Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми - м.Септември

• 40 539
  • 374
  •   1
Отговори
# 240
Утре ще отида да проверя дано да е някакъв проблем с Ягодка , а не с хакери Praynig

# 241
мисля дя си извадя Виза Ви-Пей. Това е най-новото чудо. Картата няма секюрити код, а по специален начин се регистрираш в търговски сайтове, които имат одобрение от виза (виза апрувд) и имат въпросните сайтове някакво специално лого за да се разпознават. Процедурата е подобна на регистрация в ипей.бг. Работи се със специални за всеки сайт кодове, не съм още съвсем наясно с процедурите, защото картата се въведе в България няма и месец. За сега е невъзможно да се кахне или скимне - тя няма код.

# 242
 ThinkingЗаинтригува ме ....а за моята-работя по въпроса за закриването и,макар че сега служебно ми я преиздавам,ще си покрия задълженията малко по малко и ще я махна-само ми е жал за големоя лимит,който имам на разположение винаги,че знае ли човек кога какво ще му се наложи Tired

# 243
Не съжалявай. Донякъде да ни е за урок тоя голям лимит. То изкупихме де що ни трябва и не ни трябва Grinning . Моят лимит беше огромен, направо изтръпвам, ако ме бяха завлекли......

Виза Ви-Пей засега я прави Булбанк само си мисля. Аналог е на Виза Електрон, но няма секюрити код. Подала съм си молба - до дни ще я държа в ръце. Ще споделя как работи.

# 244
   Цял ден не мога да си направя поръчката.  #Cussing out  Като натисна на продукта, и ме връща на нач. страница с държавите. Някой друг има ли го тоя проблем ?  Rolling Eyes

# 245
не ти ли се появява в горната част на страницата шопинг бег-а с продукта?
при мен се появява, но не съм си завършвала поръчката.

иначе относно тези кодове на картите, вчера пазарувах в сайта на Gymboree (американски сайт за детски дрехи) и не ми иска кода от обратната страна на картата?
защо в ларедут и в ягодката го искат а тук не?!?

# 246
   Цял ден не мога да си направя поръчката.  #Cussing out  Като натисна на продукта, и ме връща на нач. страница с държавите. Някой друг има ли го тоя проблем ?  Rolling Eyes

Продукта е изчерпан затова.И на мен ми се е случвало.С всякакви продукти ли го прави или с някой определен?

# 247
  • София
Писах им на тези мушмороци и ми отговориха веднага, че искали отново биллинг адрес и секюрити код. Ами, аджаба, ако не им бях писала, откъде щях да знам, че това искат  Twisted Evil Днес ми писали отново, че сега пък искат извлечение от банката или платена битова сметка на биллинг адреса-ами аз не живея в същия град  ooooh! Сега ще ходя до банката за извлечение, дано се наситят само с него, пишман станах, че пуснах моя поръчка  Tired
В банката дали знаят какво извлечение да мо дадат за случая  Thinking

Peace #Cussing out #Cussing outМомичета внимавайте с данните които давате за картите си NaughtyВече няколко години пазарувам и кредитни и с дебитни карти и никога съм нямала проблем,но да ви кажа какво ми се случи днес.Обади ми се служителка от Пощенска банка/картата ми е Евролайн-Американ експрес/ и ме попита дали потвърждавам напраените през ноща-до сутринта към 15-20 транзакции #Crazy на стойност повече от 1000$ #Crazy ooooh!-основно към Ягодка.Направо ми призля,както си бях на работа  Embarassed и щях да се пръсна #Cussing outСлава богу жената ме успокои и каза да не се притеснявам,че мноментално блокират картата и ще я преиздадат и само утре да отида до клон на банката и да подам декларация за успорване и непризнаване на транзакциите,че това си била очевидно измама и не съм задължена с тази сума. ooooh!Дано наистина да е така/утре ще разбера Embarassed/.Има ли някой с подобен проблем и как са се развили събитията Thinking

С какъв лимит ти беше картата? И какъв адрес са дали за доставка тези ,които са ти ползвали картата, разбра ли вече подробности?

# 248

Продукта е изчерпан затова.И на мен ми се е случвало.С всякакви продукти ли го прави или с някой определен?

Ами с почти всички.  Rolling Eyes Не ми се вярва всичко да е изчерпано... Сега ще видя шопинг бега дали го има.

# 249
   Момичета, не става и не става.  Cry Нито коледните мога да разгледам, нищо... И кошницата я няма. Приятелката ми е казала на мъжа си, че парфюмите са поръчани и той всеки ден пита кога ще дойдат.  Laughing УжасТ !  Crazy

# 250
Добре де, според вас може ли да се източи картата, ако не са прихванати данните и по електронен път? Тъп въпрос, ама все пак...
Питането ми е във връзка с това, че допускате, че картите ви може да са празни.
Всички момичета, които се оплакват от източване, какво забелязахте - скоро ли след като сте правили разплащане по интернет започнаха да ви точат или по-късно?

При мен беше 1 ден след като плащах- вероятно е тогава да са ме прихаванали, но може и да е случайност.

# 251
Здравейте,

Имам следният въпрос - вчера поръчах от сайта на Ягодка, но се притеснявам да не съм направила грешка с адреса на доставка. Посочих адрес за фактуриране и доставка, който не е същия като в личната ми карта, т.е. ще трябва да си взема пратката от друг пощенски клон, а не в моя - по адресна регистрация. Та сега се притесних като отида в пощата, нали искат лична карта, да не ми направят проблем, че адресната ми регистрация по лична карта не съвпада с този район и да не ми дадат пратката...Незнам дали ме разрахте, но моля всички които знаят как стои въпросът да помотнат!

Предварително благодаря!

# 252
  • Варна
Здравейте,

Имам следният въпрос - вчера поръчах от сайта на Ягодка, но се притеснявам да не съм направила грешка с адреса на доставка. Посочих адрес за фактуриране и доставка, който не е същия като в личната ми карта, т.е. ще трябва да си взема пратката от друг пощенски клон, а не в моя - по адресна регистрация. Та сега се притесних като отида в пощата, нали искат лична карта, да не ми направят проблем, че адресната ми регистрация по лична карта не съвпада с този район и да не ми дадат пратката...Незнам дали ме разрахте, но моля всички които знаят как стои въпросът да помотнат!

Предварително благодаря!

Споко, ще ти я дадат. И моят адрес за доставка никога не съвпада с адреса от личната ми карта.

# 253
да и при мен е така, защото картата ми е с билинг адрес стария адрес, на който живеех, не този, който ми е на личната карта и на който живея в момента. не ми се занимаваше да въвеждам различни билинг и шипинг адреси.

адреса на личната карта е постоянния адрес, а не настоящия - те могат да са различни. казваш им това ако ти направят проблем Peace

# 254
Благодаря ви много, момичета! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт