Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми - м.Септември

• 40 539
  • 374
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добре де, според вас може ли да се източи картата, ако не са прихванати данните и по електронен път? Тъп въпрос, ама все пак...
Питането ми е във връзка с това, че допускате, че картите ви може да са празни.
Всички момичета, които се оплакват от източване, какво забелязахте - скоро ли след като сте правили разплащане по интернет започнаха да ви точат или по-късно?

При мен беше 1 ден след като плащах- вероятно е тогава да са ме прихаванали, но може и да е случайност.
Моята я източиха, след като мъжът ми беше въвел данните в един покер сайт, чиято страница излизала нещо не добре и аз реших, че са му пробутали фалшиф сайт, на който да въведе данните - прави се това. Но сега се питам не може ли същото да стане и с Ягодка.  newsm78
Някой с източена карта да я е ползвал само за разплащания с Ягодката и за нищо друго?

# 256
  • Варна
Добре де, според вас може ли да се източи картата, ако не са прихванати данните и по електронен път? Тъп въпрос, ама все пак...
Всички момичета, които се оплакват от източване, какво забелязахте - скоро ли след като сте правили разплащане по интернет започнаха да ви точат или по-късно?

При мен беше 1 ден след като плащах- вероятно е тогава да са ме прихаванали, но може и да е случайност.
Моята я източиха, след като мъжът ми беше въвел данните в един покер сайт, чиято страница излизала нещо не добре и аз реших, че са му пробутали фалшиф сайт, на който да въведе данните - прави се това. Но сега се питам не може ли същото да стане и с Ягодка.  newsm78
Някой с източена карта да я е ползвал само за разплащания с Ягодката и за нищо друго?

Ами точно заради това попитах, мъча се да схвана някаква логика. Дали от момента на прихващането започват да точат, т.е. - това ли е най-големият риск. Или картата просто си седи неизползвана дълго време и пак може да ти я хакнат. Идеята ми е в следното - ако спрем разплащанията си по интернет в този период до и около Коледа, когато има голямо пазаруване и хакерите точно от това се възползват, дали това няма да спаси картите ни?

# 257
[Моята я източиха, след като мъжът ми беше въвел данните в един покер сайт, чиято страница излизала нещо не добре и аз реших, че са му пробутали фалшиф сайт, на който да въведе данните - прави се това. Но сега се питам не може ли същото да стане и с Ягодка.  newsm78

Аз съм ползвала източената карта само в Ягодка, Ла Редут и Фрейгранса - абсолютно никъде другаде

# 258
 PeaceИ аз + ибей Flutter
и си копирам поста от другата тема

Нали се писа вече че източването няма нищо общо със самия сайт в който пазаруваме или се регистрираме-особено при защитата на ПП,а са по-скоро вирусите по компютрите които моментално ти "прихващат и копират"данните от картата в момента в който ги изпишеш -независимо триеш ли ги после или не и къде ги пишеш и пазаруваш.Така че си е опасно още от момента в който въобще решиш да си напишеш данните на екран

# 259
Не ми се мисли ако хакнат ПейПал. ooooh!Вътре са данните на картатите на милиони хора.

# 260
  • Варна,морето ...

в моя случай картата има пари същия ден час по рано я заредих
пускам поръчкса от 100$ и не я прие пускам от от 80$ става.пробвам после да пусна продукт за останалите 20$ е като каза че няма да ме пусне да поръча та до днес- а в картата парите стоят
ако са източени нали ще излязат на компютъра

# 261
Картата ми не източена  Grinning друг е въпроса ,че не ми хареса аз колко добре съм се  справила аз  с източването.

# 262
момичета,моля да ми помогнете  Praynig
от няколко дни се опитвам да порьчам от ягодка и не става,в момента в който ми отвори стр. на пейпал,ми тьрси 4 цифрен код,натискам,че сьм сьгласна да ми вземат 1,50 евро и до там...не знам какво да правя.проблема ми е само с пейпал,тези дни плащах в други сайтове и всичко си беше на ред.

този код кьде го пращат -на мейла или в сайта на пейпал?кьде да го тьрся?

# 263
Ако имаш смс банкиране ще го получиш с смс
В противен случай отиваш в банката взимаш извлечение и там го пише. След това го въвеждаш на сайта на пей пал и картата ти е активирана  Peace

# 264
много благодаря    bouquet
ще трябва да ходя до банката,така и ни си направих смс или и-нет банкиране.

още ведньж-благодаря!

# 265
момичета аз бях питала по рано ама понеже никой не ми отговори ще понахалстзвам пак  Laughing
Значи,последния път като се оптах да си пусна  поръчка,бях забравила,че нямам достататъчна наличност в картат и дадох на Pаy Now и естествено ми изписа,че не мога да платя.След което вкарарх 50$ в картата и на другия ден ще плащам,обаче ми излиа това съобщение:
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
демек да въведа нова карта newsm78.И така вече седмица
случвало ли ви се е? Rolling Eyes

# 266
Момичета,
Извинявам се за досадния въпрос,  Embarassedно как си проследявате пратките? Отварям линковете на руските и БГ пощи но незнам какъв код да вкарам... И бихте ли могли да ми пратите линк за проверка на срока на годност.

Предварително благодаря!  Hug

# 267
Момичета, днес като се опитам да вляза в сайта на бг пощи, в сектора за проследяване и ми иска потребителско име и парола, при вас така ли е?

Момичета,
Извинявам се за досадния въпрос,  Embarassedно как си проследявате пратките? Отварям линковете на руските и БГ пощи но незнам какъв код да вкарам... И бихте ли могли да ми пратите линк за проверка на срока на годност.

Предварително благодаря!  Hug

Проследява се не с номера на поръчката, а с тракинг номера, който си получила във 2рия имейл, когато те уведомяват, че продуктите са изпратени. Този номер е комбинация от букви и цифри, изглежда по този начин: RA123456789HK

# 268
абе защо ми иска потребителско име и парола като вляза в сайта за проследяване на поръчки newsm78
http://services.bgpost.bg/WebTracking/

# 269
  • Балчик
абе защо ми иска потребителско име и парола като вляза в сайта за проследяване на поръчки newsm78
http://services.bgpost.bg/WebTracking/

Тъкмо влязох, за да попитам същото. Някой друг сблъсквал ли се е? Не мога да видя информация за пратка вече втори ден.

Общи условия

Активация на акаунт