® E-bay - тема 14

• 45 225
  • 884
  •   1
Отговори
# 240
teo_71 много деца в аватара си имаш,твоички ли са всичките   Wink

Flutter Crazy
ехее и рода излязохте Mr. Green

Wink не бе-имаме общи деца само Crazy Joy
Толкова общи,че в първия момент реших че това легналото бебе е моето  Joy  teo_71,моето ли е че много бързо се сменят снимките и от одеве се дзверя ...........абе ние на тази възраст не бяхме с толкова буйни коси --- не е моето  Naughty

други роднини освен систърс Joy

# 241
 Twisted EvilТц-не е -това е най пресното Laughing

wiwian  -за малко ама не улучи  Wink Hug

newsm78 TiredБрех яко сме се изчерпали откъм идеи/или карти Mr. Green/-та го ударихме на спамо-чат Thinking Tired Whistling

# 242
Twisted EvilТц-не е -това е най пресното Laughing

wiwian  -за малко ама не улучи  Wink Hug

newsm78 TiredБрех яко сме се изчерпали откъм идеи/или карти Mr. Green/-та го ударихме на спамо-чат Thinking Tired Whistling
утре ще ударят една чистка на пясъчника,само да не ни изгонят Peace
Тео хайде казвай де

# 243
 Peace Twisted Evil Идейка   
и още

Има и гуми даже-токове,платформи,връзки,зебри,жирафи-обхванати са всички актуални тенденции-брей тия китайци Laughing Hug

# 244
  • у нас
Много моля,ще ми помогнете ли с точен превод на това  Embarassed

There we be a short delay on shippment on item#B18472. This item is on backorder until friday the 22nd. We will ship out your purchase then or we will be happy to issue a refund. We are sorry for the delay, Please advise.
благодаря,после ще разкажа случката покрай това съобщение  ooooh!

teo_71 много деца в аватара си имаш,твоички ли са всичките   Wink
Ще има кратко забавяне на изпращането по т. # B18472. Този артикул е на backorder до петък 22. Ние ще я щипнем тогава или ще възстановим парите. Съжаляваме за закъснението.
И аз така си го преведох съобщението от въпросния търговец и след като не видях да имам възстановени пари,си чаках една рокля(която дори не беше за мен,а за приятелка)  ooooh!
И днес вече ми се изчерпа чакането и пиша на търговеца и го питам,дали роклята е изпратена,защото нямам съобщение от него и след малко ........ прас един диспут,в който се обяснява че по взаимно съгласие се разтурва сделката  Shocked .Поглеждам,парите ми върнати днес разбира се  Twisted Evil явно след като съм пуснала запитването онзи се е сетил че нито рокля нито пари съм получила  #2gunfire

Ето го http://shop.ebay.co.uk/merchant/reaganpaige2  чудя се сега каква оценка да му спретна  #2gunfire

# 245
Аз да се похваля:
9.99 лири е парфюма и 5 лири шипинг, с подарък чантичка с душ гел, лосион за тяло, лак и червило.
Това Avon-ския парфюм ли е ?

Да. Продавачката имаше само един, предполагам, че ще листне още, защото пише, че е дистрибутор на Avon.
http://shop.ebay.co.uk/merchant/kirstaly

# 246
прощавайте за тьпия вьпрос,но може ли някой да ми обясни как да разгледам стоките продащи се в auctiva.com,направих си регистрация,ама не вдевам от кьде да вляза,само надписи излизат,барем некоя картинка да имаше  Crossing Arms

# 247
  • Русе
прощавайте за тьпия вьпрос,но може ли някой да ми обясни как да разгледам стоките продащи се в auctiva.com,направих си регистрация,ама не вдевам от кьде да вляза,само надписи излизат,барем некоя картинка да имаше  Crossing Arms

Това е сайт за хостване на снимки.  Laughing

# 248
 Joy Joy верно ли бе,а аз се изкьоравих да тьрся от кьде се пазарува.видях в една др. тема пуснати очила и реших,че това е сайта от ,който са купени hahaha hahaha hahaha

# 249
  • у нас
И аз да се включа с един въпрос-колко дни след Refund парите се появяват в сметката,защото имам един направен на 03-09 а в нет банкирането още нямам такава сума?
Сигурно е обсъждан вече този въпрос но аз съм спала  Tired

# 250
# 251
  • Бургас
Хайде и аз де се уредя с едно Унгаро  ooooh! ....Оффф ще ме набият вече - не стига, че на работа не ходя, ама и пари харча като за световно   Blush
И да се похваля с последната придобивка на щерка ми  Mr. Green

# 252
Nadia79 , ЧРД - бъди здрава   bouquet
  Mr. Green

# 253
Ейййй, хиени такива!  Mr. Green
Жената да не листне три парфюма, за 10 минути ги купихте  hahaha
Едвам уредих една  приятелка  Mr. Green

# 254
Аз да се похваля:
9.99 лири е парфюма и 5 лири шипинг, с подарък чантичка с душ гел, лосион за тяло, лак и червило.
Това Avon-ския парфюм ли е ?

Да. Продавачката имаше само един, предполагам, че ще листне още, защото пише, че е дистрибутор на Avon.

http://shop.ebay.co.uk/merchant/kirstaly
Ааа, не бяха два ,когато аз напазарих единия и остана 1 , ама и той след малко изчезна. А май тя периодично си листва по-някоя друга бройка

Някой да е пазарувал едни розовички Geox-си напоследък?

teo_71, а тея колко им е доставката?

Общи условия

Активация на акаунт