АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 114
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ОТ МЕН!!!!

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ,МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 136
С пожелание за много щастие през Новата 2009 година!!!

от гр. Монтана

# 137
Честита нова 2009г. момичета.

# 138
В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не Ви отмине
с щастие, здраве и обич да Ви дари!

Момичета много съм притеснена.На 30 срещу 31 през нощта получих бъбречна криза и на два пъти ми биха Профенид.Казаха ми че е противопоказан при кърмене, но от всякъде различни мнения кога отново мога да кърмя.От 6 часа до 4-5 дни.Направо не знам какво да правя.Случайно някоя от вас да има повече познания.

# 139
  • Асеновград
Елица,сега виждам за притеснението ти,но за съжаление не мога да ти помогна  Sad Дано вече си се оправила и не е попречило на кърменето.Аз кърмих 6 месеца,но за щастие не ми се наложи да пия каквито и да е хапчета,затова си нямам представа  Hug

# 140
Здравейте, момичета!
Извинявам се, 4е се намесвам в темата ви, но искам да ви питам дали можете да помогнете с малко информация. Една приятелка иска да ходи до Асенов град за сватбена рокля и се интересува дали и как работят магазините там през събота и неделя (става въпрос за другата седмица)
Ще съм много благодарна, ако можете да помогнете, а ако не - извинете за спама.
Лек и усмихнат ден!

# 141
Краси мерси миличка.Вече се кърмим.Макар че още съм с болки спрях хапчетата-само но-шпа взимам.

mama na Moni аз вече не живея в Асеновград, но си мисля, че работят в събота с нормално работно време.За неделя не знам.

# 142
Привет момичета  Hug
Ели,радвам се,че всичко е ОК,дано скоро ти минат болките и на теб  Praynig Как е малката,пусни малко снимки  Heart Eyes
Мама на Мони,магазините работят в събота с нормално раб. време,но в неделя някои почиват,а други са до към обяд  Rolling Eyes Най-добре приятелката ти да дойде в събота  Wink

# 143
Благодаря за бързите отговори! Може ли само за пояснение до колко ве4ерта е нормалното работно време( тук вси4ко работи до 19-20:00 и затова питам)

# 144
Мисля,че до 19 ч.  Rolling Eyes

# 145
Еййй,кокони стига сте висяли в темата за Ла редут  Mr. Green Я се разпишете и тука  Naughty
Ох,мани с тия поръчки вече ще ме бият  ooooh! Уж гледам да се ограничавам малко,че семестриална такса трябва да плащам,ама пусто като ме сърбят ръцете  Whistling Голяма краста е това ейй  Crazy
Йовка,сега се сетих коя си  Rolling Eyes Много ми приличаш на една моя приятелка,та ако се сещаш коя съм и ако си забелязала,че все те зяпам да знаеш,че е заради това  Hug
Енигмата,пълниш ли кошницата и ти,ааа  Mr. Green
Дани,как сте   bouquet Щях да минавам миналия ден през теб да пием кафе,ама се замотах и трябваше да се прибирам да храня дзверо Joy Как е Мими?
Айде мами,пишете дееее  Crossing Arms
Краси  Hug Оздравявай бързо  Heart Eyes

# 146
Ех, ама си детектив и ти. Wink Как ме сгащи само в Ла редутската тема. Laughing
Верно е голяма краста това. Трябва нещо и за мъжо да пусна обаче, че да не мрънка. Whistling

# 147
Верно е голяма краста това. Трябва нещо и за мъжо да пусна обаче, че да не мрънка. Whistling

Мдаа и аз така  Mr. Green Миналия път 3 тениски му взех,ама сега пак го пропуснах  Rolling Eyes Дойде ли ти масата за игра?

# 148
Хммм... newsm78...,то май почти всички сме се преместили в Ладерутската тема  Party И тук запустя...
sofince ,аз също се сещам коя си ако не се лъжа,те помня още от Милениума,но не съм забелязяла чак толкова за ме зяпаш   Laughing  Айде,щом вече се "разгадахме",при следващата среща ще се обадя  Peace 

# 149
Цитат
Мдаа и аз така  Mr. Green Миналия път 3 тениски му взех,ама сега пак го пропуснах  Rolling Eyes Дойде ли ти масата за игра?

Дойде даже навреме за Коледа. Нали това беше единият от подаръците за малката. Peace
Аз се чудя за моя кой номер да взимам и докато се начудя ще свършат нещата. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт