® E-bay - тема 14

• 44 998
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Durango, тия камиони ги чакаме като 9ти септември, пък ти ни държиш в неведение  Crossing Arms
Аз пък имам съмнения, че някоя пощаджийка пак се стяга за зимния сезон за моя сметка, защото пак започнаха да ми се бавят пратките. А при мен като се забавят, обикновено не пристигат  Tired

# 721
ами
засега мога да се похваля с мустанг, който тръгна последен и пристигна пръв
вече си има нов собственик
Долорес
Може и на живо да се похваля, утре или другиден един трябва да е във Варна

# 722
Помагайте с превода,моля  Praynig

whatever the postage is for the denim jacket i will just add on 50p for the slippers thanx kim european postage usually just doubles from uk give or take the odd pence

# 723
тези естествена кожа ли са според вас? Rolling Eyes

# 724
тези естествена кожа ли са според вас? Rolling Eyes
Пише, че са кожени

# 725
Помагайте с превода,моля  Praynig

whatever the postage is for the denim jacket i will just add on 50p for the slippers thanx kim european postage usually just doubles from uk give or take the odd pence

Доколкото разбирам, към пощенските разходи за дънковото яке ще прибави само половин паунд за чехлите newsm78

# 726
Здравейте, редовно ви чета и дебна за нещо интересно за купуване.
 Днес получих 3 пакетчета -   тази жилетка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191956&pid=7872005 , http://media.snimka.bg/0808/007872003-big.jpg , и http://media.snimka.bg/0809/007872428-big.jpg и спечелих джинсово сако и джинси пак за малкия, надявам се да пристигнат 09.10 -  рождения ден, че ще трябва да мисля друго.
Харесах му обувки Кларкс , номер 4F, но не откривам калкулатор за бебета. Знае ли някой на кой номер отговарят , може и по американска номерация, защото имаме такива

# 727
Меря кларкс 4Ф- отвътре са почти 13 см., трябва да отговарят на наш номер 20.  Peace

# 728
  • Sofia
успях да платя на части Tired Дано не е проблем за търговеца Laughing

# 729
  • into the blue
Много съм ядосана,продавачът ми е върнал парите за ботушките с принцесите с извинението,че  нямало този номер наличен  #Cussing out Е как по дяволите  пускаш нещо за продан без да го имаш.Какво мога да направя?Толкова ме е яд и защо ми врътка тези номера  Rolling Eyes

# 730
Много съм ядосана,продавачът ми е върнал парите за ботушките с принцесите с извинението,че  нямало този номер наличен  #Cussing out Е как по дяволите  пускаш нещо за продан без да го имаш.Какво мога да направя?Толкова ме е яд и защо ми врътка тези номера  Rolling Eyes
Нищо не можеш да направиш - имах случай, когато продавачът ми върна парите, а се бяхме разбрали за шипинга. Оплаках се на ибей, отговориха ми, че са проверили случая, но нищо не могат да направят

# 731
  • Sofia
и на мен ми се е случвало,нищо не може да се направи Peace

# 732
  • into the blue
Благодаря ви,момичета   bouquet Толкова ме е яд,дъщеря ми иска точно такива,а тези които предлагат или не пращат извън щатите,или шипинга е  Whistling

# 733
Момичета от къде точно се пуска диспут - търся,търся и никъде не намирам.....и какво точно според вас трябва да напиша за неполучена стока и трябва ли да го ескалирам веднага или се чака и колко време - нищо не ми е ясно,а вече мина месец и дънките ми ги няма.....
а и нещо странно - как може стока платена на 17 да ми пристигне този вторник,а друга платена на 15 още да я няма - за Англия става въпрос - и двете са детски чорпогащници,но от различни продавачи....

# 734
titi89, аз от Англия чакам един парфюм Унгаро  пратен на 9.09 и си мисля, че надали ще дойде освен ако продавача не ми прати друг. Обаче  пратката нямаше  застраховка, а продавача каза, че ноже да си поиска парите от Ройал мейл. Мислите ли че ще му ги възстановят?
И да се похваля и аз с нещо получено   подарък за племеницата и тези сладки Кларкс за малката 

А ако случайно някой срещне такива адидаски за предпочитане в розово да  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт