® E-bay - тема 14

• 44 988
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
Аз за това гледам да избягвам англичаните ама като имат по-хубваи неща Tired
От два дни плащам един тел. по 200 по 200.,повече не мога да платя за деня и продавача ми каза,че не му е проблем.
Днес си направих нов ПП акаунт.Дано да нямам проблем с него.
Наде- аз му пиша така и така за по-малка сума и отдолу пиша Thanks. Laughing
Aз пък взех на малкия тези Джордани за 30$ с доставка.

# 736
На мен ми се е случвало два пакета от един и същи продавач от Англия, пратени в един ден да пристигнат с повече от месец разлика!
Искам да ви кажа, че наистина повечето от продавачите в ибей са коректни и със зъби и нокти се борят за положителен фийдбек. Аз отскоро съм регистрирана и като продавач и вече имам няколко сделки, но да не ви казвам как треперя докато не си получа фийдбека, за да знам, че стоката е пристигнала. Продавачът и да е съвестен, особено докато е нов и няма натрупани оценки, като даде нещото в пощата не може да направи нищо. А всички знаем какво е положението в българските пощи. Имала съм и случай, когато в склада, където са нещата, които продавам протече вода и по независещи от мен причини стоката бе повредена след края на търга. Явно не можех да я изпратя в такова състояние и върнах парите на купувача. Не съм имала проблеми. Какво друго бих могла да направя?

# 737
  • Бургас
alabalaxx , аз в случай на неполучена пратка винаги пускам "item not received"  ....  и досега никога не съм "гърмяла" с пари и съм се разбирала с продачите ...

# 738
  • София
alabalaxx, страхотни са тези,последните! Може ли линк,моляяя!  Praynig

# 739
I r r a, a продавача възстановява ли си сумата от някъде?
aunt Ogg, снимката е от друг, нашенски сайт , но се надявам да срещна такива и в и-бея

# 740
  • Бургас
I r r a, a продавача възстановява ли си сумата от някъде?
Нямам никаква идея ...

# 741
За Хипатия и mimozata - пижамки Барби
 http://cgi.ebay.co.uk/BARBIE-long-sleeve-fairytopia-pyjamas-size … otoQQcmdZViewItem
Продавача има хубави дрешки

# 742
Момичета от къде точно се пуска диспут - търся,търся и никъде не намирам.....
Прегледа ли този линк от 1ва стр. ?

# 743
Момичета от къде точно се пуска диспут - търся,търся и никъде не намирам.....
Прегледа ли този линк от 1ва стр. ?
благодаря mam@

# 744
Благодаря,ама са големички,трябва ми 2-3 г.    bouquet

# 745
alabalaxx,
благодаря много, очевидно и от там ще се купува:)

mimozata,
ето и тук има пижамки

http://shop.ebay.co.uk/merchant/kiddieswardrobe

# 746
благодаря,ще разгледам

# 747
Тия англичани много ме притесняват, че са некоректни.... като гледам повечето оплаквания във форума са от тях.

Преди 4 дни платих едно нещо, продавача който иначе си има 100% фийдбек, нито ми е поставил на мен, нито имам известие, че пратката е тръгнала.
Преди 2 дена му писах да ми постави фийдбек и да ми каже, дали е шипнал, но не ми е отговорил към момента, не знам какво да си мисля....

# 748
  • София
Много рядко поставят фийдбек преди купувачът да сложи. Обикновено изчакват. И още по-рядко пишат като шипнат нещо. Спокойно, обикновено нещата пристигат.

# 749
  • Варна
А някой не слагат феедбак, дори и ти да им сложиш. А пък имат по мното положителни оценки.
Аз затова по си харесвам американците. Те поне отговарят, дори и когато не искат да пращат.

Общи условия

Активация на акаунт