® E-bay - тема 14

• 45 222
  • 884
  •   1
Отговори
# 150
  • into the blue
На някой случвало ли му се е както стоката е на Buy it now ,да се промени на търг?
Честита рожба на Stryper  smile3522

# 151
На някой случвало ли му се е както стоката е на Buy it now ,да се промени на търг?
Да, когато освен Buy it now има по-малка сума за бидване.
Сменя се, когато някой заложи.
Ох как го обясних  Crazy

# 152
  • into the blue
mam@   bouquet разбрах за какво става дума.

# 153
ако някой мерне хубаво мъжко есенно яке да свирка
аз нещо нищо не намирам

# 154
  • някъде
Stryper    Да ти е живо и здраво момиченцето!

# 155
Честита дъщеричка, Stryper!

# 156
да сте много щастливи,Stryper

# 157
А мен пак ме прецакаха Close Ето какво ми пише на снайпера
  You Lost
- eBay page not responding
Онзи явно е по-в час от мене  #2gunfire

# 158
за колко дни идват пратките от американския ибей?порьчах за мен и дьщеря ми ботуши,за прьв пьт порьчвам от американския,та да сьм в час.

# 159
  • Бургас
skrita-не стига да пише,че е  подарък трябва и сумата да е до 60$.
...

Днес ходих да си получавам един часовник Фосил на митницата и ми казаха, че не се плаща мито до 22 евро, ако стоката е поръчана по интернет.
Тъй като нямах възможност днес да обикалям по митнически агенции, ще се наложи в понеделник да ходя, да видим колко пари ще ми искат  Close Още съм бясна за този часовник!  Twisted Evil

alabalaxx, щом ти си залаожила сега на балеринките, аз ще чакам следващ път! Благодаря за линка!   bouquet

# 160
не се плаща мито до 22 евро, ако стоката е поръчана по интернет.
не сьм сигурна,но мисля,че не е така-порьчах колело от ларедут за 85 евро,мито не сьм плащала.

# 161
не се плаща мито до 22 евро, ако стоката е поръчана по интернет.
не сьм сигурна,но мисля,че не е така-порьчах колело от ларедут за 85 евро,мито не сьм плащала.

Аз мисля,4е и преди съм казвала-плащала съм мито за 70$ обувки ,лично митничаря ми каза,че мито се плаща над 22Е , когато сделката е с фирма и до 45Е ,когато е между физ.лица,защото и аз знаех за тези прословути 45Е и се правех на ударена! И няма как да плащаш мито за Франция и страни от ЕС,всички сме в безмитно пространство на стоки и услуги все пак!  Peace

Забравих да поздравя Страйпер за малката й рожба! Да ти е жива,здрава и да ви радва цял живот!   bouquet  bouquet  bouquet

# 162
права си,не се бях сетила  Blush

ти колко мито плати за обувките?

Stryper,честито ти щастие!да е здрава и послушна малката ема!

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 01:32 от silvi@

# 163
  • Бургас
yaya, и аз знам за това, което си написала и затова много се учудих, когато ми казаха, че над 22 евро се плаща мито, защото стоката била поръчана по интернет!!!  Shocked

Честита радост на Stryper!!!  Hug

# 164
  • София
А ако ги продава фирма ,а го купува физ. лице-над колко е митото?

Иначе от Щатите получих маратонки за 100$, толкова си бяха декларирани и 30$ шипинг, които дойдоха в пощата и мито не плащах. Явно е късмет,обаче, бяха 1,7кг.

Общи условия

Активация на акаунт