LaRedoute.fr - 78 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 58 160
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,момичета!Имам голям проблем!От 2 дни пробвам да си пусна поръчка,но не става.Излиза ми надпис,че ми отхвърля картата,или нещо такова.А с тази карта съм плащала само от един акаунт!Картата ми е Виза електрон на ДСК,звънях и в банката,казват,че всичко е наред с картата ми,да пробвам по-късно.Вкарала съм достатъчно пари.Знаете ли какво да правя?

Май постояно има такива проблеми. И аз имах същия проблем миналия месец от единия ми акаунт плащам, а от другия ми казва, че картата е отхвърлена. Вчера успях да пусна една поръчка от този проблемния акаунт и ме пусна този път. Днес пак пуснах поръчка от същия акаунт и пак ми била отхвърлена картата, рестартирах браузъра и стана. Миналия път и с двата браузъра не ставаше. Незнам изчакай един ден без проби или рестартирай, пробвай с друг браузър дано успееш щом картата ти е наред. Успех!  Simple Smile

# 706
  • Враца
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-cote-femme.aspx?productid … tegoryid=48368703
Някакви отзиви за тази жилетка,пише,че е мохер?

# 707
получих си поръчката от 22.08  Grinning
пуловер 42/44
туника 42/44
топ 38/40
р-р168
това, в червено и в жълто р-р174
това, само че в червено
това го намалих на 3Е с кода за чантата Lafuma р-р 102
Доволна съм от всичко Peace

# 708
  • София
klaris с кой код го намали-пробвах с 61751 и 13684, но при мен не действат Tired

# 709
  • Бургас
klaris , Може ли размерите на тази туника  Praynig 

# 710
това, само че в червено

това размер 174 ли ти е също
ако да - може ли размери
дали ще ми стане 174 newsm78 , нося 40 размер за блузи от дамското ?

# 711
Имам нужда от помощ за ето това: http://www.laredoute.fr/vente-protege-matelas-plastique-souple-e … tegoryid=45545090
Трябва ми подложка за легло, защото Виктория още е с памперс през нощта. Решила съм да й махам памперса и ми трябва нещо, което не пропуска. Правилно ли съм се насочила? Преведох си го с преводача, мисля, че е точно каквото ми трябва, но все пак искам да чуя мнения от по-запознатите с френския език или ако някой го е поръчал. Също приемам препоръки за нещо подобно.

# 712
klaris с кой код го намали-пробвах с 61751 и 13684, но при мен не действат Tired
с този-75396  Peace

# 713

ширина най-горе-40 см, най-отдолу 75, дължина 85

# 714
Имам нужда от помощ за ето това: http://www.laredoute.fr/vente-protege-matelas-plastique-souple-e … tegoryid=45545090
Трябва ми подложка за легло, защото Виктория още е с памперс през нощта. Решила съм да й махам памперса и ми трябва нещо, което не пропуска. Правилно ли съм се насочила? Преведох си го с преводача, мисля, че е точно каквото ми трябва, но все пак искам да чуя мнения от по-запознатите с френския език или ако някой го е поръчал. Също приемам препоръки за нещо подобно.

Алекс, точно такова е.  Peace Високоустойчиво, антибактериално, не дразни чувствителната кожа. Може да се пере на 95 градуса и съхне незабавно.

# 715

Алекс, точно такова е.  Peace Високоустойчиво, антибактериално, не дразни чувствителната кожа. Може да се пере на 95 градуса и съхне незабавно.

Благодаря!  Hug Поръчвам смело.  Laughing

# 716
  • Бургас

ширина най-горе-40 см, най-отдолу 75, дължина 85
Благодаря ти   bouquet А на шева под гърдите до колко горе-долу се разтяга?

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 13:15 от bradata

# 717
това, само че в червено

ако да - може ли размери
Това и аз го имам. Поръчвам си 42, това ми е 174 и ми стои добре. Хубаво е, но е цялото в пришити лотурки  Simple Smile. Ще ги махна някой ден преди да го облека.

# 718
...
ако да - може ли размери
да, 174 е
размерите му са-ширина в раменете 40, под бюста 45, дължина 75.Аз нося блузи 42/44 и това ми е добре, на теб може да ти е лееко голямо Peace
Цветът му е по-различен от този на снимката, червеното е по-скоро оранжево-розово  Grinning

това като "drap housse" ли е или като "drap"?

# 719
  • Пловдив
Момичета, а кухненските неща как се намалят? не зная дали питанката ми е за тук или за другата тема с кодовете? Харесах иноксовия панел, ама 34 евро май не ми се дават...

Змаейковица, може ли линк към чантата която си снимала? Много хубава изглежда. Как е на живо?

Коя точно чанта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт