® E-bay - тема 14

• 45 139
  • 884
  •   1
Отговори
# 420
  • into the blue
С две думи: продавача се е опитал да промени обявата,но е-бей не му е позволил.След като пусне отново търга(евентуално)ще включи и и Европа в списъка.

# 421
  • sofia
Някой може ли по-смислено да ми преведе,що за откговор е това:

I'm sorry, I tried to revise my listing to post the boots abroad and ebay will not let me unless I relist them. If I do I will include Europe! Sorry, but it is my 1st time selling on ebay!

Въпроса ми е:Доставя ли до Бг и за колко?
И продавача не знае дали може да ти ги прати, като публикува отново обявата ако има опция за Европа ще я цъкне,извинява се,но за първи път продава в И-бей

# 422
  • някъде
smile3501 Добра работа,Фантичка!

# 423
Благодаря ви за отговорите!

# 424
  • Sofia
Продължавам да не мога да платя Close Взех да се изнервям много яко.Чудя се дали проблема е в търговеца или в мене newsm78

# 425
На някой ще ли му се да пратя пари и да ми поръча едни дреболии за нокти,че Пей Пал така и не иска да ми приеме картата.

# 426
  • Варна
Мацки, някой знае ли защо, когато се опитвам да платя една поръчка от три продукта от един търговец ми излиза следния надпис:
 Bitte geben Sie korrekte Informationen für folgende Felder ein: Bitte wählen sie für alle Artikel die gleiche Versandmethode oder eine andere Zahlungsmethode.

Всъщност ясно ми е, че системата иска методите на доставка да са еднакви, като търговеца ми е предоставил да си избирам метод на доставка за първите две стоки: Paketversand и Expressversand, а за третата - Versicherter Express - Versand и Versicherter Versand. Писах му два пъти с въпрос защо не мога да платя, а той ми върна отговор да се обърна към E-bay. След един ден размишления обаче се светнах, че проблема идва от това, че не са съгласувани видовете доставки и му писах трети път да си ги оправи. И вече чакам два дена - отговор няма.

Мислите ли, че оттам наистина е проблема ( в различните доставки) или някъде другаде и какво да правя, като не ми отговаря. До кога да го чакам, вече мина една седмица откакто направих покупките.

# 427
  • В сърцето на ММ
Italina_,не можеш ли да си ги платиш по отделно?

# 428

Хубава си ни е момата Heart Eyes, откога съм си я заплюла, ама не знам с дрехите как ще насмогваме,че е голяма кокона ooooh!

# 429
  • Варна
Когато се опитам да платя поотделно ми излизат всичките артикули в обща сметка - няма начин да платя само едно.

# 430
Най- отгоре има опция pay one seller и маркираш това което искаш да платиш и излиза само то.

# 431
На някой ще ли му се да пратя пари и да ми поръча едни дреболии за нокти,че Пей Пал така и не иска да ми приеме картата.
smile3508

# 432
smile3508
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 433
  • Sofia
Аз ли съм тъпа или с две думи не виждам точен отговор на въпроса си към Пейпал защо не мога да направя транзакцията си newsm78
Thanks for contacting PayPal. I appreciate the opportunity to assist you
with your questions and apologise for the difficulty you are
experiencing.

To ensure the integrity of our network, PayPal may take security
measures, which may affect some accounts in good standing. We regret any
inconvenience this may have caused.

PayPal employs complex statistical models to identify patterns of
behavior. This is similar to the way banks and credit card companies
identify patterns of behavior that are out of the ordinary when
approving individual transactions. When our system does not allow a
certain funding source for a transaction, it is merely an indication
that the individual transaction fits a pattern we have observed in the
past to have a high risk of failure.

Note: If your transaction has been denied, you may be able to complete
the transaction using another funding source, or you may try sending
your payment again.

Thanks again for contacting us, and thank you for being part of the
PayPal community.
Сори за дългия пост,ама ако някой може да помага Embarassed

# 434
Chocha, за съжаление и аз съм на същото дередже от цял месец вече, резултатът е 3 съспенднати акаунта в ИБЕЙ заради ПП и невъзможността ми да платя. Гледам, че има още поне 3-4 момичета, които се оплакват от същото напоследък- verified акаунт, а не могат да плащат големи суми ( не зная с точност над колко Embarassed) . Явно "Ни" пазят от български измами, друго обясние нямам. Но факт е, че няма как да преборим проблема, освен да регистрираме нови и нови карти... ooooh! От ПП ми пратиха същия отговор както и на теб, че после и анкета искаха да попълвам, колко ми бил полезен.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт