АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 140
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Верно добре,че са намаленията та да тръгне темата  Mr. Green
Абе Били, Пешка и Сладката Мими не са се вясвали скоро  Thinking

# 166
  • малкия йеросалим
Благодаря ви подробното обяснение момичета Grinning.Може някой ден да се пробвам.Софи а то няма и да е излишно и да ми се обясни и в очите,ама ако имаш време мини през мен  bouquetЧао ви засега ,че отивам да домакинствам.

# 167
  • Асеновград
Здравейте момичета ,
аз съм тук , но не ми остава време да пиша , все имам нещо за вършене и времето ми се изнизва между пръстите.
Запалили сте се по Ларедут , а ? На мен хич не ми е ясен , а и не ми остава време да си го изясня.
Софи , твоята Таня празнува ли днес ?Ако да , да ти е жива и здрава   bouquet!
Мими , как сте с Тошко ?

# 168
Привет момичета  Hug
Да ви почерпя,че моята сладуранка днес е именничка   Heart Eyes

# 169
Честита именничка Софи.Да расте здраво и послушно  дете, много късмет в живота и много, много да ви радва.

И за мама

# 170
  • Асеновград
Лелее  Embarassed

Софии,да ти е жива и здрава малката прицеска,само радост да ви носи и много да ви слуша,а и вие нея!!!!

# 171

Да ви е жива и здрава именницата! Много да ви слушка и винаги да се гордеете с нея!

# 172
Софи,честито на малката сладурана от нас с Тоти(на патерици).

Били,добре сме.Стоим си вкъщи в това студено време.Дивеем ( и двамата) ,занимаваме се,бъбрим усилено-къде разбирам,къде не,но се уча на неговия език.В началото на месеца подадох молба за детска градина и се надявам поне септември да го вредят. Теди,как е?Сигурно много е пораснал?

Аз с Редута също не вдявам,само отбивам време да разглеждам.Дистрибутор съм на Орифлейм и сега се занимавам с поръчки и прочее... Ако някой иска нещо да свирка.Ето ми и личната страница : Орифлейм-мими

Е,радвам се ,че покрай тоя Ла Редут живна и нашата темичка.

# 173
  • Асеновград
Бързам да ти отговоря , щото съм се затъжила  Hug.
Тедо е горе-долу добре , ходи на ясли по 10-тина дена в месеца , през другото време е болен.В яслата е изтърсак , най-малкия , другите деца му се радват като на бебе , а на него му харесва да си играе с тях , само дето тъкмо посвикне и се разболява и после се адаптираме пак отначало.Говори на теодорски , нищо не му се разбира , ама нарежда цели изречения.
А аз работя .

# 174
Здравейте на всички. Досега само четях различни публикации, но реших да пиша и да ви се представя.Казвам се Ваня, а нашето бебче е вече на 2 масеца и 18  дни и се казва Таня. Надявам се да намеря много приятели сред вас и да се включа във вашия форум.
Heart Eyes

# 175
Здравей Ваня   Simple Smile  , добре дошла в темата !  Peace

# 176
Здравей Ваня,добре дошла сред нас Simple Smile  Пусни някой фотос да те видим и да се ориентираме някой дали те познава ?  newsm78

# 177
Ваня привет  Hug Добре дошла сред нас   bouquet
Пусни някоя и друга снимка да ви видим  Peace

# 178
Здравей Ваня.Ако не ме лъже интуицията сме съученички. Joy Аз съм Елица.До преди да се омъжа бях Вълчева.Много се радвам че се включи.Като гледам и дъщерите ни са почти заедно родени.Ние утре ставаме на 3 месеца.

Мацки скоро може да си дойдем до Асеновград.Много бих се радвала да се видим на кафенце.

# 179
Здравей Ели. Не се бъркаш аз съм. Много се радвам че и ти си тук.

Това сме двете с Таничка

Това е хубавото зайче на мама и тате

Общи условия

Активация на акаунт