Бурканчета за детска кухня

• 58 917
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
ками13
моля те, освободи си пощенската кутия, защото не мога да ти отговоря!

# 136
Мити-недомити в нашата кухня, буркани - няма. Първо майките
носят измити буркани, има жена която проверява всеки буркан,
когато майките ги оставят. След това се вижда, как веднага
жените започват да ги мият с телени четки и препарат. Редят
се в метални тави и се стерилизират.

Съдържанието на храната изобщо не струва само 1.30 лв.
Кухнята е държавна и ние плащаме само половината от
стойността на храната. В нашата кухня в Бъкстон, на
Белмекен 13, готвят страхотно. Всички майки го казват.
Дъщеря ми ходи в яслата там и яде от същата храна все
още, казва че много и харесва.
[/quote]

prisuedinjavam se i az!!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
i nie vzimame ot Belmeken i sme mnogo
dovolni. dosadno mi be6e dokato subera burkani,
no posle burzo zabravih za emozijata.

присъединявам се и аз!!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
и ние взимаме от Белмекен и сме много доволни. досадно беше докато събера буркани, но после бързо забравих за емоцията.

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 21:57 от Vivi

# 137
Doro - кат не те кефи никой не те кара да ползваш. Винаги има варианта и сама да готвиш - хем по-евтино, хем хигиената и състава ще зависят от теб.

Да, затова не ползвам  Peace Но изразявам мнение. Проблем?!?

Моето време не е никак евтино и не бих го губила в готвене - ако ще прекарвам времето си вкъщи, мога да го правя по-пълноценно за детето и за себе си.

А състава по никакъв начин не зависи от мен, защото аз не отглеждам пилци/телета/зеленчуци и плодове. При занижения контрол на тези продукти в България, няма как да гарантирам с какво са натъпкани суровините, независимо дали ги сготвям аз или друг.

Така че преди да пишем клишета, добре е и да мислим малко... Rolling Eyes

# 138
  • София
"А за съдържанието на храната за тези пари пък въобще не искам да си мисля"

това си писаал - да това  зависи от теб.
Като не гледаш пилци и телета, може да купуваш био, от някоя салска баба дето гледа и т.н.

За хигиената също....
В частната кухня ъсщо няма да е по-цвете...

За скъпото ти време не знам...така и така детето ще стане един ден на 3 и ще трябва ти да готвиш...а и предполагам и ти и съпруга ти трябва нещо да ядете....освен ако разбира се не пестиш скъпото си време ходейки само по ресторанти.
Където хигиената, качеството и т.н....също са толкова под въпрос, колкото и в детската кухня.... пък за ясли и градини какво ли да кажем в този ред на мисли.

А от постовете ти съдя, че не ползваш щото не сте се доредили, а не щото не те кефи качеството и хигиената....

# 139
  • Враца
angel dust
нашата кухна, която явно е кухня и на половин софия- белмекенската- е до 2 и половина години. Peace

относно дореждането- днес продадох бурканчетата на едно момиче, чието дете е но година и 2 месеца, и е записано на 5 месеца. чакали са 9 месеца да им дойде ред.
записвайте се по-отрано, момичета!

# 140
А от постовете ти съдя, че не ползваш щото не сте се доредили, а не щото не те кефи качеството и хигиената....

Да, за белмекенската кухня се чака сигурно 9 месеца. Възмутително и още как. За кухнята разнасяща от Красна поляна (съответно пунктове в Стрелбище и Иван Вазов) нещата са отпушени и там става веднага, т.е. от следващия месец след като подадеш. Но не съм я пробвала. Поставих под въпрос хигиената и съдържанието, защото ми е малко особено съдове за обща употреба и ми напомня за Студенстския стол  Laughing

И не, наистина не готвя редовно вкъщи, рядко се случва. Ако детето ми чака да яде от нашето сготвено...ще загуби хубавата си топчеста наднормена форма.

За яслите и градините - не ме карайте сега и за там да мисля ... Живот и здраве смятам детето ми след няколко месеца да опознае отблизо тези заведения, не искам да се съмнявам за чистотата и там... Confused

# 141
  • София
аз съм взимала от Иван Вазов пункта, храната тогава(преди 2,6 години спрях да взимам) беше много хубава...и да точно така отидох и почнахме на другият месец да взимаме.
С хигиената проблем не съм видяла, кухнята беше до три годинки...

И така или иначе наистина след като свърши ДК ще ти се наложи да готвиш, дори детето да ходи на детска/ясла, ще трябва да вечеря в къщи...както и всички дни , в които е болно ще трябва да яде Wink(или мислиш все на частна кухня да го кара до пубертета) Wink

Просто ми стана странно хем искаш да го запишеш, но няма места...хем оплюваш хигиената и качеството Simple Smile

Иначе има как поне до някъде в къщи да контролираш нещата и без да си производител на всички продукти - т.е. ще купуваш био продукти, ще ги избираш поне сама, ще знаеш, че слагаш масло, а не маргарин и зехтин, а не олио, че каймата е от мляно, добре изглеждащо , чисто месо, а не готова кайма с еди какви си други примеси в нея и т.н и т.н...  Wink
Но е въпрос на желание разбира се....и приоритети предполагам...

А то и в ресторантите сервират в едни и същи чинии...как се храниш в такива?
Поне за малките деца в кухните и градините има изскване всичко да се стерилизира...ми в ресторантите и това не правят...Wink

# 142
Бабата ще гледа детето докато е болно и тя ще му готви тогава, това съм го измислила.
Виж вечер, не знам.... Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing
Тази сутрин говориха в предаването на М.Вачкова за нововъведението Биоменю в детските кухни. Дано са поне наистина био. В Ян Бибиян почват да предлагат такова меню, но цените наистина са луксозни. А аз другата седмица мисля да пробваме кухня Ози Simple Smile

И дааа.....Оплювам чакането за държавна кухня и ще продължавам, дааааааааааааа, пълно безобразие е това...  Sick И бурканите, и липсата на гъвкавост също. Независимо дали аз ще я ползвам някога или не.

Спирам с офф-топика в темата за бурканите, но то и без това няма кой знае каква активност, че да преча  Wink

# 143
А то и в ресторантите сервират в едни и същи чинии...как се храниш в такива?

поръчките за вкъщи ни ги носят в еднократни  Laughing

# 144
Спирам с офф-топика в темата за бурканите, но то и без това няма кой знае каква активност, че да преча  Wink
Няма значение активността по темата.
Тя е за детските бурканчета, но влизайки да получа инфо за това, ще трябва да изчета 15 мнения, които не ме интересуват и нямат нищо общо с темата. Спам.

# 145
Здравейте,включвам се направо да питам има ли някоя мама,която има бурканчета за продаване,трябват ми 20 броя.Нямам време да чета темата назад.Ето това е телефова ми 0888 12 57 42.Моля обадете се,трябват ми спешно.Или пък ако знаете от къде да отида да си купя.Този дядото от женския пазар няма в момента

# 146
Имам 15 буркани от по-големите от 314мл се водят с капачки, но не знам дали ще ви свършат работа.

# 147
  • Враца
Имам 15 буркани от по-големите от 314мл се водят с капачки, но не знам дали ще ви свършат работа.
[/quote

в софия- не Simple Smile

# 148
# 149
  • Враца
аз отново имам 20 броя буранчета, а до десетина дни ще са 30  Simple Smile
само за сф. Peace

Общи условия

Активация на акаунт