Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще получа ли поръчката си до 12-13 септември, ако направя поръчка днес?
В Ягодка има ли опция за изпращане на адрес до друг човек? Няма проблем, ако пусна поръчката по този начин, нали?
Как мога да комбинирам поръчка от Ягодка с друга поръчка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще получа ли поръчката си до 12-13 септември, ако направя поръчка днес?
-
В Ягодка има ли опция за изпращане на адрес до друг човек? Няма проблем, ако пусна поръчката по този начин, нали?
-
Как мога да комбинирам поръчка от Ягодка с друга поръчка?
-
Има ли начин да проверя дали даден продукт на L'Occitane е валиден?
-
Ако поръчам 3 парфюма от Ягодка за около $170, има ли опасност да отида на митница или пак в пощенския клон ще си ги получа?
Заинтригува ме ....а за моята-работя по въпроса за закриването и,макар че сега служебно ми я преиздавам,ще си покрия задълженията малко по малко и ще я махна-само ми е жал за големоя лимит,който имам на разположение винаги,че знае ли човек кога какво ще му се наложи
. Моят лимит беше огромен, направо изтръпвам, ако ме бяха завлекли......
Като натисна на продукта, и ме връща на нач. страница с държавите. Някой друг има ли го тоя проблем ?
Сега ще ходя до банката за извлечение, дано се наситят само с него, пишман станах, че пуснах моя поръчка
Вече няколко години пазарувам и кредитни и с дебитни карти и никога съм нямала проблем,но да ви кажа какво ми се случи днес.Обади ми се служителка от Пощенска банка/картата ми е Евролайн-Американ експрес/ и ме попита дали потвърждавам напраените през ноща-до сутринта към 15-20 транзакции
на стойност повече от 1000$
Нито коледните мога да разгледам, нищо... И кошницата я няма. Приятелката ми е казала на мъжа си, че парфюмите са поръчани и той всеки ден пита кога ще дойдат.