Бурканчета за детска кухня

• 58 910
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
Имам нужда от 60 бр. бурканчета с капачки/може и без/.За близнаци, че ги приеха на кухня.
Тръдна работа било с тия буркани,УЖАС.
Моля някой ако има да ги дава насам.

# 226
Таня, имам 33 бурканчета с 63 капачки. Мога да ти намеря още, ако искаш. Нека си пишем ЛС, да се уговорим! Там ще ти напиша телефон и координати Simple Smile
  bouquet

# 227
  • София
Моля, ако някой продава бурканчета за детска кухня да ми пише. Трябват ми 33 бр. бурканчета и 66 капачки. Може и само бурканчета , капачки предполагам , че има на пазара !

# 228
Моля, ако някой продава бурканчета за детска кухня да ми пише. Трябват ми 33 бр. бурканчета и 66 капачки. Може и само бурканчета , капачки предполагам , че има на пазара !

Пиша ти ЛС Simple Smile

Ей, защо искат 33 броя??? Нещо взеха да покачват мизата, доскоро искаха само 30! Simple Smile
Въобще не ми е ясна тази логика, но щом ги искат... Трябва да ги търсим! Simple Smile
Аз ги имам! Simple Smile

# 229
  • София
33 защото 3 са оборотни Simple Smile
аз до 15 ина дни ще имам около 30 бурканчета така,че мога да подаря за софия!

# 230
Лятото купувахме бурканчета от женския пазар. Към 15-16 лв. излиза комплекта - 30 буркана и 60 капачки  Peace

Това само за информация  Wink

# 231
Ако има мами от София, които могат да услужат или продадат 33бр. бурканчета...моля пишете ми на лични. Мерси!

# 232
Здравейте,

Вече имаме бурканчета. Мерси на Гери Simple Smile
Да видим дали малкия ще хареса кухнята.

# 233
        Здравейте,
Днес записах сина ми на детска кухня, но се оказа, че искат 30 бурканчета и 60 капачки. Трябва да ги занеса до 10 дни, а не знам от къде да намеря. Моля някой, ако знае къде има бурканчета да ми пише или някоя мама има и вече не и трябват да ми ги продаде

# 234

уф, аз тъкмо купих 30 бурканчета и 30 капачки и ми се обадиха от кухнята, че сме приети и искат да им занеса 25 бурканчета и 50 капачки..

те ли не знаят какво искат.. не ми е ясно..  ooooh!

# 235

уф, аз тъкмо купих 30 бурканчета и 30 капачки и ми се обадиха от кухнята, че сме приети и искат да им занеса 25 бурканчета и 50 капачки..

те ли не знаят какво искат.. не ми е ясно..  ooooh!

Е нищо де, другите бурканчета си ги пази за оборотни  Peace
Но за капачките със сигурност искат да са 2 пъти повече от бурканите, нямам представа защо, може би се амортизират по-бързо  Thinking

# 236
  • София
Аз събрах и занесох всичко - бурканчета и документи, но явно тази година няма да успея да се доредя за купони! #Cussing out
Така че пак се записахме на частна кухня, както го бях замислила от началото.

# 237
Явно на някои места е много драматично, чака се с месеци  Shocked
При нас беше песен - занесохме бурканите и след 2-3 седмици започнахме да взимаме. Явно зависи от района.

# 238
        Здравейте,
Днес записах сина ми на детска кухня, но се оказа, че искат 30 бурканчета и 60 капачки. Трябва да ги занеса до 10 дни, а не знам от къде да намеря. Моля някой, ако знае къде има бурканчета да ми пише или някоя мама има и вече не и трябват да ми ги продаде

Здравей, пиши в кой квартал живеете?

Ние много ползваме пюретата "Малечко", които са точно в тия бурканчета.
Така че като събера, купувам още малко капачки и ги продавам на някоя мама.
Така вече минаха два комплекта Simple Smile
Сега още не съм събрала 30 броя, но ако ти имаш някое и друго бурканче, мога да намеря и от приятелки, а и като папаме тия дни, ще се съберат още.
пиши ми тук или на ЛС Simple Smile

# 239

аз лично подадох документите веднага след края на лятната им почивка - примерно да е било 10-ти септември и ни приеха днес! от 21-ви ноември ще започна да взимам храна, което прави около два месеца и половина чакане..

бих казала - направо е някакъв ужас!!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт