в 'bg' например.

# 294
# 295
  • Варна,морето ...
и аз съм с дебитна на ЦКБ,значи може да плащам директно с нея така ли?Щот май веднъж опитах и ми изписа,че не става с тази карта  newsm78
аз плащам с тази на експресбанк и става извадих си и на цкб не ми я прие в пей пал-опитах се да я добавя.сега ще пробвам директно с нея да платя и да видим дано става.ако има някой който плаща с  карта на цкб нека даде мнение Thinking

# 296
  • Варна
Искам да се консултирам с вас , момичета .За първи път ще поръчвам в Ягодка .Искам да взема три парфюма .Ще има ли проблем на нашата митницата заради стойността на стоката .Въпросът ми е , ще плащам ли мито ?

# 297
На парфюмите начислява ли се нещо отгоре?Имаше по едно време такса обработка ли..?

# 298
  • Варна
До 15 долара максимум за доставка

# 299
Т.е. 5 или 10 % върху цената на 1 парфюм ?

Общи условия

Активация на акаунт