Бурканчета за детска кухня

• 58 841
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
мен лично този начин на предварително пълнене и само размяна пълно за празно ме притеснява  -  доколко са чисти бурканчетата ... дали не се разчита на това, че си ги миете старателно!? надявам се имат някакъв стерилизатор преди да ви ги напълнят Praynig

При нас (кухня майка, София) в момента в икойто оставя чистите бурканче, две лелички започват да ги мият с чета и препарат.. Зад тях се виждат стерилизаторите. Абсолютно съм сигурна, че бурканите се мият по два пъти и се стерилизират.

Hug

# 76
Ние си ги купихме от склада на Ганчев в София,на ул.Войводина могила 48 в княжево до хлебозавода на  Нилана,отделно има и пюрета и сокове на заводски цени,памперси,адаптирани млека,каши и е супер евтино всичко,а и на всеки 5 продукта дават по един безплатен. Simple Smile

# 77
  • Ню Йорк
Момичета, и аз опрях до 30те бурканчета. Само дето на женския пазар вече не се намират. Някакви идеи къде могат да се купят в настоящия момент?

# 78
  • София
Аз все още имам бурканчета и капачки, само че с 4-5 по-малко от 30 (не съм ги броила, детегледачката взе 3 оборотни и може би още 1-2 буркана). Всичките 30 буркана и 60 капачки ми струваха 11 лв. - за 8 лв. ще дам каквото имам. Живея до Щъркел на Стамболийски, а ако имаш интерес, пиши на лични. Simple Smile

# 79
Днес и аз се сблъсках с проблема относно бурканчетата. От нерви чак се разревах - не е нормално да не можеш да запишеш детето си на детска кухня, защото бурканите не отговаряли на техните изисквания. А като я питах лелката колко грама трябва да са(че моите били големи), тя ми каза "Ми не знам" #2gunfire #2gunfire #2gunfireЕдно мамче ми каза, че са от 190, обиколих цялата рода и като прошляк съм събирала по 2-3 бурканчета от всеки, защото те ти искат и промишлено количество - 30бр. Много съм възмутена, това го има само в София и мисля, че не е нормално.

# 80
  • София
Ние си ги купихме от склада на Ганчев в София,на ул.Войводина могила 48 в княжево до хлебозавода на  Нилана,отделно има и пюрета и сокове на заводски цени,памперси,адаптирани млека,каши и е супер евтино всичко,а и на всеки 5 продукта дават по един безплатен. Simple Smile

Този пост, малко по-горе, не го ли видяхте?
Може и да не е приемливо да се искат по 30 бурканчета при записване на ДК, но след като това е условието и има лесен начин да се изпълни-не изпадайте в криза, има от къде да се снабдите.  Peace

# 81
интересно ми е всичките ли 30 се напукват за периода на ползване на кухнята newsm78 и няма ли вариант да се прехвърлят на  новозаписаните майки от порастналите или отказали се деца

# 82
интересно ми е всичките ли 30 се напукват за периода на ползване на кухнята newsm78 и няма ли вариант да се прехвърлят на  новозаписаните майки от порастналите или отказали се деца

И аз съм си мислила това, но нали знаеш на едно такова място, правилата са от десетки години, няма шанс да стане нещо извън наложения ред, овен ако не си със супер дебели връзки. ... а и това си е амбалаж Wink ....

Hug

# 83
А някой знае ли какви точно са условията за кухня-майка в Младост 1 до настоящите социални?

# 84
Незнам авторката от кой град е , но в София в квартала в който живея искат 6 бурканчета на "ганчев" и се държи да не са от старите който са на винт.

# 85

Аз едвам събрах бурканчетата, а какво миене падна Joy Joy Joy При нас за едно петънце от лепило връщат!!!

Колко струват бурканчетата в склада, защото една приятелка сега събира.

# 86
Здравейте татковци и мами,

Ето и нашият опит с жена ми с бурканчетата за детска кухня:

1. Проверете типа и бройката на бурканчетата / капачките, които точно изискват от Детската кухня, където ще записвате Вашият малчуган. Всяка кухня според мен си има своите изисквания.

На нас (в Люлин, София), ни искаха 25 бурканчета и не знам си колко още капачки.

Жена ми намери бурканчета от познат, а капачки купи от някъде, но след RESEARCH-a, който направих преди това е следният:

БУРКАНЧЕТА:
- на Женски пазар има 1 продавач на Мед. Местните там го знаят медаря от Банкя. Намира се на N1 сергия (на покрития пазар).
Не знам как се казва, но му имам GSM 0887 / 98 94 84. Ктаза, че може да доставя нови празни бурканчета от производителя.

- Бурканчета на „АМ АМ”. Трябва да проверите дали стават, преди това!!! Продават само пълни, но може да си купите и да ги изпапкате Simple Smile

Производител: "БФК-Никси" ЕАД
гр.София
тел.:02 931 37 74/ 931 37 76
GSM: 0888 253 320
e-mail: manager@bpcniksi.com

- Бурканчета на „Ганчев”. Трябва да проверите дали стават, преди това!!! Продават само пълни, но може да си купите и да ги изпапкате Simple Smile

Производител: "Ганчев" ЕООД
София, кв.”Княжево”
ул.”Войводина могила” 48
Тел:(02) 857 50 61
       (02) 857 47 14

КАПАЧКИ:

-   всякакъв модел капачки на винт - на Женски пазар (по средата от дясно в посока ул.Екзарх Йосиф -> Сливница), адреса е точно ул.Стефан Стамболов 44. GSM 0885 / 412 913 Радка Радулова

Това е.
Надявам се да бях полезен!

P.S. На горе посочените лица не съм рекламно лице или PR, просто реших да посоча конкретни телефони и адреси Simple Smile

# 87
mr_cec Благодаря за инфото. Опита е безценна работа. Аз пък се чудя защо трябва да е толкова сложно, не може ли да си ги платим и от кухнята да ги купят от производителя. Нямам си друга работа, само бурканчета да търся остана.

# 88
Samo v Sofiq iskat 30 burkana i 60 kapa4ki.Luda rabota.Navsqkade drugade iskat nai-mnogo po tri predvaritelno i tri kato se vzema hranata.

# 89
  • Някъде там...
И какво, ако искам да запиша децата на кухня, ще ми трябват 60 бурканчета и 120 капачки ли?!  #CrazyДобре, че нямам тризнаци. Joy

Общи условия

Активация на акаунт