АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 110
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Йовка,правилно се сещаш  Wink И аз те помня от там,ама съм те забелязала от предди това,вече ти обясних защо  Mr. Green Еее,радвам се,че ще си имам още една позната съфорумка  Hug
Енигмата,моят мъж носи М и му поръчах М,станаха си му идеално  Peace Яд ме е за масата,че не я поръчах като беше 23 е  Sad По нататък ще видим  Rolling Eyes

# 151
  • Асеновград
 Laughing Laughing  голяма краста е е наистина  Laughing Laughing

Инче сме добре горе долу,нещо не ми остава временце напоследък за нищо  Rolling Eyes
Още съм болна,вече 10 дена  Rolling Eyes Rolling Eyes,ужас
Хайде  отивам да хапна 1 кексче   chef

# 152
Сестра ми успя и мен да зариби с тоя Ларедут.Онзи ден пуснах първата си поръчка  Laughing

Не знам как е в Асеновград, но тук при нас е кучи студ.Едни снегове, ледове.И на всичкото отгоре тея мойте бъбреци дават фира.Ама я стига съм ви занимавала.
Лек ден на всички

# 153
И къде ги получавате редутските поръчки?Доколкото разбрах някъде в Пловдив,или съм се объркала пак.  newsm78

# 154
Мими пишеш си адреса и идват или в пощата или на митницата.Не знам обаче в Асеновград как става.Най-вероятно ще да е в Пловдив

# 155
Пак си се объркала, Мими. Laughing И аз мислех, че в Пловдив на митница се получават, но всичко идва тук в Асеновградската поща. Peace

# 156
Пак си се объркала, Мими. Laughing И аз мислех, че в Пловдив на митница се получават, но всичко идва тук в Асеновградската поща. Peace
Сефте да се объркам Simple SmileИ аз разглеждах сайта им и харесах някои неща.А как става плащането?

# 157
Сефте да се объркам Simple SmileИ аз разглеждах сайта им и харесах някои неща.А как става плащането?

С visa electron може да се плаща. Peace

# 158

С visa electron може да се плаща. Peace
Трябва да си изкарам,що съм с мастър кард...

# 159
Само с Маестро-то не можело да се плаща и с Виза електрон на ОББ. С мастъркард май може. Rolling Eyes

# 160
  • малкия йеросалим
Ох момичета чета ви аз и нищо не разбирам за тези поръчки.Няколко пъти съм влизала в сайта ,но нищо не мога да разбера.Харесах си доста неща,но нали съм бивша блондинка Rolling Eyes и не разбрах как мога да си поръчам нещо.Ако може обяснете ми като на малоумна как точно се поръчва,плаща и получават нещата.Че май доста  изоставам аз в социалният живот..... Embarassed

# 161
Ехеее,колко станахме  Mr. Green НапрАО викам да се съберем всички и да си пуснем обща поръчка,тъкмо ще ни излезе без пари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мама Мони,ако искаш ще мина през теб през седмицата и да ти обясня,че така незнам как ще стане.Или иди в под форума На пазар и от там в темата за Ла редут,на 1 стр. е описано добре  Hug

# 162
Абе Софи аз уж не съм блондинка ама нищо не разбрах от темата за ларедута.Да не ти разправям, че като пусках поръчката показвах с камерата през скайпа на сестричето ми и така.Сдухана работа.

Те добре че са намаленията та да се разговорим и темичката потръгна малко Joy

# 163
  • Асеновград
Ехх,сега аз пък като съм блондинка  newsm78 ами справям се без проблем, пускам си поръчките,че и не само моите   Wink събираме се повечко ,за да ни излезе изгодна доставката  Mr. Green
Всичко е до четене,абсолютно всичко го има на 1ва страница на темата за Ларедут  Peace
Първо трябва да се регистрираш в сайта.Ето тук можеш да прочетеш как точно http://www.pazaruvane.com/2008/05/la-redoute-registration.html ,като следваш написаното и следиш едновременно в самия сайт : www.laredoute.fr
После се логваш с името си и вече трябва да си горе-долу наясно с термините-пак на 1ва страница  ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360944.0  ) има преведени най-важните термини . После като си по-наясно с термините влизаш с името си и като си харесаш нещо има една кошничка (в тъмно розово) ,натискаш я ,след като си избрала размера и цвета ( гадното е,че колкото по-голям размер,толкова по-скъпо става )...та така ,след това си следваш стъпките,то си става ясно...

Доста ми се спи,и незнам изобщо как обясних  Embarassed

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 00:58 от Красииии

# 164
Краси не исках да те обидя.Просто така е израза. Hug

Общи условия

Активация на акаунт